New year - Black N Gold


Gå mot strömmen och bär ingen klänning. Guldiga paljettleggings, en svart tunika som "pimpas" med en svart läderkorsett över. Snyggt och med ett par platåpumps och en guldig väska blir det ännu bättre. En annorlunda nyårs outfit. Varför måste man ha klänning bara för att det är nyår?

New year - Black N Silver


Svart och silver på nyår är det absolut snyggaste (som alltid..)! Denna nyårsoutfit är väldigt modern med paljetter, stora axlar, massa ringar och den nästan överpyntade väskan. Wonderful

Light candyland


Ljusa pasteller passar kanske bäst till sena våren/sommaren. Men kan inte hjälpa att det slinker in lite nu när det är som kallast. Rosa & grönt ihop är så sött. Nitarna på skorna och mc handskarna ger en bra brytning till det söta.

Juldagen - utgång


Läderbyxor, paljettopp, kavaj & massa ringar. En säker och jätte fin outfit. Valde en grön topp det är både juligt och snyggt. Lite roligare och mer vågat än en svart/silvrig/guldig. Svarta heels är en självklarhet och så känns även en svart clutch, här med skinndetaljer. Rikitgt snyggt tycker jag!

Juldagen - middagen


Rött, svart, rosetter, spets, strass, paljetter & sammet är det perfekta till kalkonmiddagen idag. Uppklätt men inte i samma utsträckning som igår. Vintagetröjan är väldigt söt tycker jag. Och strassskärpet med en rosett blir en bra avbrytare mellan byxor och tröja.

For some reason I can't explain


Paljetter på varadagar kan vara lite svårt. Men när de går ton-i-ton med tröjan och känns rätt avslappnad fungerar det bra tycker jag. Att klä ner det med jeans och cowboyboots gör det ännu bättre.
Armband fungerar fortfarande, många skall de vara. Och ju större skillnad det är på stilen ju bättre ihop fungerar det!

Ruffle baby, ruff ruff


Västar tillhör en favorit och denna söta ljusblå täckt av volander och nitar var ingen dålig, från Top Shop. Väskan med paljetter sötar upp outfiten lite till medan läderbyxorna, nitadeboots, armband med kedjor och korst ger den perfekta hårdalooken. Jag älskar att missmatcha stilar och detta blev riktigt bra!

Show your undies


Vågar inte köra fullt ut på trenden att visa underkläderna? En korsett under en hålstickadtröja kan vara en bra start. Fungerar bra till vardags med jeans & boots.

Honey it's christmas


Röd spetsklänning, kavaj med rosett, rosetter i håret & diamanter på skorna. Underbar julafton outfit.
Rött är ju ett måste och i år även rosetter tycker jag, gärna i håret!

Metallicleg


Vårens itplagg, metallicbyxorna. Hoppas på dem för de är snygga, rätt stylat och det blir nästan inte bättre. Dessa Steven Maddenbootsen måste vara mina favoriter just nu! Älskar de cowboy inspirerade just nu, steget längre i rockmodet. Tyvärr hoppas jag INTE på att för många hakar på detta, känns bara lite fel..

Do you erase what you thinking?


It's a fantasy in real


Get away with murder


Sicken wonderful outfit. Älskar spetstoppen med nitar. Byxorna med knäskydd, zebrakavajen, de underbara skorna, den snygga clutchen & de häftiga örhängerna. Ja jag älskar allt detta. Ååh vad fint det skulle vara ikväll!

I'm not gonna live forever


Fy vilken underbart fin, perfekt kofta!! Och skorna, love them. Väskan är ju inte heller lite dålig..

Hey you cowboy


Läderbyxor och pälsjacka. En bra kombination! Älskar dessa skor som är inspirerande av cowboyboots fast med en modern twist! Väskan är också otroligt snygg.

If you lose me now I lose myself


Blått och svart har blivit en favorit kombo hos mig! Och dessa sammetsleggings, jag älskar dom. Ihop med en stor blårutig skjorta, läder jacka och ett par mcboots. Massa ringar och en svart mössa. Detta är min absoluta favorit outfit just nu!

Guldhuvud


Långa koftor är riktigt fint i höst. De får gärna vara lite för långa. Satsa på accessoarer och detaljer. Två halsband som inte matchar egentligen kan bli bra ihop. Här ett med nitar och ett med ett huvud från något större kattdjur. I like!!

Walk walk fashion baby


The perfect paryoutfit! Jag har börat gå lite bananas på lila. Och paljettleggings är fint! Gillar verkligen skorna med alla remmar. Och silver, det är så fint ihop med lila och svart!!

Grey N purple



Smoking in the boys room


KOLLA SKORNA! Så snyggt att de är så slitna. Och kjolen är så söt! Bodyn med puffärmar till kjolen! Sen pälsen i skinnjackan, den jackan skulle jag verkligen vilja ha! Ormskinnsväskan är så snygg. Och halsbanden med två olika berlocker känns rätt tuffta att ha ihop. Lite velit blev allt nu men har såå mycket att säga om varje plagg..

Winter wonderland


Tights, uggs, stor kofta, skinnjacka och en stor halsduk. Perfekta outfiten för dessa vinterdagar.

Wishing list, part 1


Proenza Schouler. Burberry Prorsum. Brian Atwood. Fendi.

RSS 2.0