Halloween MJ


Perfekta halloweenkostymen. Både snygg, modern och det är utklätt. Lovely, en anledning att klä upp sig lite extra. Det är okej att "överdriva" eftersom det är en kostym.

U rock my world


Black & silver. Black & silver. Nitar, läder, glitter & glamour. Redo för ännu en natt. Love the rock N' roll.

Already in


Smart man den där Phillip Lim. Sparar tid åt oss tjejer genom att redan sätta fast halsbandet på tröjan. Skönt att slippa lägga ner lite extra tid på accessoarer, nej nu behövs det inte.

Hard and sweet in pompom


Blanda hårt och sött. Kläning med volang och pompoms med läderjacka, tuffa boots och mockaväska. Som pricken på i:et hanskar som har både rosett och nitar. Ja som sagt hårt och gulligt fungerar verkligen tillsammans!

Colourful stripes


Ibland kan färg tilltala till och med mig. Som idag, väldigt mycket färg. Men då måste resten vara otroligt diskret. Hoppa asseccoarer helt då det kan gå lite över gränsen och rosetten i tröjan fungerar ju det i sig som en, lagom känner jag. Brian Atwoods dojor tillhör några av mina favoriter, många av hans skapelser. Och väst utanför skinnjacka, JAMMI! Jag behöver en vit och en svart, eller jag vill ha.

Black & red


Fan varför har jag aldrig brytt mig om färgen röd innan? Rött & svart är min nya favorit för i höst. Hardrock bitte.
Och dojorna, ja vad ska man säga? Jag borde pyssla lite snart igen..

It's true that you win even if you lose


Kängor, väska, kofta & halsband. Wonderful things that would make my day right now.

Black shoes to the fall


Här är fem par som jag verkligen tycker om. Alla svarta med någon detalj, oftast silvrig sådan.
Par 1: Scorett 1199:-
Par 2: Din sko 499:-
Par 3: Nilssons 1199:-
Par 4: Top Shop 1460:-
Par 5: Skopunkten 199:-

In autumn like this


Mörka färger är inte alls tråkiga. De är jätte snygga. Väskan är skithäftig nu till hösten och bootsen är så coola. Sömmarna på byxorna gör ju hela byxan. Och jackan vet jag inte ens vad jag ska säga om. Wonderful med den pälskragen. Ett giganstiskt silverarmband av löv utgör enda accessoaren förutom den knallröda mössan som blir lite on the top för den annars väldigt mörka outfit.

Too a warmer place


Detta känns väldigt fel. Men jag tycker om det, det är nästan för mycket missmatch för att det ska vara snyggt. Men på något konstigt sätt tycket jag att det funkar riktigt bra. Hur fina är inte skorna? Till och med jag önskar att jag hade kunnat springa runt i dessa och jag älskar hösten och det kalla.

Ey, let's make it easy

Varför krongla till en partyoutfit? Satsa enkelt men med detaljer. Leggings med skimmer, skor som sticker ut, en knallblå clutch och ett par leopardhanskar. Wow, känns lite fel men så rätt.


Tre i en.


Kolla in denna söta söta tröja. Tre i en, en blus en cardigan och ett skärp allt i ett. Praktist och bra om man skulle sakna inspiration en dag. Passar bra ihop med beige och guld.

It's vintage baby


Blanda vintage med modernt. Vintage på vintage är snyggt som attan. Vintagelinnet är så wow och även halsbanden. Bootsen känns nästan lite vintage med en toutch av modernt eller kanske tvärt om.. Och med de slita jeansen, koftan, skinnjackan och den guldiga väskan som är rätt today så blir det en så häftig outfit.

Finaste klänningen funnen


Fyifan vad de är fina. Nitar & fädrar. Den må vara den snyggaste, finaste, häftigaste, ballaste och mest underbara klänning jag någonsin skådat. Jag vill ha både den svarta och den vita. Åh Lord vad ska jag säga för att ni ska förstå hur fina de är?
(från Lipsy)

I put a net on my self


Black, black, black and a piece of an apricot.
Att klä sig endbart i svart och sätte en enda liten färgklick på är rätt läckert. Den detaljen ger ett väldigt stort intryck.
Och hur snygg är inte koftan? Hämtat inspiration från nätstrumpbyxorna, bra jobbat. Tufft att nitarna sitter nere på sulan på skorna med. Lite ovanligt ställe.


Höstligt kvällsmys


Myskläder på höstkvällar kan vara något av det mysigaste. Och det bästa är att det är okej att gå ut bland folk med det nu också. Älskar att springa runt i leggings, lösa tröjor + koftor och uggs. Snyggt är det också. Dessa batikleggingsen är wonderful, jag vill ha några liknande. Måste inskaffa mig ett x antal leggings nu till hösten.

The real Felicia style


Detta är nog så mycket jag det kan bli.
Ett linne med något rockigt tryck på. Ett par slimmade byxor (dock är de mest svarta som gäller för mig..). Päls, läder, Mc boots, nitar och tre stora ringar. Döskalle ringen är obligatorisk! Fuck vad snyggt detta var. Jag önskar att allt detta kunde finnas här hemma. Och väskan, fuck vad jag älskar Balmain.


Bra on the outside


Magtröja på vintern är ju lite kallt kanske. Men dessa små "skjort"bitarna passar perfekt att sätta över ett linne. Bryter av och ger en lite nästan busik/elak look. Ihop med ett par läderbyxor, ett massa kedjort runt halsen och en skinnjacka med nitar på förvärrar lokken lite. Många plagg av skinn ger en väldigt hård signal så bryt av genom att välja ett par skor i mocka. För att mjuka upp otfiten lite så satsa på kilklack istället för killerheels..

Want of today


Skjorta; Weekday - Leggings; H&M - Sko; Scorett - Armband; Cocoo.se

Shoe me


Hittade två godingar från Aldo nyss.
Första paret är priset säkt till ca 550:-. Så sjukt billigt för dessa goingar! Och hur mycket vill jag ha dom? Otroligt mycket! Andra paret är till orginalpris men ligger på ca 1200:-. Inte heller så faligt om man tänker på vad de skulle kunna kosta i andra butiker. Och hur mycket vill jag ha dem? Lika mycket som de andra paret.
Tycker de första är så jälva tuffa med det "extra lagret" och men dragkedjan hela vägen ner. Ankelbootsen påminner om de underbara från Top Shop men fan om dessa inte är snäppet vassare. Läder istället för mocka och lite högre skaft. Jo fan är dom. 
Fuck I want them.


A studded eagle


Fan vilka snygga boots! Och vad passar inte bättre än en fjäder runt halsen till dessa? Att ha en kofta över en skjorta är så jälva snyggt och använd en väska som enda färgpunkten.

Idag vill jag ha


Tunika & Jacka från Top Shop, ca 430:- resp. ca 950:-
Leggings m. detaljer från Gina Tricot, 249:-
Skor m. platå från Din Sko, 599:-
Armband, finns i både silver & guld från H&M, 49.50:-

All black


Jag älskar detaljer. På leggings, på skor, på axlar på allt! Det gör inget om du är helt svart detaljerna bryter av så himla bra i sig! Men akta så det inte blir för mycket är ju lätt hänt. Men bättre med lite för mycket än lite för lite. Ös på men akta för gränsen är tunn..

Not only hard


Gulligull & hårt ihop is the shit. Jag älskar att blanda dessa två stilar. Det blir så himla bra! Volanger + ballerinas ihop med nitar och slitna jeans. Måste bara tillägga att Balmain än en gång gör det så jälva snyggt!

Jimmy Choo för H&M



Var tyvärr inte så mycket som tilltalade mig. Förutom de på just denna bild. Riktigt vackert!
Hela stylingen och bakgrunden är så fab.


Nördtröja med klass


Något jag alltid tyckt om är dessa "sporttröjor" med färgade armar och något tryck. Kanske lite nördstämpel på dem men hotta upp resten av outfiten ordentligt och du är i hamn. Skorna tycker jag är så jälva snygga! I so want them!!

Den där toppenskjortan

Yes jag har funnit den! Har ett tag letat efter en stor skjorta att ha i höst, storrutig en vill jag ha. Jag är ju inte ensam om att vilja ha en och det tråkiga är att nästan alla är röda eller kanske blåa. Jag ska inhandla mig en röd, jag älskar det. Men jag vill ha en som är lite annorlunda med. Då fann jag denna. En grön en från Top Shop, med inslag av gult, blått och vitt. I want it! Kostar ca 300:-


Hösttunikor hos H&M

H&M har fått in så himla många fina tunikor. De flesta i höst/vinter färger. På webbshoppen hitta jag tyvärr bara en men de finns runt fem stycken nya ute i butikerna. Deras låga pris passar perfekt då jag hade velat ta med mig mer än en hem. Kan nästan lova att jag inte är ensam om den tanken..

199:-


Metalicjeans


Fasta för jeansen. Verkligen inga vanliga jeans, så tuffa. Men kräver en enkel outfit i övrigt då de sticker ut rätt bra. Gillar verkligen All Saints lite speciella skärningar på deras tröjor. Rätt enkla men med en annorlunda tvist.

Union Black Jack


Union Jack är så snygg. Så fräck att ha på kläder/accessoarer. Just i svart/vitt tilltalar mig extra mycket. Ihop med en rutig kavaj och ett par lite militärinspirerade kängor. Och en självklar Feliciapäls på det.

Don't underestimate the denimskirt


När man väl hittar den perfekta jeanskjolen så är man lycklig. Det är ett jävligt underskattat plagg men rätt modell och rätt styling och det är ett topplagg. Ihop med svart och silver och en rockig toutch får det annars så söta och oskuldsfulla plagget ett rejält lyft. Ala bode ha en snygg jeanskjol i sin ägo!

Chock in my pink one


En ganska enkel outfit. Men ändå väldigt speciell. T-shirten med dess rygg och med en chockrosa cardigan. Tycker skorna är jävligt häftiga, det är roligt att converse gör något annorlunda. Halsduken är så häftig. Tycker verkligen om dessa utan något slut och denna är lite spciell med dess flätade form.

Stud with silver


En sån Felicia klänning. Rockig med nitar blandat med gulligt och volanger. Väskan passar perfekt till. Blått och grått är en så bra kombination. Två maffiga silver armband och ett par platåklackar till, tipp topp!

Fa fa faaab

Det är väll ingen nyhet att Top Shop har de snyggaste och fräsigaste skorna. Här har jag hittat yttligare två som jag vill ha. Ett par till vardags och ett par till fest!


Skogshuggare skänk bort era skjortor!


En lite grövre skogshuggare outfit är så snyggt. Den rutiga skjortan, ett par grova kängor lite läder och lite skogsgrönt. Men för att få till det kvinnliga så sätt klackar på kängorna och bär upp med lite/många smycken.

Don't blame it on the day


Denna outfit får mig att gå lite bananas. Kornblått är så fint! Denna blusen är så fin. Mcbrallerna wooow. YSLs nya skor är så balla med den "förkortade"klacken. 
Liknande ser jag ut nu. Fast hade ingen kornblå tröja så fick bli vitt linne med nitar & ljus jeansskjorta. Även mina boots som kommer vara på mina fötter ikväll har denna "förkortade"klacken. Dock inte så mycket förkortad som dessa..

wow wow woow


Titta in skorna! Woow


Fler av dessa typer tack. Wow


Put a head on my finger


Nitar, Vintage, Dr. Martens & ett get huvud på fingret. En go blanning, lovely.
Leggingsen må vara de häftigaste jag sett och tunikan är så vacker att man nästan inte hade vågat använda den. Hänga upp på väggen?


In a marshmellow


Hur fint är inte det namnet på denna söta tröja? Att matcha med brunt och guld (något jag egentligen inte är så jätte fast vid, än). En gullig tunika till en annars ganska hård outfit är så fint nu i höst. Att fortsätta använda ett sommarplagg fast nu matcha helt annorlunda görs så bra. Varför byta ut hela garderoben? Tänk bara om.


Glitzy, min favorit nätbutik

Kan hitta så mycket fint som man inte finner hos många andra.
Just dessa två är helt otroliga.
Koftan med kedjorna är så snygg. Tänk att ha den i höst till engla lite slitna mörka jeans. Även de randiga tröjorna med "pynt" på axlarna är grymma. Markerade axlar behöver inte betyda stora sådana. Satsa på att sätta en brosch på vadera om man inte hittar någon som redan är pyntad.




899:-


499:-


Västen, en nära vän till mig


Denna väst är riktigt fin! Lite annorlunda och jag vill ha den. En väldigt fin vinter outfit. Den vita pälsen skulle lysa så fint när det är snö ute. Accessoarerna bryter av det gulliga från pälsen. Miss match I like.

Tommy Ton on Paris

Finns väll ingen som missat denna man. Står bakom bloggen Jak & Jil. Hans foton är underbara. Nu har han begett sig till Paris och off the street. Titta & njut. My way of love.










Magic


Spets & läder/lack kan utgöra den bästa kombintaionen ever. Med ett par höga mocka skor och väska till, wonderful. Kombon röd och limegrön/neongul överraskar mig mycket positivt, varför har jag inte sett det innan?
Kan vara en av de finaste outfiten jag gjort.

Dress and autum


Blanda en flickig look med en lite hårdare. Klänning i höst med ett par hårda klackar. Höstiga färger som en bra bas men lägg till en liten färgklick för att få det flickiga att nå fram bättre.

I want to rock in my Gina


Ska du köpa tre plagg i höst så är det dessa.
En stor storrutad skjorta. Skogshuggare yes.
Transparant röd tunika, sätt lite färg på hösten.
Ormleggningesen. Behöver väll ingen längre presentation?


Färgad päls


En enkel outfit kräver något extra. En färgad pälskrage och dessa hel underbara skorna hade inte slagit fel.

Dagen efter


Att styla upp myskläder är rätt roligt & snyggt. Slappesnyggt.

Slapptchic


Blanda en slapp stil med en uppklädd och chic. Blir så mycket bättre än man kan tänka sig.
Halsbandet är helt otroligt.

RSS 2.0