bladde vademecum elk & bollur

Vardagarna spenderades så att plotten gick till jobbet & jag sov tills jag gick ner till henne & Veben. Sen gick vi på byn och lämnade in cvn för mig. Vi åkte till Moa och gick på jysk. Eller vi satt mest i soffan (som vi ska köpa!) & "vännerfottöljer" eftersom bussen bara gick en gång i timman och vi lyckades pricka in att gå dit när den skulle gå.. Där hittade jag min älskade efterlängtade pälspläd. Den finns ingenstans men när jag går in på jysk, ända stället som finns i Ålesund typ (som säljer sånt) så ligger den där. Den ska få flytta in med mig..
Kvällarna spenderades med film och de ena onyttigheterna efter de andra. Vi satt i duschen & satt på golvet när vi åt. Vi fick till och med våra egna platser där på golvet. Och underlägg skaffade vi oss i form av reklamtidningar. Dock spenderade vi två kvällar på lille, då som kaffe. Då min andra man (även han rockare som jobbar där) går in i ett hemligt rum brevid där vi sitter. Jag blir självklart lite nyfiken på vad som finns där inne, bor dom där? Så jag sitter och spejar in medan Challe ber mig att sluta, han kan ju komma ut!? Och jo visst gör han det när jag sitter och tittar in så håller på att börja gapskratta med var ju tvungen att hålla mig då jag inte vill skämma ut mig inför honom.. Men vad händer då? Jo han går in i en av våra stolar och snupplar. Jag svämmar nu (bokstavligen talat) över av skratt och viker mig dubbelt och skrattar som aldrig förr. Jag kan inte sluta och han kollar blygt ner och springer iväg.. När han senare kommer tillbaka kan jag inte hålla skrattat inna men lyckas nästan (eller inte alls).. Han försvinner in i det hemliga rummet igen och när han kommer ut håller jag på att börja skratta igen. Men vad händer då? Jo han går in i samma stol igen och mitt gapskrattsutbrott upprepar sig och han (nästan) springer upp för trapporna medan jag ligger på Challes axel och  gråter så jag håller på att kväva mig själv av skratt. När jag samlat mig efter ca 10 min? (40 kanske) kommer jag på mig. Vad fan har jag gjort? Han kommer ju alltid minnas detta och kommer hata mig. Jag som vill han honom (om jag inte får "Stian" då det vill säga.. Fast skånska är rätt hett och det förstår jag iaf till skillnad från "Stian") får jag lite smått panik och nu är det jag som springer ut där ifrån.

Då vi inte tittar på film + fettar oss, sitter på golvet eller är på lille/i byn och söker jobb/shoppar fast vi inte har pengar så promenerar vi i denna underbara stad.. Det kanske är sjukt men på något konstigt sätt känndes det inte rätt att komma hem till Göteborg igen, det kändes inte hemma..  


Vår otroligt fina middag på vårat underbara matbord..








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0