Bara för att jag är lycklig


Idag

Blommig tunika & jeans väst + slarvig inbakad fläta


Mitt nya underbara pistolhalsband


Min älskade döskallering!




Blom

Valborg idag. Yey..
Ska snart in till stan med Höje och Isabelle och välkommna Olivia hem! Blir presenter och mys. :) Gulle har saknat henne.

Sen ska jag träffa Tone, får se vad som händer.. Lär ju bli något roligt iaf!


Maje Geneve
Underbart fin klänning som hade passat perfekt till sommarvälkommnandet!


Valborgs mode

Imorgon är det Valborg. Och då kommer Olivia hem! YEY. Och ominte det vore nog så viskade en fågel i mitt öra att det ska present utdelning.. Opaopa
Ska nog träffa Tone, får se vilka som mer joinar, och fira. Får se vad som händer. Man vet aldrig med den flickan och oss två tillsammans? Nej det får vi allt se vad som sker.. Men det är ju Valborg så åt vilket håll det lutar vet jag allt..

Men ska man kalajsa så måste man vara fin. Sommaren är på väg och det sägs att det ska bli lika varmt som idag, om inte varamare.. Så det blir sommar kläder på!



Tre underbara outfits tillägnade Valborg.. Dream

JIPPI

Yey, J var tillbaka idag!
Någon är lycklig.. Jag!

Studentpresent

Ja då kommer det svåraste av allt.. Vad man ska önska sig.. Jag har ett litet hum om vad.
En klocka, D&G. Frågan är bara vilken? Har hittat tre som jag väljer mellan..



Underbar, jätte fin, prefekt!
Men den är rätt stor. Finns dock i två storlekar. Frågan är om detta inte är lite mer bara en trend? Fast jag har en klocka som är rätt lik denna som jag älskar. Den är ju väldit enkel i sig men det är lite så det känns som en säsongs klocka som kommer bli omoderna. Inte kul när den ändå kostar 3000 man vill ju kunna ha den länge. Kan jag?



Skulle kunna tänkt mig att detta skulle varit mer en trend klocka.. Men den har ju hållt i sig ett tag nu.. Känns redan som en klassiker.. Det blir ju som ett smycke och klocka i ett.. Kar kollat på den länge. Är liten och svin snygg. Perfekt då kanske? Nej tyvärr. Jag som är så jälva kräsen hittar så klart ett fel! Urtavlan.. Jag gillar inte att den är lite D formad.. Skulle vilja ha den fyrkantig..



Då har vi ju den här! Ser ungefär likadan ut och urtavlan är fyrkantig! perfekt? Nej jag vill nog inte ha massa strass över allt. Om detta är en klocka jag alltid ska ha på mig vill jag nog inte ha de där blingblinget hela tiden.. En sak om jag tar den första.. Men det är liksom inte på samma sätt..

Fan vad jobbigt! Jag vet inte vilken jag vill ha.. Får kolla lite mer på dom IRL och se vilken jag fastnar för mest. Just nu är det den första. Men som jag sa så tror jag att jag kommer trötna lite på den.. den andra känns typ som om jag borde ta den. Men jag gillar verkligen inte urtavlan! ÅÅh vad jobbigt!

Men iaf sen är det ju mer än bara ett pakitet jag ska ha.. Vill ha en pälspläd! Men kräsen som jag är så har jag inte hittat någon som jag vill ha än.. Jag vill ha ensom är ljusbrun! Det finns svarta, vita, mörbruna eller blandat mörkt och ljusbrunt? Fyfagerlund! Jag ska hitta min perfekta pläd. För jag ska ha den!

Sen hittade jag en sak idag som jag tror att jag ska önska mig. har lite svårt att hitta saker har jag märkt.. Så tror jag ska önska mig ett namnhalsband ala Carrie.. fast med mitt namn då..



Sen var det bara resten av alla presenter kvar. Fy vad jobbigt!

Say what?



Dessa svin balla skor hittade jag precis.
Hade jag sett dem någon annanstans hade jag ju trott att det va något as flashigt modehus som designat dessa. Att de skulle ligga på sådär 15 000 och släppas i x antal exemplar. Men icke då. Tro det eller ej.. Top Shop?
Jo jag vet att jag älskar deras skor och tycker att de har de snyggaste skorna av alla. Men detta? Ojojoj det var VÄRLDS KLASS!

Dagens drömoutfit

Idag fick jag verkligen till det, om jag får säga det själv!



T-shirt: Rockshirt.se
Byxor: Alexander Wang
Kavaj: Top Shop
Skor: Lagarconne.com
Väska: Zac Posen
Hårspännen: Forever21
Solglasögon: Ray Ban

How sweet


Heidi & Spencers bröllop!









Vacker brud, underbar klänning!

Lånade bilder av Annebell



Jag, snygging & sunnie!



Hello sexy



Tone & Sunnie <3



Annebell & jag

Snickarbyxor med klassiker


Indjudan!

Har spenderat de två senaste timmarna med att göra inbjudningskort till min student. OCH FYFAN VAD FINA DE BLEV! Riktigt nöjd faktiskt! Ska bli roligt att få skicka iväg de snart!


Har varit iväg på Allum med mamma hela dagen. Köpte mig en BH och fyfan vad det inte var roligt! Usch för den storleken.. Ångest på den. Förminska? Ja tack!
Har iaf hittat min studentklänning och skor nu så det är skönt, ska bara köpa de i veckan!


Kvällens drömoutfit


Dans på bordet & manliga strippor

Igår kväll var riktigt rolig! Kan vara en av de bästa utekvällar jag haft, eller var en av de bästa! Riktigt jävla ball hade jag. Lite tråkigt att jag tapade bort alla mina kompiar som jag gick dit med och att de gick hem tidigt :/ men jag får nog skylla mig själv. Haha fan jag är för social på fyllan alltså.. Men det är bra! För träffade mycket roligt nytt folk :)
Dan var bäst. Fyfan vad roligt vi hade. Dansade på  sofforna och borden och putte typ bort alla som satt där.. Haha men det är så det ska vara! Manliga strippor & dragqueens + transor, jammi me like!!

Tyvärr funkar ju inte min kamera att ladda in kort på datorn. FAN! Jag måste ju kunna göra det? Blir så jävla frustrerad.. men får försöka fixa upp bilderna imon :) För kommer ju få nya bilder ikväll.
Issa ligger och sover typ. Borde ör oss klara nu för snart ska vi till Michaela om fyller 19! Yey ska bli roligt. Får ta det lite lugnar än igår, haha bullshit..


Akon - Beautiful


Dagens drömoutfit



T-shirt: H&M
Jenas: Top Shop
Sko: Bianco
Jacka: Miss Sixty
Väska: Forever21
Diadem: Bianco
Armband: Friis & Company

Imorgon kommer bli en toppen dag!

Ska in till stan och träffa Issa för att köpa present till Michaela och en klänning + väska till mig! Sen blir det box med Höje. Efter det blir det förfest hos bästa Tone med min underbara Sunnie (är så jälva glad för oss igen, har verkligen saknat dig!) och Lovisa. Sen blir det Parkan med tjejerna!! Om inte detta vore nog, för det vore det verkligen för att göra min dag, underbara tjejer, så kommer Mikael att vara där! Kommer bli roligt att träffa honom igen :)


Dessa fina ska bli mina imon. Ska även ha på mig det under kvällen :)


Dagens enda minus blir dock at säga hel då till mig klänning. Fan vad jag kommer böla. Bestämde mig för att inte kolla på den eller prova den idag för det kommer bli ändå svårare att lämna tillbaka den då.. :/

Jaded



Denna underbart snygga & perfekta jacka har jag haft med ett par gånger i min DDO utan att veta om hur baksidan av jackan sett ut. Har trott att det varit en helt vanlig "slät" baksida. Men icke det nej. För den har detta underbara trycket där. ååh vad jag är förälskad.

Underbara isär, underbara ihop


bestämt mig..

Idag har jag bestämt mig. Det blir ingen bal för mig..
Har egentligen haft lite ångest över detta enda sen början.. Men nu vill jag verkligen inte, har egentligen inte velat så mkt nån gång. Det ända som tar åt är klänningen. Fan! Jag måste lämna tillbaka min drömklänning. Kommer aldrig använda den nu. Fanfanfan! JAG ÄLSKAR DEN! Det va den som fick mig att vilja gå på balen. Skiter i balen, jag ville ha klänningen! Fan jag kommer gråta!

Give me the shoe




Hur jälva underbara är inte dessa skorna?
Fyfan!
Hela hon är ju jävligt snygg.. Avundsjuk? ja

audrina patridge

Sjukt snygga kvinna!




Dagens drömoutfit



T-shirt: James Perse
Hood: Juicy Couture
Jeans: Ae.com
Jacka: forever21
Väska: Mulberry
Sko: Converse
Skarf: Top Shop
Ring: Koodos.com

balskor, check

Nu har jag hittat dom med! Så otroligt mig! Älskar dom. Bra med lite tjockare klack så kullersten inte är bra för dem och jag tror dom kommer gå av när jag går på dem...
Älskar platån som inte går ända fram heller. De är inte svarta och det är silvriga nitar på! JAMMI
Nu är det bara väska + smycken kvar


finaste på top shop just nu

Dessa kläderna skulle jag verkligen inte tacka nej till!


Martin my love..

Var på väg in till stan för att träffa Issa. När jag passerar redbergs står han där.. MARTIN! Åååh. Fan att vagnen hade kört, hade jag sett han när vi stod still hade jag inte tvekat en sekund på att hoppa ut och fram till honom! Han är en av dem jag inte träffat än. fan vad jag hade velat prata med honom! Hans fina svettiga bandana hänger ju här på väggen och hade velat tacka honom för något av det bästa jag äger! Och han var ju faktisgt min absolut första kärlek i HC. Även om jag gått en runda med alla så var han ändå den första av dom..
Fan, mitt liv hade blivit ett snäpp närmare fullbodat (gällande HC delen då..) Sen hade det bara varit Adde kvar. Och kanske Vic då med.. :P

Åh jag flög upp ur sätet. tror aldrig jag gapat så stort i mitt liv tidigare.. Vad fan gjorde han vid redbergs? Hmm
Men fan vad gamal han blivit. Usch värsta mardrömmen. Hardocore Superstar blir för gamla och lägger ner. Nej det vill jag inte ens tänka på!


It feel so sum


Nytt beroende




Crazy taxi på fb är det nya... Haha så jävla ball. Sitter ungefär 1/5 av min vakna tid med detta. Eller inte riktigt men ganska mycket! Åååh får nästan abstinens.. Ajja

Dagens drömotfit



Linne: Brownsfashion.com
Jeans: Top Shop
Jacka: Diesel
Skor: Simplysoles.com
Väska: Bunnyhug.co.uk
Armband: Bebe.com

Dagens drömoutfit


T-shirt: Top Shop

Jeans: Balmain

Linne: H&M

Jacka: AllSaints

Sko: Aldoshoes.com

Väska: Forever21

Armband: Marc Jacobs


En väst, två stilar



En lite mörkare stil och en väldigt sommrig och färgglad!

Älskar blommörhängen. Har själv två par men ett par rosa hade inte suttit helt fel!


vår hos monki




Vem har inte drömt om att vara en prinsessa?


försaltning

Jag önskar att jag vore smart. Jag sket i att åka till skolan idag och tänkte att jag skulle plugga hemma. Men hur kul är det? Inte alls. Usch vad dålig jag är. Jag måste ju verkligen göra detta nu. Usch

EY

Marilyn Manson är på Filip & fredrik. Fuck lägga sig tidigt och duscha ikväll!
Hey baby here I am!


Mitt violthe & jag.



Hej jag är 14 år och posar i cam..
Nej inte riktigt men min kamera vill inte som jag vill.. Så får klara mig med camen ett tag. Tacka datorn för den.

Idag har jag jobbat. Kom en timme förtidigt då jag trodde att jag började 12 men tydligen började kl 1. Men efter mycket velande mellan Zebbe och Chris som inte kunde bestämma om jag skulle vara ute eller inne fick jag gå in. Har hoppat runt på varje station idag. Så fort jag väl kommit igång på en så var det dags att byta för att en timma senare komma tillbaka igen. Så gick dagen runt, jag cirkulerade runt mellan alla stationer..
Men Frida kom som lovat med sin lille Liam! Tre månader har han blivit och jag har inte sett han förens idag! Skam på både mig och Frida och kanske lille Liam med en bit.. Men han var så otroligt söt! Fast där han låg så liten började jag bli lite rädd. Tänk om jag skulle tappa min unge? Jag har fått mer och mer andledningar till att inte vilja skaffa barn nu, fast det har jag ju aldrig velat egentligen.. Men jag blir ju himla sugen när man ser alla små söta barn! Men nej det får allt vänta ett tag har ju ändå ingen kar. Men en liten Prinsses Universel Ripen Sexy sexy Vilumsons Kaulitz AKA Höje kanske det kan bli snart..? och Plotten jag ska ha namnet, jag kommer att ta det!


Nu ska jag fan städa och sedan duscha. Ska försöka lägga mig tidigt idag. Ska upp och plugga tidigt imon med min Tonis!!

Gina, tre gånger tre


Klänningar
299 kronor, 249 kronor, 149 kronor



Tröjor
199 kronor, 199 kronor, 149 kronor



Väskor
129 kronor, 149 kronor, 199 kronor



Första klänningen & första väskan ska bli min när lönen kommer!


dagens drömoutfit



Linne: H&M
T-Shirt: Top Shop
Leggings: Dorothyperkins,com
Kavaj: My-wardrobe.com
Sko: Bianco
Väska: Celine
Ring: Forever21

drömskorna

Jag vet, jag har bloggat om dom innan. Men jag kan inte släppa dem!
De är så jälva snygga så jag vet inte vart jag skall ta vägen. JAG VILL HA DOM!



Thomas Wylde

Fredags

Igår hade jag planerat in en hemma kväll framför TVn med the beatch, har lyckats med att missa den varje gång den går på TV.
Men nej då säger Sunnie att vi ska ut. Och underbar som hon är, snäll som jag är & utgången som lockar så får jag allt skita i filmen, igen!
Så vi åkte in till stan och hade siktet på Rockbaren. Men på vagnen träfade vi några kompisar till henne som skulle till Diamond Dogs så vi hängde på. Det visade sig att det va typ världens tråkigaste ställe. Men ciden var billig i början. Sunnie hade inga pengar och knappt jag heller. Men vi fick ihop till en fylla var men ville ha mer. Så sandra spenderade en tid med att ragga dricka, dock utan framgång.. Så vi slog oss ner vid ett bord hos nån kille som hette Oliver. På något sätt kom vi in på att jag va halv Lettisk och jag tror han försökte få fram ett gäng komplimanger men det lät mest som världens dissar så blev så otroligt arg så vi drog hem.  Låter som en rätt tråkig kväll men jag hade rätt roligt! Tack Sunnie du är bäst!


Hade jag haft på mig detta igår hade kvällen kanske blivit ännu mer lyckad!



Linne: Forever21
Skinnbyxor: Les Chiffoniers
jacka: Top Shop
Skor: Burberry
Väska: Jil Sander Fringed
Armband: Dorthy Perkius


ÄLSKAR DET ROCKIGA BLANDAT MED LITE GULLIGULL!

Hope and glory acoustisk



Vad mycket bättre den var såhär. Gillade den innan också men denna versionen var ju otroligt mycket bättre!

dagens drömoutfit



Klänning: Forever21
Leggings: Eruca.jp
Jacka: H&M
Skor: Lagarconne.com
Väska: Miumiu

Matthew Williamson för H&M




Måste säga att det va en rätt stor besvikelse.. Inte mycket snyggt. Långklänningen och västen var väll det ända fina. Påfågerlfjäder klänningen var ju jälvigt ball men kan tänka mig att den bara är fin på en modell in action tyvärr..

träning & plugg

Nu ska jag snart åka och träna box med höje. Fyfan det är jobbigt..
Sen blir det hem och plugga och imon jobba. Fyfan vilken tråkig helg. Undra om det kan hända något roligt?


8 dagar

Jag har åtta skoldagar kvar i hela mitt liv. I 13 år har jag gått i skolan och nu är det klart. Åtta dagar, det borde kännas göt. Men jag har aldrig haft så mycket att göra i hela mitt liv. JAG ORKAR INTE! Jag hinner inte med detta. Så nu ska jag till skolan om ca en timma. Är föräldrarmöte i skolan och vi ska hämta alla saker från insamlingen nu när mamma & pappa är där. Jag måste hjälpa till och bära och då passar jag på att plugga under tiden mötet är. Fan jag måste ändå säga att jag är förvånad själv att jag gör detta. Men nu jälvar måste jag hitta tid. Ska jobba hela helgen men det blir att plugga så fort jag kommer hem från jobbet. Rolig helg, nej

dagens drömoutfit



Linne: Top Shop
Jeans: Gina Tricot
Jacka: Forever21
Väska: Celine
Skor: Scorett
Armband 1: OXXO
Armband 2: Miss Selfridge

Top Shop, skonyheter

Ååh jag älskar Top Shop skor. Det är något speciellt med dem! Här är de tre senaste paren.
Älskar de första med nitarna på klacken. Älskar allt som har med nitar att göra. Svarta högklackade skor med klacken täckta med nitar? Underbart
De andra paret är bara så coolt! Ormskinn och turkost. Wow, måste säga att de är otroligt fylsnygga!
Sista skon. Rosa med rych.. Sommar


dagens drömoutfit



Skjorta: Steven Alan
Leggings: Gina Tricot
Väska: Marc by Marc jacobs
Jacka: Monki
Sko: Top Shop
Armband: Forever21
Ring: Forever21

striped dream






Marc by Marc Jacobs



HC SS - Beg for it

Nu är den här! Äntligen. Nya singeln och den va fan så mycket bättre än jag trott! Wow, Vic. Trode det skulle bli helt anorlunda men fan va bra! :D
Längtar verkligen till albumet nu!



skola

Fyfarao. Nu sitter jag här och ska snart till skolan.. Fan vad jag alltid får ångest när jag ska tillbaka dit efter lov eller ibland också efter helger. Jag vill inte, jag orkar inte. Just nu är det värst. Jag har så otroligt mycket att göra så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men igår så bestämde jag mig för att nu ska jag ta tag i allt. Det blir inga mer chilldagar och åka hem efter lektionen. Nej, nu ska jag sitta kvar i skolan och skriva mina arbtetn i tid! Fyfan vad tråkigt.

V S

Sitter här på landet.. Det är inte ens lite sol.. Nödvändigt att åka hit då, nej. Pappa påstår att jag ska rensa ogräs.. Haahahahaha no way!!


Underhåller mig genom att kolla på bikinis på Victorias Secret.. Tänk om man hade kunnat få vara så fin i sommar!






natti

Nu ska jag lägga mig och läsa en tidning. Skvaller skvaller, jag älskar skvaller! Imon ska jag upp tidigt och åka till landet. Är väll mysigt men mormor är där så får se hur bra jag är på att smyga iväg och gömma mig..
Tar med mig datorn då jag aldrig kommer överleva utan den!


På tal om sommarland kommer här tre fina sommarklänningar från Top Shop. Vita såklart!


dagens drömoutfit



Linne: Adam
Byxor: Cheap Monday
Jacka: Jaded
Skor: Bianco
Väska: Debenhams.com
Armband: Disney Couture

utan hills

Har precis kollat på de stvå första avsnitten av The Hills säsong 5, som är den sista. Lauren vill leva ett "privat liv" och väljer därför att hoppa av serien. Och det blir ju inget Hills utan henne så byebye. Förstår henne på ett sätt, tänk att alltid ha massa folk efter en som filmar allt du gör och att ha miljontals okända människor runt om världen som vet exakt hur du tänker, känner och vad du gör. Men hon kommer ju aldrig kunna få ett privat liv..
Kommer verkligen sakna The Hills så otroligt mycket! Får hoppas att min ersättare The City fortsätter länge! Men det kan ju inte mäta sig med Hills, tyvärr. Hoppas verkligen att Lauren och Heidi blir vänner igen och att Spencer försvinner, usch han är dum!
Och av första och andra avsnittet ser det bara ljust ut..


Christian Siriano




Nej nu ska jag nog gå ner och göra mig någon mat.. Bara det att det är så jälva tråkigt och jag har så dålig fantasi.. Sen ska jag nog sätta mig och kolla lite serier :)

en klänning, två stilar


dagens drömoutfit



Linne: H&M
Kjol: Top Shop
Tröja: Forever21
Väska: Friis & Company
Skor: Keds
Cupcakehalsband: Cocoo.se


Har inte gjort någon drömoutfit på flera dagar så det kröp lite i fingrarna.. Eftersom det varit så otroligt fint väder idag & igår blir det en extra vårig!! :)

Go påskhelg

Nu är jag äntligen hemma! Fyfan, har jobbat nio timmar, stängning.. Men det är ju goa pengar så ska inte klaga!

Björkö va mysigt! Satt och spelade kort typ 24/7 haha men det va kul. Lilla Inez är så söt att jag vill äta upp henne! Men fyfan tre stycken tre åringar i ett dygn, nej de gick mig på nerverna. Blir inte barn för mig på en jävla massa år. De skulle ta död på mig! Även om jag älskar barn räcker det at träffa Inez så lite som jag gör ;). Fast borde träffa henne mera..
Men tänk att bo på Björkö heltid.. Fyfan vad jag alrig hade klarat det! Även om det är rätt nära stan känns det som om man är låååååååååångt borta. Nej jag är verkligen en stadstjej. Jag vill till en större stad! Men det är rätt mysigt att komma bort ibland. Men en dag räcker nästan.. har man datorn med sig så kanske tre.. :)

fint under








Alla trosor kommer från Top Shop. Underbara

är det påsk så är det

Två söta påskoutfits!


Okej med kortare kille?

Kom hem från att fikat med Olivia. Nu ligger hon i min säng och läser typ ett år gamal skvaller tidning..?
Såg snyggekillen idag igen :). Igår var han på stan och hela tiden där jag var. Idag satt han på samma café som jag :). Fast jag tror han är rätt kort.. Men va fan man kan ju inte få allt här i världen. De andra är så bra så jag kan nog ha överseende med det.. Eller beror ju kanske lite på hur kort han är..

hurtful

Hörde denna låt på radio nu på väg till mormor och den fastnade. En typisk låt som är så jävla go att sjunga till när man kan den, ska öva på den! Nu ska jag springa ner till datorn där nere och ladda ner musik till min ipod. Börjar tröttna på all som jag har nu. Var några månadersen jag la in nya låtar..



rockie

Var inne i stan och hämtade mina byxor. De från Gina var förstora och de fanns inga i min storlek. Hittade ett par ännu finare på H&M. !00 kr billigare, behövs verkligen nu när jag är pank, mer byxor och inte jeanstyg, mindre hål och de flesta hålen var nere på benen. Så nu slipper mitt fett trilla ut ur alla de stora hålen som va på de första byxorna. Allt på dessa var mycket bättre!

Nu ska jag ner och äta årets första grillmiddag! Blir inget sticky ikväll så ska vara hemma och kola på The Hills & Gossip Girl! Mysigt. Imon åker jag med Olivi och hennes familj till björkö! Ska bli skönt att komma iväg och få umgås med Olivia och lilla Inez! Och det kanske bästa av allt, vi får påskägg!!


internationell ekonomi

Det är inte roligt med plugg! Har aldrig vrit och kommer aldrig att bli! Absolut inte när det är lov, fint väder och du hatar ämnet och kommit på att du valt helt fel och att det bara är enmånad kvar men du måste ge allt nu. Det värsta är nästan att jag nu sittr här, jag har en månad kvar i skolan & som barn. Sen då? vad fan ska jag göra sen? Då är jag vuxen och måste ta allt ansvar på riktigt. Studenten skall vara något bra man ser fram emot. Jag har ångest som fan. Alla vill bli vuxna och leva sitt liv. Jag vill bli barn igen och leka med barbie hela dagarna och bara äta godis på lördagar, kolla på bollibompa och leka hela dagarna på dagis. Jag vill inte bli vuxen, jobba, flytta hemifrån, skaffa familj, riktigt jobb och tjäna pengar!

dagens drömoutfit



Top: H&M
Kjol: Gina Tricot
Jeansjacka: Ellos
Skor: Forever21
Väska: Urban Outfitters
Halsband: Han Cholo

att göra idag

- 12, träna spinning + core med Olivia
- Plugga
- Rensa garderob + skor
- Hämta ut byxorna
- Sticky?

en väst - till vardags & fest


Bianco



Jag älskar allt som har med nitar att göra. Vill ha ett par "sandaler" med nitar i sommar. Någon av dessa två skulle inte sitta fel. Dock gillar jag inte klacken på den sista.. Men kanske går att ha överseende med den. Fast de första hade ju suttit gött. Dock finns de inte i butikerna här i Göteborg. Fan att allt jag vill ha inte ska finnas! Jävla göteborg.
Men höga gladiatorna är ju jälvigt fina! Både till långbyxor och barbent. Tror jag ska börja jobba sönder..

tuff bikini



Denna snygga bikinin kommer från gina! Undrar om man vågra köra på den? Eller kanske bara överdelen till en svart under del. Kanske blir för mycket med hela.. Eller?
Hittade en annan ball från H&M med hästar på idag. Lite små häftig så men kanske inget så många har på sig.. Eller vem vet? Jag tror jag hade kunnat tänka mig underdelen till en svart överdel..
Ska man sticka ut i sommar med bikinin eller fortsätta köra på det säkra?

dagens drömoutfit



Idag var en bra dag för dagensoutfit, älskar t-shirten & armbandet!

T-shirt: Aqua VI
Jenas: Gina tricot
Väst: Forever21
Jacka: Rick Owens
Sko: Gojane.com
Väska: Top Shop
Armband: KNOT

top shop skor

Det är sjukt hur mycket fina skor Top Shop har.. Var inne där idag och provade skor, fyfan vad jag vill ha dem!
Första skorn är min asoluta favorit sko! My dream, synd som fan att de inte har dem i rosa här. de hade varit mina till balen i så fall! Fast kanske lite tur också.. Gå i dem hade ju inte varit det roligaste med den smale klacken.. Den hade kunnat vara lite tjockare.. Men man kan ju inte få allt här i världen.


urban outfitters

Hur fin var inte denna klänningen? Den skulle jag vilja ha, fast inte i grått.. Kanske någon härlig sommar färg, som typ rosa.. Frågan är bara, vilken rosa? Ljus eller lite mörkare?


det måste vara the shoe

Jag förstår inte hur skor kan vara så jälva snygga!!
Jag vet att jag verkligen inte är den enda som kärat ner mig totalt i dessa skor. Men de kan vara de vackraste skor som någonsin gjort. Me love Balmain


vart är min walkin?

Gick upp klockan 11 för att städa. Har städat i ca 2 timmar nu. Fyfan, nu väntar bara det värsta. Ska rensa mina gaderober och alla mina skoskåp för mamma och pappa börjar få nog av alla mina saker.. De har kommit på några nya regler tydligen.. Ett par skor in, ett par ut. Ett klädes plagg in ett ut. Hur fan kan de ställa sånna krav?
Jag borde ställa kraven.. Jag vill ha mer plats för mina saker! Men nehepp då får jag flytta.. Trevlig familj, de borde ha bättre förståelse.. Eller jag kanske bara behöver lära mig att hantera mina kläder på rätt sätt.. Men va fan, halva tvättstugan är ju typ full med massa skräp. Där kan jag ju bygga en stor garderob. Men orka ha sin garderob två våningar ner.. Kanske skall flytta ner i Tv rummet och ha tvättstugan som en walkin. Eller så gör jag bara som mamma sa, flyttar. Har walkinnen som sovrum och sovrummet som klädkammare. För jag lär inte hitta någon billig lägenhet här i Göteborg med en garderob stor nog för mina kläder så år väll hitta en där min säng går in :)


va fan har hänt med lindex?

Sen när började Lindex sälja fina kläder?


dagens drömoutfit



klänning: Top Shop
Leggings: Lindex
Jacka: Forever21
Sko: Bianco
Väska: H&M
Armband 1: Lady B
Armband2: Ms Bijoux

sweeney todd

Fick äntligen tummen ur och kollade på filmen igår med Sunnie.. Hade kanske inte tänkt så mkt på vad den skulle handla om men inte att den skulle vara så.. AJ! Haha men den va bra, lite långtråkig ibland med all musikal.. Men den va bättre än vad jag någonsin hade kunnat tro. Låtarna satte sig på hjärnan. Men nu förstår jag tones fobi för köttfärspaj.. Fyfan, hade svårt att äta under filmen, iaf under vissa scener. Bläää
Roligt att de fått med så många stjärnor i filmen :)




Dock hittade jag en ny snygging. Jamie Campbell Bower, hello snygging! Lite lik en av mina Amerikaner, Alex..
Riktigt jälva het var han i filmen inte kontigt att han är modell...




shoemaniac




1. YSL
2. Buckle Stud
3. Burberry
4. Steve Madden
5. Alexander Wang
6. Giuseppe Zanotti
7. Versace
8. Cesare Paciotti

balmain jacka med stil


kom på att jag köpte den hära också..


hemkommen från staden



Dessa fick följa med mig hem. Fast byxorna är i svart! Fanns inte kvar på nätshoppen och min kamera vägrar att senda över bilder till min dator.. Eller det är datorn som vägrar känna av kameran.. :/ Vad gör man?
Det blev ett par jätte stora örhänge också!
Skorna ser dock fula ut på bilden, men de är riktigt snygga på! Snart kommer nog Sunnie tillbaka till mig så ska vi kolla på film! Blev ingen box idag för Höje skulle grilla :/

dagens drömoutfit



Blus: Top Shop
Väst: Forever21
Jeans: Gina Tricot
Jacka: Top Shop
Skor: H&M
Väska: Asos.com
Örhängen: H&M

geschtat

Nu ska jag sart träffa sunnie och åka in till stan! :)
Måste köpa byxor & skor & trosor.. Trror jag. Iaf byxor för nu har jag två par hela.. Aj

sicken helg

Fyfan vad trött jag är! Krök i fredags, jobb på lördag, fest på lördag, jobb på söndag & utgång idag.. Men jag tog mig bara till förfesten sen pallade jag inte mera och åkte hem.. Har aldrig varit så död som nu.. Hela kroppen typ skriker. Den är helt utmattad plus att träningsverken sen i fredags är förjälvlig. Mina vader gör jätte ont även när jag inte rör dem.. AJ

Har bokat in oss på box imon också! Fan vad gött det ska bli, sen combaten på tisdag. Jej jag ska bli träningsnarkoman har jag tänkt..
Imon ska jag också på stan med min sunnie <3 måste köpa byxor! Hade jätte mysig kväll hos henne igår då hon fyllde 19. :) Saknar dig stumpan, längtar till imon! En riktig dag med dig igen, det va längesedan v verkligen umgicks.. Förutom mys kvällarna då ;)








Har dock tyvärr inte ett enda fons kort på oss på denna dator :/ haha. Men det visar historia!


fy i helvet..

Idag tränade jag och höje box för första gången, men absolut inte sista! Det va sinnes roligt, men jag har aldrig varit med om jobbigare! Fyfan asså, folk var BLÖTA och höje höll på att simma. Sista 20 min, tio var, skulle man gå runt i en ring och göra olika övningar hos alla.. Att ge 120% i 10 min var det värsta jag någonsin gjort, ont gjorde det i armar och ben men oj det kan ha varit något av det bästa jag gjort!


sagolika klocka

Jag har hittat min drömklocka. Åååh den är underbart perfekt!
Betsey Johnson, Rhinestone.. Ge mig


helgens drömoutfits


panik

Jag har aldrig någonsin i mitt 18åriga liv haft mer att göra än nu. HJÄLP jag får panik. Skolan tar död på mig. Stooor ekonomi uppgift om hur hela världen hänger samman med ekonomi, typ 10 sidor.. Skulle in i måndags har lovet på mig också, tack magnus för det! Världens största geografi uppgift om aralsjön och dess bomullsplantage.. Prov på internationella relationer onsdag efter lovet, kan något? Nej har skippat mina semenarium för min jävla uppgift som jag änså inte bliit klar med.
Jobb på detta och att alla kompisar (dock typ bara två..) ska fylla år imon. Till Sunnie imon på fest sen josse + utgång på söndag. Och jag jobbar båda dagarna.. Roligt? Nä inte överdrivit faktisgt. Men det är ju iaf något som är roligt! Längtar till kvällarna iaf.. Det värsta är att jag jobbar tre och fyra timmar, va fan är det då? Ah det är ju gött eftersom jag ska på kalajs..
Nu ska jag åka och träna sen kanske vi ska dricka idag också.. Aaah jag får panik. Det är lov och jag har inte tid att ha lov!

dagens drömoutfit



T-shirt: Gojane.com
Jeans: Gina Tricot
Jacka: Top Shop
Skor: Stuart Weitzman
Väska: Asos.com
Armband: Cocoo.se
Klocka: Cocoo.se

natti

Imon försvinner mitt oranga hår.. Blir tyvärr inte så som jag hoppats på då det inte kommer gå utan att lägga ner för mkt pengar än jag är villig och slita för mkt på håret. Så nu blir jag typ mörkblond men ska slinga hela håret ljusare sedan.. Fan jag vill ju verkligen bli blond, men detta kanske verkligen blir fint då det inte kommer se så tillgjort ut!

Imon blir det spinning & core, tur att jag skrev det för har glömt att boka. Måste göra det nu! God natt

dagens drömoutifit

Kan vara mina drömmars dröm!



T-shirt: Top Shop
Jeans: Acne
Väst: Roberto Cavalli
Jacka: Helmut Lang
Sko: Diesel
Väska: Friis & Company
Ring x2: Forever21
Klocka: Michael Kors

the hills

Sista säsongen av mitt älskade the hills börja den 6:e! Undra vem som kommer sitta bänkad.. JAG


sommar med klänningar, tack!


grattis olivia <3

Idag fyller min snutt år! Yey. Middag hemma hos henne.
GRATTIS



eun jeong

Vad jag älskar hennes kläder
Det är nästan lite sjukt hur man kan göra sådana kläder.. Hur man kommer på det.. Jag avundas henne vekligen!

Vårkollektion 2009




Måste vara de finaste klänningarna jag någonsin sett!

Höst/vinter kollektion 2009



RSS 2.0