party

Blev en lugn kväll igår eftersom jag skulle jobba idag. Samma ikväll, ska upp och jobba imon. Men sen imon kväll smäller det!
Årlig julfest med donken. Hahaha fan vad roligt. Fick min biljett idag efter att jag fått ett ganska stort vredesutbrott igår för jag fick ca 100 sms av jobbet om festan (va typ bara 4 påriktigt men känndes som 100). Blev jätte arg eftersom jag inte fått någon biljett, jag vill ju gå! Så skickar dom sms om detta till alla, fyfan!
Blev inkallad till chefen idag då jag skulle prata med honom. HJÄLP! Men det var bara en liten biljett till mig :) han ville ge den till mig personligen. Jippi.
Så imon blir det party! Ska ha min rosa klänning jag köpte i Jönköping, ska snällt och snyggt bli matchad av the Zeb som ska ha lila skjorta.. Hahaha :)
Roligt Roligt!

the bell

Idag har jag varit i skolan& gjorde massa bokföringsuppgifter. Sen gick jag med Bella till Butriks och handlade en jätte fin ögonmask till henne för hon ska på 60-tals fest (mask är et måste). Eftersom jag var skyldig henne en lunch så gick vi och åt. Blev sushi idag igen, min nya matperiod. Mumms. Gick sedan runt och kollade lite på stan hon skulle jobba kl halv tre så höll henne sällskap. Efter en sväng på stan och sedan gick vi och satte oss på SoHo och drack kaffe & te. Mys.

Idag ska jag bara vara hemma och mysa med mig själv ska upp och jobba tidigt imorgon. Fy, har varit ledig i tre helger nu så känns jobbigt att jobba igen. Aja pengarpengarpengar

pälsen

Vet att jag lovade mig själv (& höje) att inte shoppa något mer för jag ska kunna åka till Italy.
Men den hängde bara där så fint.. Kunde bara inte motstå den fina jackan, den kunde ju inte hänga kvar där eller riskera att hamna hos någon annan så den fick följa med hem! <3

Jag körde ju inte på höstens stora trend gällande skinnjackan så kände att jag var tvungen att köpa mig vinterns pälsjacka. Lär inte ångra mig!


My baby

hemma

Kom hem från Jönköping vid halv 12, fick rusa hem, slänga av mig alla väskor byta om och sen till skolan för att ha en timmes lektion där vi bara gick igenom ett läxhäfte.. Världens mest onördiga lektion.. Aja, ska till stan med höje snart. Men eftersom vi ska till Italien på sportlovet så blir det ingen mer shopping för mig på länge! De saker jag köpt nu senast kommer bli de sista på ett långt tag! Usch men sånt är livet om jag vill åka skidor. Lär få gråta mig till söms över inga nya kläder eller sälja mig eller bara jobba röven av mig för att få ihop till både Italy & shopping!

Här är mina kära klänningar + de andra senaste köpen.







+ gosigaste viter vantar från h&m med bollar på & mina underbart fina födelsedagspresenter från olivia, finaste skinnhanskarna med nitar på <3


Shopp

Lönen kom igår så var ju tvungen att spendera lite.. Igår köpte jag mig en jätte fin väska & t-shirt. Idag köpte jag min nyårsklänning (svart) eftersom jag älskar den så otroligt mycket och den är slut i Göteborg och det bara fanns en svart och en rosa kvar här så köpte jag självklart den rosa också.. Vet inte om jag kommer använda dom så mycket men jag var ju tvungen, skulle ju ångra mig till dötts annars! Den svarta skall jag ju ha till nyår och den rosa kommer bli fin till utgång och till våren/sommaren. Kan ju vara mysigt med lite färg nu i vintermörkret, piggar upp.

Bilder kommer imorgon :) Underbart fina är dom alla fyra <3


M.W

Sitter i Jönköping nu, har varit nere på stan och kikat lite. Köpte min efterlängtade nyårsklänning! Sen älskar jag den ju så mycket så jag råkade köpa en rosa också.. Så nu har jag en svart och en rosa. Dom är förstora men jag får sy in dom, tråkigt nu att jag vill gå ner i vikt. Får väll skita i det om jag vill ha mina klänningar!

Hittade dessa underbara klänningar av Matthew Williamson!


hej då gbg

Sitter på bussen på väg till Jönköping. Har ingen skola imorgon så fick för mig att åka med min kusin till Jönköping där hon skall på arbetsintervju imorgon. Skönt att komma ifrån Göteborg ett tag, även om det bara är för två nätter. Ska gå på stan och upptäcka lite nytt :) har aldrig varit där innan så det skall bli kul. Även om staden är mindre än Göteborg och inte matchar våra drömmar så ska det ändå bli skönt att komma iväg!



j. star

Jeffree Star. Underbara människa. Måste bara älska en sådan person. Han må vara konstig men en fräckare & snyggare människa går inte att finna!! ÄLSKA

- Plastic Surgery Slumber Party
- Starstruck
- Eyelash Curlers And Butcher Knives






http://www.myspace.com/jeffreestar 

dream



oh lord give me

snälla

www.gratisbio.se

Gå in och bli medlem! Jätte bra massa gratis biobiljetter eller presentkort!
Efter e-post rutan kommer en ruta där det står värvare. Skriv där in vilumsons som tack för att jag presenterade dig för denna underbara sida ;). Hahaha det är ju faktiskt just detta det går ut på!
Du samlar poeng genom att värva nya medlemmar och genom att beställa jätte billiga prylar från denna sida. Som tack för att du köper får du poäng som sedan omvandlas till biobiljeter eller presentkort på valfri butik. Kan det bli bättre? Njä

Tack och lycka till!!

mvg

Sitter och skriver ett arbete om företagens etiska ansvar.. Jippi, what? Måste vara det mest onördiga arbetet jag någonsin skrivit. Skulle gjort det igår men när jag städade så städade jag så bra så jag städade bort mitt arbete! Så fick snällt sätta mig och göra det nu. Snart kommer min kusin och räddar mig från pluggandet, är dock redan klar..

Idag har jag provar och beställt studentmössa! Yes snart är det här! Grattis till mig (och alla andra som tar studenten 2009!)
Jag har också fått tillbaka mitt prov som jag skrev förra veckan. MVG på mig! Näst bäst i klassen. Ibland är jag allt bra duktig.


suprise

Idag ringde Juni och fågade om jag vill gå med till affären. Ja svarade jag, tänkte att jag kan ju röka på vägen. Roligare med sällskap tänkte jag. Men först skulle hon bajsa..
Kom till affären och står och tar mjölk, vänder mig om och där står nån jävla bitch och glor sönder på mig. Som den jag är glor jag lika mycket, om inte betydligt mer, tillbaka. Bitchen fortsätter att glo och jag tänkte "va fan är tjejens problem skall hon ta nån mjölk eller ska hon bara stå och glo på mig?". Slutar gör hon inte heller..
Står där ett tag och jag börjar fan bli lite rädd så jag börjar titta lite närmare på henne. Och vem fan är det inte som står där? Jo Plotti! Vafan tänkte jag, chocktillstånd så står bara och glor och får efter om och men fram "VA FAN GÖR DU HÄR?" och hoppar på henne.

Hon hade ju berättat om en överraskning förra helgen som Juni visste om.. Ajaja SUPRISE! Tog mig dock ca 20 min till att fatta at hon va här :). Utan att säga något till mig innan heller! Fy

Så imon ska vi in till stan, söka jobb till henne, shoppa till mig och sätta oss och ta ett glas vin. bara för att jag kan!

yes

Har hittat de finaste skorna från H & M för endast 300 kr. Tyvärr var det ju inte bara jag som förälskat mig i dessa godingar. Har sprungit runt som en galning i alla affärer för att hitta dom men tyvärr.  Finns bara kvar i 36 och 37 och jag har tyvärr lite större fötter.. Gick in på H & Ms nätshop idag och till mitt stora nöje hittade jag dom där! Finns kvar i alla storlekar och i både svart och grått (jag skall dock ha de svarta). Om inte detta vara nog så har de också sänkt dem till 250. Som om inte 300 var billigt nog? Så gissa vad jag ska göra idag? Jo jag ska beställa min första produkt från internet. Helt underbart, kommer dock bli helt fast i detta sätt att shoppa och kommer aldrig mer komma utanför min dörr..

Jag har ju förälskat mig i årets sko mode, högklackade skor, utan höga skaft. Jag som har väldigt stora vader är ju överlycklig för detta. Nä jag inte fick tag på dessa så hittade jag mig ett par andra från din sko som jag snabt gjorde till mina! Så nu får mina godingar en ny kompis i skohyllan!


Mina nya älsklingar som snart blir mina!



Mina nuvarande älsklingar som snart får sig en kompis


lyllo

Blev väckt av jobbet både igår & idag.. Skulle kunnat jobba, jag vill ju verkligen det för jag behöver mina pengar. Får dåligt samvete nu efteråt när jag tackat nej till båda dagarna. Men jag tror att jag behövde denna helgen helt ledig. Idag har jag städat mitt rum. Riktigt storstädning. Sen ska jag också plugga, anledningen till varför jag inte kunde jobba. Så nu måste jag verkligen göra det, annars kommer jag ångra mig!

För övrigt har jag blivit beroende av alla dessa klädsidor. Jag kan sitta i timmar och bara titta och drömma mig bort!
Vill köpa hur mycket som hellst, därför måste jag nu verkligen börja jobba jätte mycket!
Jag har även kollat i en del bloggar. Gud vad roligt det är. Att se alla som lyckats bli stora på detta :) jag blir så avundsjuk. Jag vill också!


Underbara klänning från nelly.com


Jag önskar att jag fick dessa söta toppar från forever21.com!
Ska ta och köpa mig någon av dom tror jag!


Give me

Snälla gode Gud. Ge mig pengar så jag kan köpa kläder!! Underbara..
När du väl är igång får du gärna ta lite fett från min kropp med så att jag kan ha & se bra ut i kläderna. TACK!








Psyk

Tråkig lörda kväll..
Pimpi & Andreas kom förbli.. Hände inget hos mig så vi åkte hem till Pimpis nya lägenhet & kollade på en film. Nån jävla psykkärring som fångatog en författare. Den var rätt bra. Men såg lite av mig själv i henne typ.. Att jag är besatt av Bill, fan jag kommer sluta som henne. Tillfånga ta honom & tvinga honom att älska mig. När han inte gör det så krossar jag hans fötter så han inte kan gå. Woho jippi. Akta dig Bill!





Imorgon blir det städning, plugg & sola.. Usch att helgen snart är slut & jag måste tillbaka till skolan. Skall bli otroligt skönt att sluta snart! Vill verkligen bara därifrån & starta om mitt liv. Flytta här ifrån & göra något roligt.

Gretas

Kvällen börjades hemma hos Louise för mig och henne. Drack lite, kollade på idol & åt maränger som henne mamma bakat. Mumms. Tog bussen in till stan där vi träffade henne pojkvän Richard. Fan vad söta dom är! Får mig nästan att vilja ha pojkvän.. Men nej!

Gick till PC där vi träffade Tone, Pussy & Lovisa. Tone & Pussy skulle idag gå modevisning för en frisörsalong! Lycka till. Sen kom även Tove dit. Drack lite där och gick sedan för att träffa Amela för att gå till gretas. Hade aldrig varit där så kännde att jag måste ju göra det nu. Var väll inte lika ball som jag hoppats på. Men jag och amela parade iaf ihop två killar. Det var roligt och dom såg ut att tycka det också.


Louise, Amela & Richard


Amela & en av killarna som vi parade ihop senare. Dock ser Amela livrädd ut..




Mys

Snart kommer Caroline, Juni & Olivia hit för en myskväll. Jag orkade inte gå ut idag igen så jag fick ta hit carro istället.
Eftersom Olivia & Juni inte hade något för sig kommer även dom :) Vi får ju se vart det slutar sen.


nej fy

Har precis fått veta att min katt inte heter Bica.. Fast det visste jag ju eftersom det va jag som döpte honom.. Men vi hittade ett nummer i hans öra som vi kollade upp.

Oliver och är född 2001

OLIVER? Ska min katt hete Oliver? Neeeej!!!
Men det var rätt sött. Nu ska jag gå ner och gossa med Bica-Oliver <3

HIPPHIPPHURRA

Kom på att jag måste gratta min underbara kusin som fått en arbetsintervju!
Skall inte ta ut något i förskott men jag hoppas att hon får det. Hon behöver jobbet.
Hon kommer isåfall flytta till Jönköpning. Vilket betyder NÄRMARE MIG!

Jippi. Lycka till skrutt.

tuffing

Usch för mig själv. Semenariumet gick sämst! Skämde ut mig, tjohej!
Kenya föreläsningen var jätte fin! Jag och Louise ska åka ner och voluntärjobba där om några år. Ska lära barnen allt vi kan :). Så otroligt söta. Ska verkligen bli fadder nu! Vill ha ett gatubarn någonstans i Afrika, hellst kenya. Vill bidra så att han/hon kan få gå i skolan, få mat, rent vatten, kläder och någonstans att sova på nätterna. Får jag ta och göra någon dag snart!

Idag skall jag träffa olivia, ska träffa henne om ca en timma. Ta en fika, gå på stan och köpa något mysigt till mig. Sen skall vi också lämna tillbaka min väska, igen! Denna gången skall jag ha en helt annan väska eller pengarna tillbaka! Orka beställa en ny, vänta på den i två veckor sen ha den i en månad och den går sönder igen. Nej får vara slut med den väskan nu, R.I.P fina väska <3

Sen ikväll ska jag hem till Louise och fördricka och sedan skall vi ut! :D Jippi. Förhoppningsvis kan jag få en liten skymt av hennes kille! Dom måste vara det sötaste paret jag vet.






Min nya ikon, love.


yeah

imorgon skall jag
- lära mig om Kenya, ska på ett föredrag om det, kul. (kul var seriöst)
- försöka vara duktig på mitt semenarium. känner mig själv, kommer sitta tyst eller säga att jag inte riktigt fattade fast jag kan det. så imorgon skall jag försöka vara bra.
- sola
- träffa o i stan & fika?
- träffa tone, vevpussy & lovisa för lite dricka & umgeänge. var för lång tidsen jag umgicks med dessa brudar!
- utgång med carro??


inom en snar framtid skall jag
- börja träna med o. ska verkligen gå ner mycket i vikt. minst 100kg..
- börja jobba mera. mera vardagskvällar! får ladda ner UB, DH & GA..
- festa mera (a)
- skaffa fler att umgås med
- bli brun
- köpa ny kläder, framför allt lite vinterkläder nu när kylan kommer! mys stickat & mössor, tack!
- fira jul med plott + utgång
- nyår i köpenhamn
- skidor i italien med höje
- sthlm i vår med carro
- prag
- student
- jobba i norge med plott, bli rika & flytta till usa där vi ska bli kända, rika, väldigt mycket mer än i norge, & gifta oss med bill & tom (i riga).


just nu ska jag
- stänga av datorn
- nattecigg
- sova

God natt


pyssel

Idag har jag varit hos min kära vän axel :) alltid lika kul att träffa honom.
Flyttat in i världens finaste lägenhet. funderar på att bo där några dagar i veckan, närmare för mig till skola också.

Har också satt igång mitt efterlängtade pyssel! Bli tre armband, ett till mig och de andra till mina två änglar. Kommer självklart finnas en ängel på för att visa att de är vad de betyder för mig. Så O & J nästa vecka förväntas ni få varsitt. :)
 Ska också börja pyssla julklappar! Mycket roligare att göra egna än att köpa. Bli personligare så. Så blir väll att ta en sväng till Panduro imorgon och handla upp mig lite. Ska göra jätte fins klapp-pyssel till Plott!

Imorgon blir det förhoppningsvis utgång! Tråkigt att ALLA mina kompisar är panka..



Jag idag


Blivande armband, grunden..

andra?

Jag har kommit på att ja är otroligt beroende av pengar!
Jag vill ha och göra allt!
Därför har jag nu bestämmt mig för att skaffa ett jobb till.. Jag vill ha något som ger mer för min framtid och som är roligare än det jag har nu. Jag vill nog ändå ha kvar mitt gamla men jag vill ha ett till, som omväxling. Jag kan jobba typ var annan helg på de olika (kanske lite för mycket eftersom jag nu blivit 18 och börjat gå ut) men också på vardagar. Eftersom jag inte är så mycket i skolan och nu hoppat av min matte c och läst klart svenska b kursen har jag inget annat än case. Jag har alltså en timmes lektion per dag + plugg tid = max 2 timmar. Vilket betyder att jag kan jobba iaf 3 eftermiddagar i veckan!

Nu är bara problemet vad? Men jag ska hitta något. Som jag tycker är roligt och kan ha nytta av senare i mitt liv.

hej baby

Idag har jag ingen skola. Skönt. Har prov imorgon så skall vara hemma och plugga. Vilket går sådär, det är ju Felicia..
Har pluggat lite, ska göra med snart.

Om någon timma kommer pappa hem och då ska vi åka och hämta hem min nya bäbis <3


attans

Idag skulle jag boka tid för min tatuering. Åkte till city tatoo och skulle boka, men NEJ! Första tiden som fanns var den 21 januari och min lilla tatuering skulle gå på 1500!!!! För den lilla?? Nej fyfan.. Sen skulle jag betala handpening på 500 kr som jag inte skulle få tillbaka om jag inte ville göra den. FYFAN FÖR CITY TATOO!!

Så imon blir det att kolla upp några andra studior. En vid Ullevi & en vid olivedal. För nu jävlar ska jag göra den!
Unendlichkiet ska ja göra med Plott i April, den 7:e. På hennes födelsedag så hon får cash! Lovely <3

Vilumsons

Imorgon skall jag beställa tid för min första tatuering!
Blir Vilumsons vid slutet av magen först. För jag & charlotte skall göra våra TH tatueringar tillsammans..
Förhoppningsvis så kommer det inte dröja länge för jag vill verkligen ha min unendlichkeit NU! <3


Förövrigt skall jag också köpa min dator denna vecka. Förhoppningsvis imorgon!

fashion trash

Har spenderat min helg i Skåne.
Den har gått ut på följande

- supande
- mycket prat om våra män, bill & tom
- hur skall vi uppnå våra drömmar?
- vad vi ska göra när vi blir kända
- usa
- övertalning om att vi ska nå våra drömmar, för vi SKA
- FASHION TRASH! Du kommer älska det..


Byebye

Nu åker jag till skåne & till min plott <3
Utgång ikväll för mig. Grattis i efterskott felicia :)

Lovely

Nu ska det bli av. Eller snart. Får ta pengarna jag fått i födelsedags present och dela upp. Ska köpa en dator. Har hittat en jätte fin LG för bara 7 000kr :). Det får bli den så kan jag tatuera mig nu i vinter också!
Har sen långt tillbaka bestämt mig för att tatuera in mitt efternamn i slutet av magen i skrivstil <3 underbart. Men eftersom jag själv tycker att jag är lite för stor just nu så skall jag gå ner några kg och göra den sen..
Så kom på vad jag vill göra mer nu i veckan. Det var en tjej som gick i min skola som hade tatuerat i nån text på foten.. Tyckte det va svin snyggt. Så kom och tänka på det nu i veckan när jag tog på mig ett par skor som hon också äger.. Så kom jag på att jag också skall göra det. För foten är ju rätt bra. Nu när jag är ung kan jag visa det genom att ha öppna skor.. Tröttnar jag på det om några år eller när jag blir äldre så behöver jag ju inte ha öppna skor, smart? Ja.
Satt och lyssnade på den bästa låten jag vet.. UNENDLICHKEIT. Även om det är en Tokio Hotel låt (den finaste) så betyder det ju ändå oändlighet. Så även om jag skulle sluta gilla dom (vilkt jag inte kommer för jag ska gifta mig med bill) så står det för något. Det kommer också stå för den bästa resan jag gjort. Felicia & Charlotte, Tyskland 2-5 November 2007. Den kommer betyda otroligt mycket för mig. Dels detta och sen allt jag gått igenom under denna period som jag lyssnat på dom och hela den tiden som kommer komma. Så jag tror jag ska göra den :). Snart <3


Änglarnas stad

Det finns hopp!

Trodde inte jag skulle få åka på grund av mitt sned steg. Men idag pratade jag med en au pair firma och det visade sig att dom, 1 av 3, tog in mig i landet. Jag kan alltså få komma in till USA och uppfylla min högsta dröm om ett liv i Los Angeles!

Snälla Gud gör så att jag kan genomföra detta!


RSS 2.0