I have moved!

Nej detta känns inte så bra längre. Funderade först på att ta en paus. Men sen kom jag på att detta inte riktigt fungerar så bra längre. Känns inte rätt. Känns tråkigt med samma sak hela tiden.. Även om jag tänkte göra om här lite så kändes detta bättre. Så på denna adress tänker jag längre inte finnas. Inte än på ett tag iaf. Jag kanske ändrar mig om en vecka eller två. Jag vet inte.

Men jag fick spel och skaffade mig en ny istället. Den som känner sig villig är välkommen på inflyttningsfest!
Här är mitt nya crib 




Inte den första


Nu vill jag ha vår så man kan springa runt i klackar och strumbyxor. En klänning på det också kanske, gärna med en snygg rygg!

Party with the union jack


En färgglad clutch kan piffa upp en färglös festoutfit otroligt mycket! Små detaljer gör mycket. Ex randen på strumpbyxorna, paljetterna på västen och broderiet på skon. Armband i glitter och med berlocker gör också mycket för en festoutfit.

Dagens inspiration


Militärgrön jacka, leopardscarf, leggings med detaljer, kängor & svart mössa.
Tack nu vet jag exakt vad jag skall ha på mig idag!

Magic



Detta är vackert. Jag kan säga att jag är inte den enda som fastnat för Burberry Prorsums SS10 kollektion. Om ni kollar efter förstår ni varför. Just detta med strumpor i öppna skor kan nog många ha lite problem med. Hade även jag i början, men det växer!


Här är några exempel. Allt kommer från Top Shop. Den första är lite mer våghalsig än den andra. Men börja med mer täckande skor och "enklare" strumpor och uppgradera senare när ni känner er säkra. Jag tror absolut att detta är en trend som kommer hålla ett tag! So go for it


McQueen Skull


Ingen kan väll ha glömt det underbara scarfsen från Alexander McQueen som var otroligt populära för något år sedan? Nu har trenden kommit tillbaka och nu finns även skullprinten på en väska! Hade inte tackat nej till något av detta.
McQueen är en av mina favorit designers, framför allt när det kommer till väskor (clutches) och smycken! Delar hans kärlek för döskallarna!

Studded under


Skinnbyxor till vardags tycker jag matchas bäst med en oversizad tisha i "basfärger". En väst eller kavaj kan lätt piffas upp med lite broscher gärna med lite hängande kedjor. Kan sättas på axlar eller vid brösten. Lätt att byta ut och en annorlunda och underskattad accessoar.

Feather


Rutigskjorta, slitna jeans, converse & halsband med fjädrar. Skulle behövas hos mig, specielt fjädrarna & skjortan.

Wedges

DvF - Charlotte Olympia - Acne - Givenchy

Jag älskar kilklackar! Iår hoppas jag att det smäller lite extra på denna fronten. H&M brukar vara bra på det men jag vill se att fler budgetkedjor satsar. Dinsko har några boots just nu vet jag.. Men jag vill ha mer!!


Top Shop - YSL
Annars finns ju "halvkilklacken" också. Mellanting mellan vanliga klackar och kilklackar. Inte jätte förtjust i detta kanske men jag äger ett par boots med denna "halvkil". Men det börjar växa hos mig..


Sofisticated lady


On vintage gör otroligt fina toppar. Här en väldigt sofistikerad stil, enda som bryter av är skorna och nitarna på armbandet.

Dagens



Byxor - Vila (söndergjorda av mig själv) Tröja - BikBok

Go hard


Mcbyxor med knäskydd är så snyggt! Och ja jag älskar blandningen mellan hårt/rock och gulligt, rosetterna och volangerna mot nitar och mcboots.

Caught in despair


Leggings med detaljer, puffärmar, kedjor & korss tillhör vårens stora trender. Så lassa på allt på samma gång. Här sparar vi inte på krutet!

Söndag 17 januari


Jumpsuiten tillhör ett av mina favorit sommarplagg. Men jag skulle vilja ha ett par med långa ben så man kan ha det året runt. Att sätte ett skärp i midjan skapar en avdelning. Detta bältet med stjärnor är underbart! Hittar man inget liknande kan man ju alltid pyssla..

Fredagens utgångsoufit




Kavaj: Vero Moda
Spetstop: H&M
Skinnbyxor: Gina Tricot
Skor: Din sko
Ringar: Gina, H&M, Raglady


Balmain jacka


Jackorna från Balmains vårkollektion är otroliga! Kanske inget vi dödliga springer runt i men man kan ju alltid drömma.. Hade matchat med detta


Linnena kommer från Monki, kunde inte bestämma mig för en favorit.. Gillar de snygga ryggarna och tunna materialen. Kostar 150/180 kronor. Leggingsen från Gina Tricot, 199:- och overkneestövlarna från Bianco för 1500:-.


Proenza mot Alexa


Rött och svart är otroligt snyggt tillsammans. Röd/vit randigt är en ny favorit ihop med jeans och skinnjacka.
Mulberry Alexa väskan har ju blivit en favorit hos många med jag tycker fortfarande att Proenza Schouler är snäppet vassare!

Like a melody in my head


Den lilla svarta, kavaj, högaboots & djurmönstrad clutch.
Funderar på något liknande själv ikväll.. Får se vart det slutar.

Oh my dear


Märks det att jag blivit Givenchy frälst?
Kan vara säsongens snyggaste jacka. Dream


OH it's a snake


Ormleggings är så snyggt! Gina tricot & Vila har varsitt par just nu, värt till våren/sommaren!
Passar bra ihop med en svart lössittande lite längre tröja och ankelboots.


Dagens inspiration



Givenchy
L'agance - Top Shop - Lindex


It's a pitty

Utsmyckade axlar, nitar, tweed & kors. Det märks att våren är på väg.


Missonimönstrat


Perfekt klänning nu till vintern med  de dova färgerna. Jackan från All saints verkar så himla mysig och ett par UGGs i svart skinn skulle jag vilja ha!

Vetvetcross


Sammetsleggingsen är en favorit bas. Går ihop med allt, kan dressas upp eller ner. Här med Givenchys nya skor. Ingen kan väll ha missat dem och jag är inte den enda som fallit för dem. De stora "hakklapp"s halsbanden håller absolut ännu, om inte blivit starkare. Så har du inte köpt dig ett än så gör det! Nudeläppar är en annan favorit, så även röda naglar.

My spring


Skinnbyxor, randigt, puffarmar, paljetter, mockabikern, ringar & låga cowboyboots. Såhär vill/kommer jag springa runt i vår. Det enda som behövs införskaffas nu är de låga cowboybootsen sen är jag i hamn! Jag ser fram emot det, mycket.

Harem


Antingen gillar man dem eller inte. Jag gillar dom. Och denna "tidigavår" stylingen känns väldigt härlig. Blir nästan lite sugen på att skaffa mig ett par liknande dessa, lite mer dressade. Ihop med en slapp instoppat t-shirt, jeansväst och kängor!

More than worlds can say


Kolla in jackan! Vilken underbar. Och svart/vittrandigt går utmärkt till annat svart/vittrandigt!

The turban


En stickad turban bode alla ha! Eller iaf jag. Ett annat modemåste är utsmyckade axlar, så fint! Och nitar är inte alls på utgång, inte hos mig iaf!!


Atombomber & rosetter


Svart, Vitt & grått är en underbar kombination. Men visst blir det kanske lite tråkigt så ett par röda hanskar gör susen! Tröjan med tryck av en atombombsprängning från Christopher Kane är så häftig och snygg! Och så även de söta strumpbyxorna från Top Shop, bra kombo.

It's a rockstardream


Löst linne halvt nerstoppat i en svart tajt skinnkjol. Wonderful och spännerna på kjolen bidrar mycket till det! Skinn och mocka ihop är en favorit kombination. Och de oranga skorna bryter av den svart/gråa tonen. Kände att det blev lite mycket vår/sommar så här kommer en underbar vinteroutfit!

Save me from myself


Beige, guld, svart & denim går väldigt bra ihop. Är egentligen inget vidare fan av jeans, framför allt inte ljusa. Och inte av guld så mycket heller.. Men ibland fungerar vissa kombinationer riktigt bra! Tycker riktigt bra om väskan från Givenchy!

Summer feelings


Hittade dessa underbara skorna och kunde inte hjälpa det. Så här är en sommaroutfit mitt i vintern. Underbar sådan också! Jag vill ha!

Free to fall


Missmatch när den är som bäst. Känns som om inget egentligen går ihop. Framför allt inte jackan och västen men på något vänster blir det så snyggt! Älskar armbandet och väskan från Alexander Wang är så snygg.

Beautiful disaster


Kombination underkläder och finbyxor är snyggt! Med en lös cardigan och grova kängor till ger det en mer vardaglig look. Västen är så fin, skulle vilja ha till våren!

Far far away


Att blanda vårkläder, ex trenchen med ett par grovakängor/boots ger en liten förkänsla för våren. Halsbandet med fjädrar ger också lite vårkänsa tycker jag.

I believe in nothing


Militärgrönt har blivit en stor favorit hos mig på senaste tiden. Matchas bäst med svart och silver, nitar, kedjor, läder och mocka ger en perfekt finish.

Kings and queens


Tycker om det mesta med denna outfit. Collegetröja som kläs upp med klackar, skinnjacka och pälskrage. Att lägga till en accessoar i samma färg som mönstret på tröjan ger en bättre helhet och känns mer genomtänkt.

RSS 2.0