www.chique.se



Jag älskar alla dessa nätshopper! Men jag förstår inte riktigt hur alla går ihop. Finns så otroligt många som man aldrig har hört talas om.. Lite tråkigt. Jag vill hitta mera! Hjälp?

seducer


gossip girl & the city

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Gossip Girl & The City. Finns inget bättre än när man missat nån vecka och man får kolla på mer än ett avsnitt på samma gång! Älskar det :)





Finns inget bättre än att drömma sig bort bland alla snygg människor i serierna och drömma at man var en av dem! Kunde inte hitta en mer passande dag för detta, deppdagar är de värsta..

sommar med slitna jeansshorts



Jag vill ha sommar, pengar och att min träning skall börja synas!

dagens drömoutfit



Top: Zac Posen
Jeans: True Religion
Kavaj: L'wren Scott
Sko: Lanvin
Väska: Mulberry
Armband: Top Shop
3set armband: Asos
Ring: Asos

jag är orange

Avfärgningen gick la inte riktigt bra.. Fast blev bättre än jag trode. Men jag är vit i huvet och håret som hänger är ljusorange.. Fyfan! Blir att köpa en till avfärgning, yey.. Fan jag måste ju till skolan imon men tänker skippa mig ena lektion och sitta och skriva.. Lär ju ha mössa hela dagen!

en kjol tre stilar


nu blir jag blond igen!




Fram och tillbaka men nu ska jag vara blond LÄNGE!
Hoppas verkligen detta blir bra nu. Är lite rädd..

min man



igen



Fyfan nu är jag fast! Skulle kunna sitta hela dagar med detta. Fan vad roligt :)
Älskar kläder, skor, väskor, smycken & allt! Fan prylberoende..

ch


nostalgi


Mmmmmakaroner

Nu ska jag göra makaroner med aromat, yammi. Efter det får det bli att ringa och väcka Höje för vi ska träna idag! Ska/skulle träna box på kungsgatan för vi har kommit på att man kan träna på alla, eller jag har kommit på de dom andra visste tydligen redan det.. Och vi har inte boxen på våran.. Men tydligen ska Olivia träffa Jonas så hon ville att vi bara skulle gymma idag så då får det väll bli så då.. :/ Jag som ville pröva den, men får väll göra det nästa vecka. Kanske lika bra eftersom jag har mina "knivar i magen" dag idag.. AJ

´
Me & the sweet olle..


hjärta höje

dagens drömoutfit



Linne: Derek Lam
Jeans: Stella McCartney
Jacka: Top shop
Sko: Top shop
Armband: Accessora.se
Väska: H&M
Scarf: H&M

sommar




Ibland känner jag för gulligull kläder.. Idag gjorde jag det! Jag älskar rosa, rött & allt annat som är pillipill och gulligt.. Det kommer aldrig bli en bra rockare av mig..

fyefaen

Igår var en knepig kväll. Den var både den roligaste och värsta på länge.. Usch hur kunde allt gå så snett?

Hade överrasknings middag för olivia, tyvärr blev det varen middag eller knappast någon överraskning heller.. Stannade dock bara i typ en timma, lite tråkigt menmen. Sen blev det BLVD för mig och josse där vi träffade josse, josse & deras kompisar.. Stötte på Ole som var hemma i sverige också, det va kul.



Dålig som jag är på kort blev det inga tagna denna kvällen heller.. Men jag och Zebbe fastnade allt på ett vimmel kort. Typ första gången det blev ett bra sådant!

go helg, not

Fyfan. Nu ska jag snart till skolan, ska sitta och skriva hela dagen till kl ett. Då har jag två timmars geografi lektion.. :/ Fyfan vad jobbig dag! Sen blir det fort in till staden och köpa en sak.. Sen blir det att åka till jobbet och jobba mellan 17 och 02.. sen blir det att åka hem sova för sen är det att gå upp kl 10 imon igen för att jobba ännu en hel dag.. Fyfan vilken helg.. :/ På söndag måste jag verkligen färga mitt hår! Usch jag vill inte att denna dagen och morgondagen ska vara!

Hanson

Vad har hänt? Ojojoj här har man blivit snygg. Har ju alltid varit lite kär i dem, framför allt i Taylor, kan ju säga att han fortfarande leder.. Men fyra barn när man är 26, lite för fort gick det väll? Alla tre har idag fru och barn. Taylor gifte sig med ett gamalt fan ( det finns alltså chans att jag vid 26 är gift och har barn med Bill, håll ut!). Blev lite förvånad för jag trode starkt på ryktet om att isaac var gay.. Men hepp det var tydligen bara ett rykte för han har fru och två ungar.. Eller han kanske aldrig riktigt vågade komma ut? Jag kommer nog hela mitt liv se honom som gay. Tänk vad bra det hade varit, en så stor stjärna (för deras stjärnglans de uppnådde under deras storhetstid lyser än!) som vågat komma ut..
Men vart tog de vägen? Ett bra album sen var de gone.. Satsade på familjen ser man ju nu.. Tråkigt!




Lillen har ju verkligen jobbat upp sig, från sötnos till snygg! Wraaaw...


Taylor Momsen

Otroligt snygga flicka!


dagens drömoutfit



Kjol: Gina Tricot
Korsett/linne: Top shop
Kofta: Forever21
Leggings: Top shop
Jacka: D&G
Ballerina: Maloles
Nitarmband: Accessora.se
Jingarmband: Cocoo.se
Väska: Asos
Pilotisar: Top shop

accessora

Jag älskar armband! Hittade så otroligt många fina på accessora.se!
Skulle vilja ha dem alla..


mitt nya liv



www.polyvore.com min nya bästa vän!

balskorna



Drömmen är ju första skorn, men finns bara i grått här i Göteborg.. Känns ju inte jätte roligt att ha svart klänning och gråa skor.. Nej måste ha någon färg tror jag.. Vet inte om jag vågar beställa heller.. Fan jag vill ha dem! Lutar åt sko fyra eller fem.. De silvriga finns bara i guld här och jag gillar inte det.. Men kan jag ha silver så skulle jag ju nästan kunna ha gråa.. De rosa känns för gulligull för mig.. Kommer nog sluta med gladiatorna fast guldiga, om jag inte kan få dem att beställa in de silvriga bara för mig.. Skulle jag kunna ha sån tur kanske?? Får be till Gud i natt!

projektarbete, världens dummaste?

Nu ska jag upp till min mormor för att hämta massa prylar till mitt projekt. Ska rensa ur hennes garderober. Men jag åker dit för att se om jag kan hitta något hon kan sjänka till mig och min garderob, typ väskor! Alla kläder och prylar vill inte jag ha, eller kanske något, så de skänker jag till projekt Aurora!

Sen blir det spinning & core med Olivia och Höje. Gegooden på det! kanske hinner färga mitt hår efter det? Nu vill jag bli blond igen :)

min balklänning


jag tror på gud idag

Idag är jag nog den mest troende människan på jorden! Eller igår och idag.
NK skulle få in nya klänningar igår, eftersom min inte fanns kvar i min storlek hoppades jag på att något liknande hade kommit in. Men det som hängde där kunde knappast vara bättre.. Där hängde den, min kläning i min storlek! Dock bara i svart men fan vad jag skiter i att den är svart! DEN ÄR MIN!
Pratade med expediten och hon sa att dom kommit in från sthlm men att de bara fått in den svarta. De vet inte själva vad de får in så kanske om jag har tur, men så tur tror jag inte man kan ha, får in den röda nån annan vecka. Har en månads öppetköt om den röda skulle dyka upp.
Fyfan vad jag är glad! Jag har min klänning, den är bara min! Får piffa upp den med accessoarer nu när den är svart..

Bikini








Nu kör det igång, letandet efter den finaste bikinin. Men iår ska jag nog inte köpa h&m.. Alla har dem och de verkar inte finns så jätte många fina där iår.. Den svarta med volanger tror jag nog ändå att jag kommer köpa, men det är liksom basbikinin och inte den fina..
Hittade några fina på Top Shop.. Undra bara vilken man ska ha. Den vita med blåa blommor skulle jag nog vilja ha.. Eller hellst alla men så tur har jag nog inte att de ens finns här eller att de är så billiga så att jag kan köpa fem par biknis.. Jag som inte ens ska utomlands antagligen. Hjälp

dröm balklänningen!



JAG VILL HA DEN! Fast i rött eller rosa.. Ååh varför kan jag bara inte hitta den eller någon liknande? Eller det gjorde jag ju... Som fanns i rött men den var ju självklart slut. Fanns i svart FÖR stor kvar, gick ju inte så bra.. Fan att jag inte varit inne på NK tidigare och fått den! Fan, inte får om in den igen heller och inte finns den att köpa på nätet. FANFANFAN! Vad ska jag ta mig till nu då? Jag måste ha någon som ser ut så!!


brännbrännbränn

Fan snygga tränaren var inte där idag.. :/ fast det visste vi ju redan att han inte skulle.. Men våran är rätt sexig han med faktiskt, får klara oss med honom. Haha fast känns lite dumt att han typ lådsas slå på mig eftersom jag alltid råkar stå exakt framför honom.. Aja

Fan jag vill bara lägga min i sängen och sova litte min student dag. Eller nej baldag. Fast jag har ju ingen klänning än så blir ju lite svårt då. Men iaf har så jävla mycket i skolan! JAG ORKAR INTE! Jag får panik fan. Fast fan jag vill inte sluta skola heller. Jag blir vuxen, jag måste jobba. orka jobba varje dag i resten av mitt liv typ.. Fan vad jobbigt livet skall vara. Tänk om jag kunde typ vinna 1000 miljoner och leva på det typ resten av mitt liv, vad allt hade varit skönt då. Fast tråkigt kanske att aldrig ha något att göra. Nej jag vill jobba med något jag verkligen tycker är roligt. men vad tycker jag är roligt? Jag måste tjäna bra med pengar också.. Åååh varför är jag inte bara rik, snygg, känd, framgångsrik & duktig på något?

Harem

Harem byxorna är både jälvigt fula och jälvigt snygga. Kan inte riktigt bestämma mig.. Fast matcha dem rätt så är de säkert underbara. Undra om man borde satsa på ett par i sommar..
Ginas harem byxor är både billiga, 199 kronor, och skönt material.. Får se vad som händer, fast jag skulle nog vilja ha ett par i kaki om jag skule h några..


Backyard babies - Abandon

När jag hör denna låt önskar jag verkligen att jag kunde spela gitarr.. Fan borde lära mig typ imon..



dagens drömoutfit



T-shirt: Top Shop
Kjol: Sonia Rykiel
Kofta: Top Shop
Väst: Bally
Sko: Gucci
Väska: Warehouse
Armband: Accessora

24 Mars

Snön la sig tydligen inte så jätte bra, eller när jag vaknade kl sex i morse så låg lite kvar. Men nu är allt borta och det är sol! Fan vad gött blir att ha solglasögon på sig idag :)
Hade ju tänkt att gå ut och sätta mig på alltarnen med solglasögonen men så kom jag ju på att det inte är någon dagssol där utan solen kommer dit runt typ tre/fyra.. Fan då palla att sätta sig ute i trädgården på gräsmattan.. Nej får vänta en stund med glasögonen helt enkelt.

Igår köpte jag en jätte fin randig tröja som jag har på mig idag till mitt fina jesushalsband jag fick av min fru när jag fllde år. Ååh jag älskar det, tråkigt bara att det blivit lite fel med alla "ikonerna" att dom lägger sig åt fel håll...

vinter?

Nu snöar det.. Fan! Jag som köpt massa vår kläder & två par solglasögon som jag vill använda nu!
Jag vill inte ha vinter längre. Jag vill ha vår. Med tunna jackor, randiga tröjor, solglasögon & rosa läppar..

På tal om det sista så har jag sprungit runt i stan ett par dagar och letat efter det perfekta utan att hitta det. har hittat ett fins ljus lila/rosa från YSL men känns sådär att lägga 300 på det, kommer ändå inte att använda det.. Men idag när jag tittade igenom mitt smink hittade jag ett gamalt creamrouge från solo i jätte fin mörk chockrosa och ett lite ljusare också gratis från vecko revyn.. Tur att jag sparat dessa två för nu kommer de komma till användning!

Var på yoga innan med.. Fyfan vad tråkigt! Men imon blir det bodycombat igen, woopidoo det är roligt! Nu ska jag lägga mig och läsa deckar.. God natt

Allie Crandell..

.. från the city. Så otroligt snygg!








Dead by april - Lost in you

Älskar låten som är till Robinson reklamen och nu har jag hittat den! Dead by april - Lost in you. Kommer vara det jag lyssnar på denna veckan :) Yey



hustrumisshandeln..

I fredags när jag och Juni (min fru på facebook..) var i Kungsbacka på krök skulle vi bege oss till mingel. På vägen fick jag (antagligen) för mig att slå till juni på käften och hon slog tillbaka. Här gick något snett och min käke typ light hoppde ur led. inte riktigt hoppade ur led men något hände med den. Bättet flyttade sig några mm och det gjorde ont som in i helvete.. Eftersom jag inte var i riktigt nyckterttillstånd orkade jag inte bry mig om detta, trots den förjävliga smärtan.. Jag lät det var men dagen efter var det värre. Jag tog en jälva massa piller i hopp om att det skulle bli bättre och begav mig till jobbet utan att kunna äta något alls. Men efter ca 1 timma i total dimma, värkande huvud, jälvigt värkande käke och kurrande mage bestämde jag mig för att det nog var bäst att uppsöka läkare. fick gå från jobbet och åkte till Axessakuten med juni. Men där kunde de inte röntka ansikten men en läkare skulle kolla på mig för säkerhets skull. ut kommer världen fittigastekärring och efter att hon kallat mig flickebarn sa hon, utan att ens kolla på mig, att det var mina mjukdelar som var svullna och jag skulle låta det gå över av sig självt. Idår & idag är den konstanta smärtan borta men bättet är fortfarande fel och det känns ju i käkfästet att något inte är helt 100. Men jag vet inte om jag ska kolla upp det för det känns inte som om det är något alvarligt. Men blir det värre blir det ju att bege sig till Mölndal och röntka käken..

På sjukhuset frågade dom också om jag blivit misshandlad och när jag pekade på höje och sa att det var hon som slog mig blev sjuksköterskan lite tyst men frågade om jag ville anmäla det? Haha.. Juni är nu mera en hustrumisshandlare.. Hela händelsen är så jälva rolig samtidigt som hemsk.. Haha

För övrigt var kvällen rolig! Träffade nya roliga människor & lilla Bosse. Det var en skön vovve som hade en thing för öronsnibbar.. Haha. Pepparvodkan var det äckligaste jag smakat! Drick den aldrig!


dagens drömoutfit




Linne: Top shop
Byxa: Miss Selfridge
Jacka: H&M
Sko: Miu Miu
Väska: Forever21
Smycken: Forever21

shopp

Idag har varit en bra dag! Fick klar den jälva geografi uppgiften!!
Sen bar det av till stden. Klippte oss, jag & Höje, sen köpte jag avfärgning & blondfärg. Ska göra det själv hemma, orka betala typ 3000 för klipp och för att bli blond!? Nej. Så nu får vi se hur detta blir. Men jag har kort hår.. Men snart blir det blont så det är okej..
Sen shoppade jag lite! :) Två par solglasögon, ett par pilot och ett par fake rays & två par randiga tröjor. En rosa och en röd! Älskar randigt, rosa & rött så detta blir perfekt. Vill shoppa ännu mera, woppidoo. Och jag är duktig, jag lyckades nästan helt hålla mig borta från allt gulle gull. :)

Nu ska jag och höje snart till Onsala på fest. Var år och dagar sedan jag och Juni festade tillsammans, bortsett från italy då.. Ska bli roligt! Ska fan försöka ta massa kort ikväll :)

god natt



Den tröjan hade ju inte suttit fel.. Och defenitivt inte den mannen heller..


rött rött rött

Jag har fastnat för rött.. Provade en klänning i röd, väldigt ovanligt för mig! Men nu är jag fast, jag älskar rött. Vill ha allt i rött nu i vår!!


dagens drömoutfit

Nu är det verkligen vår & jag gillar det! Jag & färgglatt har kanske inte varit de bästa kompiarna på senaste men vi börjar få upp kontakten igen och det kanske rejält..



Linne: Top shop
Byxa: Top shop
Jacka: Miss Selfridge
Väska: Miss Selfridge
Sko: Jimmy Choo
Ring: Forever21.com
Halsband: Burberry

2009 de bästa skivorna!

Fan vilket skiv år det kommer bli för min del!
Det kanske mest efterlängtade: Tokio Hotel. Min man kommer ut med ny skiva = ny turne = tyskland i höst!
Mest nyfiken på: Hardcore Superstar. De ändrar sound från varje skiva, men med Vic med under skrivningen kan det ju hända vad som hellst? Ska bli riktigt roligt att se vad han har fått bandet till att göra och om det fortfarande kommer vara Hc..
Inte 100: Har för mig att Andy sa att de höll på att spela in en ny skiva.. Om jag minns rätt är detta ju pricken över i:et. Crazy Lixx med Andy även detta kan bli lite roligt. Undra om jag fortfarande kommer vara fast..

LÄNTAR


H&M över- eller underskattat?

H&M kan ha de finaste kläderna, man kan hitta saker man aldrig trode skulle kunna finnas. Och om de nu skulle existera så inte till så billigt som det gör på H&M. Jag har börjar uppskatta divided på ett sätt jag aldrig skulle kunna tro. H&M trend? Ja där kan man hitta det finaste. Även på vanliga H&M avdelningen kan det finnas några riktigt fina saker. Underkläder och assesoarer kan ha så jälva fina saker!
Men sen finns det dessa kläder som man undrar va fan de säljer för? Vem fan som skulle ens tänka tanken att köpa och ha på sig vissa saker.. Här är divided och H&M avdelningen ledande.. För H&M trend kan ju ha så fula saker så man inte finner ord, de har inte riktigt alltid fattat rätt detta med trend känns det som.. Och vart fan har alla smycken som man för några årsen kunde tänka sig att ha på sig alla? Är det för att man själv fått en annan smak eller har det bara blivit sämre? Visst dom kan ha några riktigt fina saker men det mesta är för jälvigt!

Men dessa skor. Oh my God! Jag vill ha dem alla i sommar. Give me


dagens drömoutfit

Idag var det verkligen vår! Vårkläder hej.



Linne: Top shop
Skjorta: Acne
Byxor: Alexander Wang
Jacka: Moschino
Skor: H&M
Väska: Miu miu
Armband: Forever21

helt slut

Jag har aldrig haft så mycket att göra som denna vecka. det är sjukt! Har gått upp sju varje morgon + imon & fredag. Ska jobba hela helgen så ska upp kl tio.. Har så jälva mycket i skolan med geografin och det krockar med det andra så jag kommer inte klara den kursen känns det som.. Fan

Två positiva saker hände dock idag.
Ett: Var på Slumdog millionare med våran lilla geografi grupp bestående av mig, tone, danne & läraren. Världens bästa grupp ;) Hahaha! Filmen var jätte bra, dock hemsk, och det var jätte mysigt.
Två: Projektarbetet skall in på fredag, men våran rektor & andra lärare på skolan gillar mitt och Toves så mycket att vi kommer få längre tid på oss för att samla in mer saker! Riktigt skönt för om det skulle in på fredag hade vi aldrig klarat det!

Imon ska jag träna med Jonas. Yey, egen tränare för en halvtimme. Ska visa mig alla maskiner och sätta upp något litet schema för mig. Göttans!

16 mars

Nu ska jag duscha och sedan funderar jag på att gå och lägga mig.. Fan jag är så trött, sov i typ 2 timmar innan så jag hoppade träningen så jälva trött var jag! Fan. Men imon ska vi på nån box liknande sak, det ska bli riktigt roligt! Fast ska upp sju imon med.. Inte lika roligt, så bör nog gå och lägga mig typ nu så jag orkar gå upp kl 7..



till minne av D.Lepard


sko mig



Lanvin
Gucci
Celine

diesel design

Nu satsar även Diesel på hem inredning.. Spännande när modehusen satsar på lite annat än kläder, undra om det blir lika klockrent som kläderna..


Maxiklänningen

Förra sommaren vågade inte jag på mig dessa.. Men i år tänker jag ha massor! Mina favoriter & dröm är de från Cavalli och milly.


dagens drömoutfit



Klänning: Top shop
Jeans leggings: Gina tricot
Jacka: Miu miu
Skor: Forever21.com
Väska: Bottega Veneta
Klocka: D & G

trött

Fyfan vad trött jag är! Har varit uppe sedan sju i morsen.. Så tidigt har jag inte gått upp på år.. Fan att jag ska på bodypump ikväll.. Jag vill bara lägga mig i min säng och sova! Funderar på att sova i två timmar..  Men lär ju vara ännu tröttare sen.

Gjorde ju lite sommar outfits i lördags. Här kommer sommar kvälls outfitens! :) Nu längtar till och med jag lite efter sommaren..


God natt

Dessa underbara bilder får avsluta min dag.
Hardcore Superstar


sommar

Sommar dagar, ja då vill jag gå runt i detta!
Första outfiten är min absoluta favorit!!


nostalgi

Har spenderat senaste timmen genom att lissna på gamla HC SS låtar. Gud vad dom är bra & fan vad minnen som väcks. De senaste typ 8 åren har dessa varit de största i mitt liv, mina kungar. Men jag har kommit på nu att jag har under värderat denna låt. De måste vara en av deras bästa. FAN VAD DEN ÄR BRA! Jag börjar nästan gråta..



medicate me



Roligaste videon som finns! Fyfan vad sköna dom är.. Roligaste är ju runt 2.10 då adde och olli springer nakna i koridoren och sedan slänger sig! Haha så söt med sitt leopardskärp på gumpen.. Åååh olli..

kvällens drömoutfit

Tänk om jag hade haft så mycket pengar så att jag slapp jobba.. Då hade jag varit ute just nu och på mig hade jag velat ha detta..



Klänning: Nelly.com
Jacka: Cgicy.se
Sko: Asos.com
Örhängen: Cocoo.se
Väska: Marc Jacobs

Brun som Lindsay

Lindsay Lohan har varit med och framtagit en ny brun utan sol som tydligen skall lukta gott och ha anti-åldrande medel i sig.. Synd bara att jag inte tål det men bilderna blev ju otroligt snygga! Fan vad snygg hon är, blir ju avundsjuk..

dagens drömoutfit



Linne: D&G
Jacka: DVF
Byxa: Top shop
Sko: Fendi
Armband: Disney Couture
Väska: H&M


Luisa Beccaria






Finaste familjen

Nicole Richie, Joel Madden & lilla Harlow måste bilda den vackraste familjen som finns & nu väntas det lilla tillskottet.


Till studenten

Det börjar närma sig och  på själva studentdagen vill man ju vara jätte fin. Här är vad jag skulle vilja ha på mig, några klassiska med vita klänningar men även några som är mer färg & blommor som bryter av det klassiska med vitt!
Själv vet jag ju redan vad jag ska ha på mig och det är en klänning som jag själv ritat. Vanlig vit tubtopsklänning med en stor fläta upptill runt hela. Kommer bli jätte fin! Några fina skor och ett fint armband till det bara..







Mina två favorit klänningar är de från Eun Jeong! Fyfarao så fina de är, tänk om man bara haft råd att bära någon av dem på studenten.. Den första varianten hade jag nog valt om jag fick ha på mig några av dessa.. Men alla är ju såå fina så hade kunnat göra mycket för vilken som hellst.

duktig flicka

Idag har vi varit på spinning och sedan sprungit/promenerat + att jag cyklade lite till.. Fan det är roligt också och man mår jälvigt gött efter. Hoppas bara att vi verkligen fortsätter med detta. Men jag vill se resultat nu nu nu! Jag vill inte vänta..
Sen ska man väll vara snygg när man tränar också? Haha det är jag ju inte nu i mina kläder.. Borde köpa mig några fina. Fast det är ju finast med sånna tajta och det kan ju inte jag har riktigt än. Men det kommer väll.
Så detta skulle jag vilja träna i när kroppen blivit lite finare.



dagens drömoutfit



Blus: Diane von Furstenberg
Byxa: Miss Selfridge
Sko: Christian Louboutin
Trench: Miss Selfridge
Väska: Bottega Veneta
Armband: Disney Couture

berlin date

Något av detta skulle jag vela ha på mig på starbucksuteservering den där dagen som Bill kommer fram till mig..
Fast allt är så fint så detta är det jag skulle ha på med de första gångerna vi träffas, de åtta första. Hahaha
Fan tänk om jag hade haft på mig detta, suttit där och drömmen verkligen hade hänt! Boka Berlin resa snart poltt?










vill jag bli hans?



Jag älskar bröllop & har alltid drömt om det perfekta bröllopet. Min högsta dröm är att bli bröllopsfixare i NY.
Snart börjar också ett program på kanal 5 om bröllop och jag kommer sitta bänkad varje vecka och drömma mig bort!
Hittade dessa tre underbara klänningar och kan inget annat än bara älska dem och önska att få bära någon lika fin eller ännu finare någon dag!

min nya bill, hej snygging!



tråkig dag


i'm the queen


Chris & rihanna



Efter misshadeln har de valt att spela in en duett som handlar om det som hände..
Hon kan ju inte mena allvar med att ta tillbaka honom? Nej detta gillar jag icke! Man undrar ju hur låten kommer att vara.. Undra hur dom väljer att lägga upp det och få det att framstå.. För på honom, och tyvärr på henne själv också, verkar det ju som om att det är henns eget fel att han slog henne?

fan

Hade seminarium idag som jag först inte ville gå på. Men igår tog jag mig i kragen satte mig och gjorde det. Men sen ser jag på schemat att jag har missat det! Jag har skrivit upp fel tid. Fan vad arg jag blev... Så nu är det nästa som gäller på fredag fyfan vad jag hatar skolan!

dagens drömoutfit



Blus: D&G
Jeans: MIH Jeans
Jacka: A.B.S
Ballerina: Chloé
Väska: Bottega Veneta

köpt

Idag köpte jag mitt gymkort. Ett år! Woho nu jävlar är det bara att köra. Idag var jag och Juni där och sprang, cyklade, rumpövningar och provade lite andra aparater. Men det blir nog att boka in ett corepass på torsdag. Nu ska vi pröva oss fram med olika pass och se vilka som passar oss bäst. För det är roligare med pass tror jag än att träna själv. Har dock en date med Jonas på torsdag nästa vecka då han ska visa mig alla maskiner.. Hjälp jag ska träna med en kille som har världens muskler. Jag? Hahaha stackars mig & Jonas..

dagens drömoutfit



Linne: Anna Sui
Byxa: Acne
Trench: Fendi
Väska: Donna Karan
Ballernia: Miu Miu

dagens drömoutfit



tröja/klänning: gina
leggings: gina
jacka: top shop
halsband: cocoo.se
sko: top shop
sjal: top shop

the dream, come true?

Jag sitter på ute serveringen på en starbucks i Berlin. Plotten är kvar där inne för hennes kaffe inte blivit klar än. Letar runt i min väska efter mina cigg. Då det helt plötsligt blir mörkt och en tyskröst hörs i mitt huvud. Jag tittar upp och till min stora förvåning tror jag mig se Bill Kaulitz. Rycker till och skakar av synen bakom mina pilotbrillor. När jag tittar nästa gång är han kvar, jag upprepar detta igen men när han fortfarande inte försvinner tar jag av mig glasögonen då jag tror att jag kommer se klarare. Men han står kvar där och pratar på tyska. När det går upp för mig att det verkligen är han säger jag "ööööh, I don't speak.." "sorrysorry, jag gick förbi och såg dig. Du har otroligt snygg stil och ser jävligt bra ut" på knaglig engelska, jag sitter bara och glor men svarar efter ett tag att "jo jag har nog en rätt snygg stil eftersom jag inspereras av honom. Överlycklig kollar han bara på mig med världens flin där jag sitter med min skinnjacka, blont långt hår, randig tröja, slitna jeansshorts och pilotglasögon. Helt plötsligt hörs världens dån och jag kollar mot ljudet. Där stor Charlotte full med latte och en söndrig kopp rint hela sig och glor. Bill kollar snett och fortsätter prata. "Jag gick förbi, ellervar på väg mot en annan starbucks. Jag såg dig men fortsatte. När jag kom runt hörnet ångrade jag mig och kom på mig själv att jag inte hade något att förlora om jag gick fram till dig. Dock hade jag ju knappast trott att du skulle prata engelska, fan jag suger på det"
Jag ber honom att sätta sig här med oss istället, Challe står ju dock kvar i sin latteö och glor. Javisst säger han och går in för att köpa. Plotten kommer rusande och frågar va fan detta är och jag berättar.
Efter en lång fika säger Bill att han och killarna ska ut ikväll och ber oss att följa med.
Några timmar senare står jag och Charlotte snyggare än någonsin utanför världens höghus. Bill och Tom bor högst upp och när vi kommer in möts vi av ett knallrött vardagsrum, skinn soffor och zebraskinnmatta. Efter förfest där då vi får veta att Gustaf och Georg bor på samma gata och hur glada de är att bo brevid varandra drar vi ut. De har hyrt ett helt VIP rum och vi får gå in bakvägen.
Dagen efter drar vi alla in till stan för att shoppa, killarna har lyckats klä sig så att de inte ska bli igenkända och vi får än en gång allt vi vill ha..

Sen vaknar jag av att mamma frågar när jag ska gå upp. DET ÄR VÄLL FAN INTE DITT BEKYMMER skriker jag som just blivit väckt ur världens bästa dröm! Fan, nu ska jag lägga mig i sägen och komma på resten av historien.. Undra om det kanske slutar med drömbröllop i Riga och en Lukas Elias Andris och en Riga Louise Hardcore Vilumsons Kaulitz?


090309

Roligt aktiv jag är här känner jag..
Finns inte så otroligt mycket i mitt liv just nu, eller det har det väll aldrig. Dock var jag och tränade idag så imon blir det att köpa mig ett års kort och träna imon med! Woho nu sätter jag verkligen igång och det är skönt!

Har rätt mycket i skolan nu men jag gör som vanligt inget alls. Fan! Jag orkar inte med skolan längre, nu vill jag bara ta studenten och slippa allt. Fan jag ska på balen också.. Jag vet inte om jag vill det. Det känns som hur jag gör blir det ändå fel. Måste bara hitta den perfekta klänningen. Jag och Bella ska ta en liten sväng om imorgon och leta klänningar. Jag gillar klänningar och nu kanke kroppen kan komma att se lite bättre ut också!

För övrigt saknar jag x. Mycket fast jag vet inte hur jag vill ha det eller vad som kommer att hända nu. Kan dock nästan inte tänka på något annat! Förutom Bill då, han är mycket i mina tankar just nu! 

jobbefest i bilder




Dock är jag jävligt dålig fotograf, tar alldeles för lite bilder.
Tänker bara inte på det när jag är ute.. Tyvärr såhär i efterhand.

min prins


ååh yummi






jobbefesten

Lyckad kväll igår.
Började med att bowla, jag kom typ sist av alla. Hahaha fan!
Sen gick vi till vagnen då vi fick reda på att vi skulle åka egen vagn. De hade hyrt en åt bara oss. Vi åkte med den till majorna och the red lion där vi blev bjudna på lite dricka. Sen kom vagnen och hemtade oss igen för att åka till Chez, äta middag och dricka mera. Efter det åkte jag och josse hem till mig för att fixa oss för kvällens utgång. Tyvärr blev det ju inte som vi tänkt oss utan vi hamnade på blvd med några från jobbet. Det var en rolig kväll!


Idag ska jag bara vara hemma för ska upp och jobba imon..


dagens dröm outfit

Detta hade jag velat ha på mig idag på dagen

Tröja: asos.com
jeans: bik bok
skor: asos.com
armband: cocoo.se




Detta hade jag velat ha på min nu på jobbefesten + senare ikväll när jag ska ut!
Fan vad snygg jag hade varit ;) haha

tröja: asos.com
jeans leggings: gina tricot
skor: asos.com
armband: cocoo.se

Nej nu ska jag åka! Undra vad walle & figge planerat för roligt! :)

perfekt date

Hade en underbar date med min Bill innan. Tyvärr lite för bra för fick avsluta den för jag inte klarade av mera. Inte heller gjorde min syster det. Efter att hon skrikt ca 200 gånger att jag skulle vara tyst och jag inte kunde vara det fick jag snällt stänga av och fortsätta en annan dag då vi inte stör någon annan!
Men han är allt bra snäll, rolig & otroligt snygg. Kanske lite för bra för mig!?


torsdags dröm outfit



tröja: asos.com
byxa: gina tricot
sko: asos.com
armband: cocoo.se

090305 med th

Idag var jag i skolan, trots att jag inte är helt frisk. Men det var för tråkigt att vara hemma så jag gick. Började ett nytt case igår, internationella relationer. Fyfasen vad tråkigt! Varför valde jag att läsa detta? Jag har kommit på att jag valt så fel man kan göra, allt är fel! Skolan & inriktningen. Men inte så mycket att göra åt det nu är bara att stå ut de sista månaderna.
Fick klart mailet om projektarbetet idag också så nu är vi igång! Ska samla in prylar till ett barnhem.. Roligt att kunna hjälpa andra.

Imon är det jobbe festen och sedan utgång får se hur kul det blir med tanke på hur jagmår idag.. Men men vad gör man inte för sig själv ;). Hahaha undra om jag ska gå ner och kolla på SATC nu eller kanske lite Tokio Hotel? Aah får nog sponsra min blivande man lite.. Hehe och kolla in honom är ju aldrig fel!



min stora kärlek

Fan vad jag har saknat honom.. Var ett jävla tag sen min Bill fanns i närheten!
Men jälvar vad snygg han är. Kan ju inte finnas något snyggare än honom, eller det gör inte!? Nej nu borde jag ta tillbaka min prins och vara honom trogen! Undra när vi ska gifta oss.. Det kommer bli otroligt fint och vi ska leva lyckliga i alla våra dagar! Älskar min Bill


dagens dröm outfit



tröja: asos.com
sko: asos.com
jacka; top shop
leggings: gina tricot
armband & klocka: cocoo.se

Kalla mig fjortis

men detta var det bästa under melodifestivalen 2009! Kommer nog aldrig bli kvitt min Darin..


träning

Fan vad gött att folk gör jobbet åt en! Jag som verkligen behöver träna men aldrig fått tummen ur.. Malin var s snäll och hade skrivit upp mig så att jag får ett gratis träningspass på sats. Så på måndag ska jag göra dansarobic, men hon var i stallet på måndagar så får dra med mig Olivia!
Hon som ringde var otroligt trevlig så ska komma en halv timme innan träningen börjar så skulle hon prata och visa lite :) och jag kommer nog köpa mig ett årskort där nu! Om jag skulle flytta är det antingen att bara frysa det ett år, eller tills jag kommer tillbaka, eller så kunde man flytta så att ma tränar på en sats där! fast jag funderar på att stanna här i Göteborg i alla fall.. På något konstigt vänster har jag kommit på att jag kanske vill vara kvar här. Jag kommer sakna min mamma.. Jag kommer sakna min mamma? Aw..
Så köper jag ett kort där har jag ju både Olivia, malin och Ida att träna med! Yey fan lägtar till måndag nu!

Är fortfarande lite små sjuk så stannade hemme idag från skolan.. Jag har typ musår i näsan? Jag fattar inte hur fan jag kan få det där!? Så jälva ont gör det! Och det ser förjälvigt ut, fan jag kan inte gå ut såhära!!! det måste försvinna innan fredag då det är jobbefest och sedan bratfest som gäller för mig och josse. Fast jag längtar lite endå! Hoppas bara att dett försvinner och att jag blir helt frisk. Det är rätt skönt att vara hemma men det börjar bli lite tråkigt nu..

jippi

Äntligen! Jag trode inte de sände det längre.. Mitt älsklingsprogram DÖDLIG FÅNGST! Fan vad det är bra! Såg några gamla avsnitt i söndags på 6an men det kändes för gamalt.. Så när det var tisdag idag och DH skulle börja igen så var jag ju bara tvungen att kolla så det verkligen inte går..
Men jo då det gör det! Bara att det är två timmar senare.. Hur fan kan de skjuta fram det tillkl 24? Nej fan är dom dumma i huvet eller? Tror dom att jag orkar sitta uppe och vänta två timmar efter DH slutar? Fan, det som va så perfekt. När DH slutade så började mitt DF!! Men det är väll bättre att det går senare än att det inte går alls? Jo jag får väll stå ut!

Nej nu kallar det på mig!

sjuk och satc

Fan jag är sjuk.. Jag är aldrig sjuk.. Jag som skulle jobba i helgen så blir jag sjuk, fan. Jag som är ledig idag & imon från skolan och skulle njuta av det. Inte vara sjuk! Fast nu har jag ju en anledning till at verkligen inte göra något alls. Har legat och kollat på SATC i typ tre dygn. Eller nej igår kollade jag på teknat hela dagen, det var mysigt. Haha
Men ååh jag tror jag är lite kär i alla i SATC! Fast Carrie ska vara med Aidan! Fan jag ville inte kolla mer nu för snart gör dom slut, nej fyfan! Jag kommer gråta så jälva mkt!
Fast jag gillar när Samantha kommer på att hon är kär! Världens finaste scen när dom står där uppe på taket och dansar! Världens bästa låt med, har suttit och lyssnat på den ca 10 gånger nu!

RSS 2.0