Jones & Jones





Underbara perfekta klänning. Ge mig alla tre bitte

One big one



De gigantisk armbanden slår in. Snyggt, snyggt & snyggt
indiska

Lace



Top shop

Svart klänning, dag & natt

Dag


I höst hänger klänningarna kvar. Med en snygg, stor kofta, kängor  & bara ben med höga strumpor. Det rockiga med nitar på väskorna och lite rockiga accessoarer. Även om klänningn, från Top shop, har paljett detaljer går detta lätt att "dölja" eftersom de är svarta & den lilla delaj som ändå inte syns så mycket ger det lilla extra.

Natt

Utgå från paljettdelatjerna och lägg på ännu mera. En paljettväst blir perfekt. Till detta kör på guld fullt ut men glöm för all del inte det rockiga. Högklackade boots och stora halsband i all ära. Men fullboda outfiten med en guldfärgad clutch.

Chris Crocker- Piece Of me



Såå mycket bättre än orginalet! Love him

Sommar värmen kommer tillbaka

Så ta tillbaka de blommiga klänningarna, nu jälvar kör vi! Men inget gulligull utan en del rock. Men kör på det ljusa, får behålla det lilla vi får..


Sno stilen: Audrina Patridge

Det sägs att män tycker att kvinnor är sexiagst i rött. När jag ser den här bilden förstår jag varför. Inte nog med Audrina själv utan i rött med, ja vissa får då allt.. Till mörka jeansshorts och enkelt silvrigt halsband. Att lägga till ett par zebramönstrade skor på det hela, jag det blir kanske för bra för att vara sant..



CC
1. Top shop ca 300:-
2. All saints 400:-
3. H&M 59.50:-
4. Top shop ca 500:-
5. Jimmy Choo ca 15 500:-
6. Marc by Marc Jacobs ca 1600:-

Klassiskt mode

På vagnen hem satt jag brevid en familj där alla var väldigt klassiskt klädda. Det fick mig att tänka på hur snyggt det egentligen är. Stilen har sett nästan likadan ut hur länge som hellst och går alldrig ur tiden. Kanske därför det kallas klassiskt? Smart tjej.. Snyggt är det i alla fall. Även om jag i vanliga fall inte gillar att blanda bunt (beige) och grått men i detta fall går det utmärkt och det är snyggt!


Sno stilen: Vanessa Hudgens + kompis

Tryck på t-shirten är större än någonsin men var lite udda och sett det på sidan.. Matcha ekelt men snyggt. Svarta trashade jeans, gladiator, pilotisar & massor av armband. Ja det enklaste är ibland det snyggaste. Inte konstigt att vissa plagg håller i sig. 



CC
1. Gina Tricot 99:-
2. Top shop ca 550:-
3. H&M (vet ej pris men kan tänka mig mellan 150 - 300:-)
4. See by Chloé ca 400:-
5. Tom Ford 2500:-
6. Aldoshoes.com ca 100:-
7. Juicy Couture ca 600:-

Känisars stil i all ära men kolla in Vanessas kompis. Självklart måste man ligga på topp när man umgås med kändisar men trodde att det gällde att inte överglänsa sin kända kompis.. Men det är nästan så att Vanessas kompis är snäppet snyggare.. Ekelt även här med hon har snappat upp att sommar accessoarerna bör vara sommarfärgade + trenden tt missmatcha! Duktig flicka.
(+ kolla in hennes perfekta hår!)



CC
1. Monki 250:-
2. Calypsocelle.com ca 1600:-
3. Louboutins Mary-Jane ca 6100:-
4. Balenciagra ca 9000:-
5. Thestylepa.com ca 250:-
6. Top shop ca 200:-
7. Fantasyjewlerybox.com ca 250:-
8. Allsaints.com ca 400:-
9. Top shop ca 250:-

På tal om de finaste..

..skorna hittade jag nu de fulaste och mest gräsliga skor jag någonsin sett! Antagligen ligger det en del komik bakom. Men nej det spelar ingen roll.. Det här var det värsta jag någonsin sett. 
Och för 5 600:-!? Någon är sjuk i huvudet.. Frågan är bara vem som är mest.. Den som designat dem eller den som köper dem?


Finns att köpa på colette.fr, dock undrar jag hur försäljningen går..?

kännslan av perfektionism

Finns det något bättre än kännslan när man hittar de perfekta skorna? Jag tror inte det. Det är väll toppen på tillfredsställning när det gäller en tjej/kvinna? Jag upnådde precis detta. De perfekta gladiatorskorna. 
Tyvärr lite för dyra för mig just nu. Får se till att hitta mig några liknande billiga eller i värsta fall pyssla lite själv..



Finns att köpa på Bluefly.com för ca 1 200:-

Jo då blev jag också vuxen till slut

Det är rätt sjukt hur man mognar när man vet att man måste.. Eller jag är sådan. Som nu när jag vet att jag ska flytta hem ifrån och måste spara mina penar eller inte kan shoppa som jag vill. Min hjärna ställer in sig på nej-det-är-förbjudet-för-dig-att-ens-tänka-tanken och då vill jag verkligen inte. Det brukar vara det enda jag vill, åka in till stin elle gå ut. Men nu, nej. jag är hellre på jobbet och tjänar pengar eller sitter hemma. Det är sjukt. Samma sak tanken om min första lön. Borde varit YES-NU-KAN-JAG-KÖPA-KLÄDER-ELLER-FESTA-SÖNDER. Men nej utan det är istället fan vad kul nu ska jag köpa så mycket fina möbler/prylar till min lägenhet. Första prioritet mitt rum. jag har min vission om hur det ska se ut och det är det enda jag tänker på nu. Inte vilka kläder jag vill ha, eller visst finns tanken/drömmen men den om mitt rum är starkar. Första sovrummet & sedan vardagsrummet + hallen. Sen om se så där kanske fyra månader kommer kläderna och det känns otroligt nog bra. Hela jag, mitt sinne & sätt att tänka börjar förändras och jag vet att mycket står på spel nu men jag vet också att jag kommer klara det. Antagligen mycket bättre än jag själv tror.

Liknande var det när jag fyllde 18. Detta märkte jag inte själv av så bra men arbetsledare på mitt jobb nämnde det. Det var som om natten till den dagen jag fyllde 18 ändrades min hjärna totalt. Jag var inte nu längre ett barn utan jag höll på att bli vuxen. Kanske nu när jag tänker tillbaka på hur det var tidigare så förstår jag det själv. Det är egentligen konstigt hur hjärnan kan förstå vissa saker som jag inte gör. Att den styr så mycket själv fast liksom jag inte är med på det..

Denim + denim

Vem har egentligen sagt att det är fult med jeans & jeans? Nej jag har ändrat uppfattning. Bara de är verkligt miss matchande så blir det riktigt snyggt! (älskar de "fula gosse" västarna)



Mörk skjorta: Tillys.com
Ljusa byxor: Colette.fr
Ljus skjorta: Top shop
Mörksa byxor: J Brand

Jag & Sunnie + en hund = motion


Ska snart bege mig bort till Sandra för vi ska ta oss en sväng runt härlandatjärn med en liten vovve. Så varför inte vara snygg när tillfället gers.. Hudtricket kanske?

Dagens vill ha

Glamrocksskorna. Cowboy inspirerade med nitar.







Sno stilen: Sienna Miller

Randiga tröjor kan vara någt av det finaste jag vet. Att sätta ett tryck på dem gör det bara ännu bättre. Hittas ingen med tryck så kör på ett halsband med en STOR berlock, blir samma nästan.. Matcha med enkla jeans & boots (nu på sommaren så kanske ett par ballerinas, gärna öppen tå, passar bättre). Super enkelt men framför alt snyggt!




CC
1. Gina Tricot 199:-
2. Din sko 499:-
3. H&M 399:-
4. Friis & company ca 600:-
5. dVb ca 1000:-
6. Chique.se 129:-

Klänningshöst



Varför sluta använda klänning bara för at det blir höst & vinter? Nej, hitta dig en (eller flera) klänningar i lite mörkare färger och matcha med tjocka svarta strumpbuxor och boots. En stickad tröja och en skinnjacka. Gärna en halsduk till när det blir riktigt kallt. Låt accessorarerna stå för färgen..

bladde vademecum elk & bollur

Vardagarna spenderades så att plotten gick till jobbet & jag sov tills jag gick ner till henne & Veben. Sen gick vi på byn och lämnade in cvn för mig. Vi åkte till Moa och gick på jysk. Eller vi satt mest i soffan (som vi ska köpa!) & "vännerfottöljer" eftersom bussen bara gick en gång i timman och vi lyckades pricka in att gå dit när den skulle gå.. Där hittade jag min älskade efterlängtade pälspläd. Den finns ingenstans men när jag går in på jysk, ända stället som finns i Ålesund typ (som säljer sånt) så ligger den där. Den ska få flytta in med mig..
Kvällarna spenderades med film och de ena onyttigheterna efter de andra. Vi satt i duschen & satt på golvet när vi åt. Vi fick till och med våra egna platser där på golvet. Och underlägg skaffade vi oss i form av reklamtidningar. Dock spenderade vi två kvällar på lille, då som kaffe. Då min andra man (även han rockare som jobbar där) går in i ett hemligt rum brevid där vi sitter. Jag blir självklart lite nyfiken på vad som finns där inne, bor dom där? Så jag sitter och spejar in medan Challe ber mig att sluta, han kan ju komma ut!? Och jo visst gör han det när jag sitter och tittar in så håller på att börja gapskratta med var ju tvungen att hålla mig då jag inte vill skämma ut mig inför honom.. Men vad händer då? Jo han går in i en av våra stolar och snupplar. Jag svämmar nu (bokstavligen talat) över av skratt och viker mig dubbelt och skrattar som aldrig förr. Jag kan inte sluta och han kollar blygt ner och springer iväg.. När han senare kommer tillbaka kan jag inte hålla skrattat inna men lyckas nästan (eller inte alls).. Han försvinner in i det hemliga rummet igen och när han kommer ut håller jag på att börja skratta igen. Men vad händer då? Jo han går in i samma stol igen och mitt gapskrattsutbrott upprepar sig och han (nästan) springer upp för trapporna medan jag ligger på Challes axel och  gråter så jag håller på att kväva mig själv av skratt. När jag samlat mig efter ca 10 min? (40 kanske) kommer jag på mig. Vad fan har jag gjort? Han kommer ju alltid minnas detta och kommer hata mig. Jag som vill han honom (om jag inte får "Stian" då det vill säga.. Fast skånska är rätt hett och det förstår jag iaf till skillnad från "Stian") får jag lite smått panik och nu är det jag som springer ut där ifrån.

Då vi inte tittar på film + fettar oss, sitter på golvet eller är på lille/i byn och söker jobb/shoppar fast vi inte har pengar så promenerar vi i denna underbara stad.. Det kanske är sjukt men på något konstigt sätt känndes det inte rätt att komma hem till Göteborg igen, det kändes inte hemma..  


Vår otroligt fina middag på vårat underbara matbord..








Potetgull & pilladeräkor hello




Fredagen spenderades på Lille där jag snällt satt & väntade på min "Stian". När han väl kom höll jag på att smälla av. Det var ingen illa kar jag lyckats hitta mig, utan att ens sett honom innan. Otroligt lik Dregen fast sneppet bättre må jag säga (kanske beror på att han är min, snart!). Vi fick dock inte ut så mkt mer av kvällen..










Gick till lille på lördagen med. fast det enligt chlott ska vara mer folk ute var det tomt. Tills det kom ett gäng kilar som ville ha sällskap av oss. Så snälla som vi är (fanns en baktanke, vi ville ha sällspa med). Åt godis från halsen på killen tills hans kompisar nämnde hans tjejs namn då fick jag inte äta mer.. Sen hade vi tävling om vem som blivit mest biten av en haj. Jag vann, för hajen tog min dase och jag blev kvinna. Efter ett tag slänger en av kilarna ur sig att hans pappa äger båda carlingsarna i byn och att de sökte jobb. Ja tack svarade Felicia och gick dit i veckan men det är en annan historia.. Efter ett tag drog vi och grabsen vidare till ett annat ställe. Det största fjortis stället jag varit på. När vakten kollar på mitt legg och ber mig säga mitt personummer säger jag snabbt 199011, vakten säger ja tack och jag får gå in. Väl inne kommer jag på mig själv, det va ju fan inte mitt personnummer utan mitt telefonnummer? Men ja Normän är tydligen så dumma som sagorna säger.. Vi drog vidare till Lipp där vi hade väldigt roligt för att sedan dra vidare till Metz där vi dansade med och smällde till gubbarna tills vi gick hem..

10 000 till en behövande?

Jo här uppe är det bra.. Har varit ute på byn, jo det heter så.. Ätit lite potategull.. Hahah och kollat på pilladeräkor.. Lagat mat på vår kokplatta i omgångar eftersom kastrullen är pytte liten. Sitter på golvet både när vi duschar och äter. Duschslangen är trasig & vi har varken bord eller stolar. Men det kommer. Kyl & tvättmaskin + möbler saknas men det får komma när det kommer, i omgångar. Haha det funkar väll okej att leva såhär några veckor men nej det får gå undan.. Måste bara skaffa mig ett välbetalt jobb så jag får in pengar.

 

Eller finns det någon snäll människa där ute som kan tänka sig att donera 10 000 kronor till mig? Kan behövas som startkapital då jag har en hyra på 3 500 norska + el.. Mat lär också behövas. Jo jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt den första tiden då jag inte har jobbat något i juni och jag inga sparpengar har.. Men på något sätt får det väll lösa sig. Eller det kommer att göra. Ett par månader utan mat och liv är det jag har framför mig. Men efter två tre månader kan jag nog komma att ha ett otroligt bra liv. Eller en fin lägenhet + finare på gång och förhoppningsvis kan livet också komma att bli bra. Nu väntar jag bara på ett jobb..


Till hösten från gina


Finaste jag sätt på länge! 
Underbara jacka..


Över skinnjackan.
Var inne på detta lite redan förra hösten men vågade då inte riktigt. Men känner jag mig själv rätt så lär jag springa runt med en denna hösten/vitern. Dock kanske skulle vilja haft en annan färg..


Den perfekta jeansjackan!
Pimpa med ännu fler STORA nitar. Sätta min döskalle på ryggen, en HC SS lapp på "hjärt sidan" & kanske skriva något på den. Har letat efter en ljus att kunna göra detta med ett tag & här var den. Ååh drömmar

Dagens outfit


Flyga med stil

Varför ska man vara ful bara för att man ska flyga/åka buss länge? Ska göra en Posh och vara snygg!
Även om jag inte ska åka i 15 cm och partystrass á la 250 000..
Visst myskläder i all ära men då får det fan vara snyggt!



Liknande detta blir det för mig. Dock är det byxorna som är i velor och de är aprikos. Skorna är converse och väskan är billigare, med guldnitar + wayfarer på huvet.. Men det kommer funka lika bra, eller inte lika men okej..

Nu Norge, nu

Jag börjar bli klar för resan imon. Väskan är packad och jag får plats i den (eller inte nu när den är full med kläder men när den är tom). Och eftersom jag är stor så betyder det att väskan är..? ENORM! Och den är full.. Börjar få lite smått panik över hur jag ska få plats. Jag ska ta med mig en spis? Och den är inte i än och det är inte skorna heller.. Uff.. Ja vi får väll se, det lär ju bli bra. Och jag lär också få betala en del eftersom den säkert kommer väga mer än 20 kg.. Men ahja kommer ju klara mig på hem vägen iaf.
Vet inte om jag är så jälva nervös för flygning.. Eller just nu känns det rätt bra. Kommer vara andra bullar imon. Men det tar 45 min så kommer la flyga rakt i typ 30 så det är fan okej, tror jag. Eller är ju mest rädd för starten och landningen. Men har jag väl gjort det en gång så ska det nog gå bra sedan.

Ett annat litet problem är att jag kommr få klara mig en del själv eftersom Plott jobbar. Fast hon slutar la typ några timmar efter jag vaknat så hade tänkt, om det är fint väder, att lägga mig på gården och sola lite.. Måste ju göra något när hon inte är hemma.. Eller blogga kanske :)

Nej nu måste jag städa lite för kan inte lämna mitt rum som det ser ut nu.. Eller ska bara plocka in kläderna som ligger överallt. Gött ska det bli med eget sedan, ska fan bättra mig då fast dt lär jag ju göra eftersom det då är mitt. Ska köpa mig en klädstång med. ÅÅÅÅH

Sno stilen: Rachel Bilson

Satsa på en färg och kör den fullt ut. I detta fallet brunt som passar otroligt bra till lite mörkare hår (i blondas fall kanske satsa på en färg? lila eller blå kanske?) De enda accessoarerna som behövs är den lite "utstickande" koftan, den quiltade väskan och en riktigt hunkig pojkvän. Perfekt :)



CC
1. Top Shop ca 200:-
2. Allsaints 360:-
3. Delias.com ca 400:-
4. Finns på ex H&M eller Lindex för ca 50:-
5. H&M 129:-
6. Asos.com ca 250:-
7. Hunkig pojkvän, på bilden Bill Kaulitz. Har du en egen går detta också bra att använda men i mitt fall saknar jag en så Bill får stå för min..

Nu är det upp till Honom

Så då åkte jag till Ålesund på fredag..
Nu ber jag till Gud att detta är en stad för mig. Tänk om jag älskar det? Jag kommer få ett bra liv då. Det kommer vara jag och min plotti. Vi kommer ha så roligt och jag hoppas på ett bra & roligt jobb. Jag vill verkligen detta nu även om lite saker tar emot. Men jag måste ju bli vuxen. Kommer kännas lika mycket nu som om ett år och detta är min chans. Jag gillar inte Göteborg det är inte jag. Men en mindre stad? Är det vad jag vill ha? Det kanske är bättre, bli på något sätt lättare att hitta sig själv..
Klart jag kommer sakna en del, men finns inget som håller mig kvar här.


Nu är det bara en sak, jag ska flyga. Åker jag buss startar jag kl 02.00 från Göteborg och kommer fram 20.00 i Ålesund + att det kommer kosta mig ca 2500 kronor. Tar jag flyget tar det mig ca 5 timmar. Lite skillnad och det är 1000 kronor billigare. problem? Jo, JAG ÄR FLYG RÄDD. Jag ska flyga själv, helt själv. HJÄLP. Lyftet och landningen är det värsta. Men varför skulle det inte gå bra? Jo jag får göra detta nu.. Lycka till mig själv.

Rock N roll på lindex


Leaves of grass

Hittade dessa söta tunikor på Net-a-porter, på rean till och med..
Med rätt styling (för mig rockiga tillbehör) blir det underbart!


fyfan vad livet kan va bra ibland

Var inne på HC SS blogg och vad hittar man inte där. Jo mig själv, juni & olivia.. Jävligt kass bild men va fan..
Nästan lite respekt på den!


Det dumma var att deras fotograf fotade mig med dem.. Kunde de inte lagt upp de bilderna istället? (a)


Dagens outfit


Om allt går vägen..


Vardagsrummet



Mitt sovrum ( plus pälspläden!)

Prydnad om halsen?

Varför ha ett halsband som alla andra? Satsa på dessa små "prydnader" istället för en vanlig berlock.
Så himla söta, jag är egentligen ingen halsbands tjej. Men dessa får mig att smälta..




stads chic


Dagens vill ha

Massa färgglada ballerinas.
Lyser upp den eklaste/tråkigaste outfiten och gör den underbar!
Själv har jag mina lila & en massa (tre tror jag?) rosa.. Men lite andra hade inte varit fel..


Sno stilen: Kate Moss

Det enklaste kan också vara det finaste.
Jeanskjol till svart slapp transparant t-shirt med kavaj och enkla accessoarer.




1. Brownsfashion.com va 770:-
2. Top Shop ca 200:- 
3. Theory Gratian ca 3000:- 
4. Mulberry ca 8000:- 
5. Forever21 ca 45:- 
6. Urbanexcess ca 120:-  
 


Dagens vill ha

Volanger i ljusasommar färger.
Ju fler desto bättre.
Dock inte ihop..




Sno Ashley Tisdales stil

Sommar & sol så varför inte bära solensfärg nu?
Gillar Ashleys stil med gul/vitrandig tröja till slitna jeansshorts matchat med få och enkla accessoarer.  
Riktigt fin outfit såhär på sommaren.



Copy Cat
1. Forever21.com ca: 85:-
2. American Eagle ca: 275:-
3. Michael Kors ca: 2400:-
4. Couturecandy.com ca: 480:-
5. Garage.ca ca: 50:-

Hedra M. J


Genom att bära dessa otoligt fina t-shirts hedrar du på ett fint sätt Michael Jackson & det han stod för.
Och då menar jag inte allt det dåliga som tyvärr fått för stor uppmärksamhet. Utan det fina han stod för.
Hans musik, hans framträdande men något jag tycker glömts bort är han otoliga känsla för mode. Under hans storhetstider hade han kläder som ingen annan kunde drömma om att ha på sig. Kläder som än idag fungerar. Jag beundrar hans fantastiska stil som stora delar av modet idag inspirerats av.
Att vara ledande inom så många olika grupper som han är/var är otroligt. Denna mannen var ett mirakel!

 


Festivaltider

Sommar = festival. Festival = mode.
Jag ska tyvärr inte åka på någon iår men nästa år planerar jag att dra på någon. Festival livet lockar otroligt och så även de kläder som signalerar festival. Slapptrockig och lite ofräscht.. (fashiontrash)



En salig blanding av rock och fashion..

Nytt hos mig!


En riktig Felicia kamera, ROSA!
Fick pengar i studentpresent och valde att bla lägga det på denna underbara kameran. Har dock inte blivit av att jag köpt den innan då jag inte hittat någon som passat mig. Men idag fik denna förlja med mig hem och ooh vad jag gillar den. Eller iaf utseendet, det andra får jag ju se snart...


Dock i vitt! 
Fick denna klocka av tjejerna i studentpresent men har inte hunnit fixa längden på den ännu så det blev av idag med. Har sucktat efter en i åratal men fick bli en budjet variant eftersom jag inte tror jag kommer använda den så otroligt mycket så att jag var villig att få en för ca 3000.. Men ja nu blev det iaf en och fin är den! Hoppas den kommer sitta på mig lääänge nu, så ska verkligen försöka..

Med skåne kommer kulla..

.. & ännu en tillställning. Men hur fan klär man sig "dansband"?
Lyckat?



Löst sittlande vit sommar blus över ett par rosa shorts med guldiga och svarta accessoarer. Jo tack men även om detta inte är det jag kommer att bära kan jag ju vara säker på att jag kommer se bäst ut där? Med tanke på vad det är för folk där, foppatofflor? Nej inte jag tack! Men kul kommer det bli. Minns (eller iaf delar av förra året) Fan vad roligt jag hade! Tror det är enda kvällen i mitt liv där jag har rejäla minnesluckor.. Men fan vad kul det var! Kör igen jo tacl och denna gången smäller det, har lyckats pricka in "bästa" kvällen! Är nemligen Lasse Stefanz som spelar..
YES A DREAM COME TRUE..

Kusins konfirmation

Åker till skåne imorgon för att gå på konfirmation. Yes ännu en tillställning och klä upp sig på. 
Ge mig detta tack och jag är glad.



RSS 2.0