Smycken i min stil


Svart och silver. Döskallar & fred, it's my style.

Kommentarer
Postat av: Zan

Snygga!

2009-09-11 @ 11:01:45
URL: http://zanshine.blogg.se/
Postat av: emelie

kika gärna in på min blogg och ställ en fråga i frågestunden ;D

2009-09-11 @ 11:06:50
URL: http://emelieidadelina.blogg.se/
Postat av: Andrea

Jättefina:) allt väl?:)

2009-09-11 @ 11:06:57
URL: http://andrealm.blogg.se/
Postat av: evelina

mycket snyggt, speciellt det sista armbandet

2009-09-11 @ 11:12:42
URL: http://jagpallar.blogg.se/
Postat av: Emma

De ca skitcoola! :D, vart kommer de ifrån?

2009-09-11 @ 11:12:53
URL: http://emyx.blogg.se/
Postat av: Anonym

det nedersta va jättesnyggt :)

2009-09-11 @ 11:31:17
URL: http://gazela.blogg.se/
Postat av: Camilla norsk jente

Kjempe fine:D!

2009-09-11 @ 11:33:07
URL: http://camilleas.blogg.se/
Postat av: Sandra!

Hejsan!



Jag har några jättebra tips till dig :) Några sidor där man får presentkort på kläder och prylar helt GRATIS! Det finns ju onändligt många såna här gratissidor, jag har testat dom allra flesta och jag kan säga att dom här sidorna här nedan är helt klart bäst. Lättast att tjäna poäng genom och därmed få helt GRATIS presentkort i brevlådan. Ta en titt vetja, du har absolut inget att förlora på de! Som ni ser så är det ganska många sidor jag använder men om jag inte hade tyckt att det fungerade så hade jag inte fortsätt att bli medlem på alla dessa sidor. Jag har fått så otroligt mycket saker tack vare sidorna nedan :D



1. GRATIS 1



Detta är min nya favoritsida! Den är enkel att förstå sig på och väldigt enkel att samla poäng genom. Du behöver inte samla ihop jättemycket poäng för att få presentkort och det finns dessutom många sidor att klicka på för att få poäng. Just nu kan du växla in dina poäng mot presentkort på t.ex H&M, Siba eller CDON. Tror inte att du kommer bli besviken på denna sida!



Din unika länk: http://www.gratis1.nu/?ref=lovelydotcom



2. GRATISMODE



Denna sida är min absoluta favorit, då det är så otroligt lätt att få ihop mycket poäng. Jag har redan fått 2 presentkort till ett värde av 1400 kr :) Dessutom har jag 1000 kr som jag kan lösa ut på valfri affär. Det som är extra bra med denna sida är att du inte behöver ha en stor blogg eller liknande för att få mycket poäng, det går att samla mycket poäng på flera olika gratis sätt! Registrerar du dig via mig får du 50 poäng + att du får över 40 poäng till bara genom att klicka på några länkar. Du får också poäng genom att skriva om sidan på din blogg eller bilddagbok :) Ett annat stort + med denna sida är att dom använder sig av superpresentkortet vilket innebär att det finns en mängd olika affärer att välja ditt presentkort från. Det innebär också att du kan få ända upp till 1000 kr i ett presentkort. ( vilket inte tar lång tid att få ihop :)) Exempel på affärer att använda ditt presentkort i är: SIBA, IKEA, dinsko, H&M, Stadium, Cervera, Åhlens m.m.m.! Kolla in denna sida vettja :)



www.gratismode.se/?c=3766



3. GRATISBIO



Denna sida är ledande inom gratissidorna. Jag får poäng där hela tiden utan att ens behöva göra mycket. Väldigt bra sida enligt mig. Att du sedan kan byta in dina poäng mot Superpresentkortet gör ju inte saker sämre. Nu har dom ändrat så att varje gång du beställer ett presentkort får du Gratiskuponger som du sedan kan lösa in i vilken affär du vill. (Av dom som finns med på superpresentkortet såklart :)) Dom har även en massa bra tävlingar där du bl.a kan vinna en minilaptop eller ett presentkort hos Nelly.com. Denna sida vill du verkligen inte missa!



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=21852



4. GRATISKLÄDER



Denna sida är underbar. Jag har nu fått 1500 kr i presentkort därifrån :) Man kan välja att få presentkorten från JC, H&M eller Nelly.com. Missa verkligen inte denna sida!



http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=803



5. GRATISMAKEUP



Denna sida funkar på exakt samma sätt som gratiskläder men istället för presentkort på kläder får du presentkort på KICKS eller MAKEUPSTORE. MYcket bra sida då smink m.m inte är billigt!



http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1482



6. GRATIS 5



Denna sida är underbar. Den är lite lik gratismode då man får presentkort via superpresentkortet. Superpresentkortet gör det möjligt för dig att välja mellan 60 olika butiker att få presentkorten från. Väldigt smidigt då du kan få presentkort från just den butiken du behöver :) Du får ihop poäng på en mängd olika sätt och därför behöver du inte ha en stor blogg eller liknande för att få poäng. Dessutom får du om du registrerar dig här 50 startpoäng :) Denna sida är också relativt nystartad vilket gör det lättare att värva nya medlemmar. Jag har vänner som fått ihop flera 1000 på denna sida så den funkar jättebra :D



http://www.gratis5.se/user/register/lovelydotcom



LYCKA TILL :)

2009-09-11 @ 11:33:34
Postat av: sandra

Wow, fina =) Är inte så mycket för dödskallar, men dessa var faktiskt riktigt snygga =D!



Väldig fin blogg du har förresten, tänkte passa på att fråga dig, vet du vart man kan hitta coola designer-bröllopsklänningar?



Ha en finfin dag!



Mvh

2009-09-11 @ 11:41:53
URL: http://sirax.blogg.se/
Postat av: Leia

Önskar dig en fin fredag!

2009-09-11 @ 12:40:06
URL: http://leiabloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0