the jok

Det blev inget SATC, skivan ville inte öpna sig i min dator.. Så jag bestämde mig för att se Batman - The dark knight istället. Har inte sett den än och efter allt jag hört om den tyckte jag det var tid nu. Efter att våra amerikanare tjatat hål i huvet på oss om denna film så borde den ju iaf vara okej. Så jag satte på den, vad tog det? 15 sec så var jag fats. Har dock bara sett första halvan för jag måste till jobbet. Usch tänk om jag hade fått sitta hemma här hela kvällen och kollat på film istället. Menmen pengarna kallar så finns inget annat än att göra mig lite mat och sedan åka iväg för att jobba till 2. Så jag räknar med att vara i säng runt 5 efter att ha sett klart resten.
Åååh jag längtar till att få komma till jobbet och jobba så att jag sedan kan få komma hem till my new love!
R.I.P. H. L. <3


work

Ikväll ska jag jobba mitt första riktiga sena pass. 19-02, har aldrig varit schemalagd så sent. Det är jag ju egentligen inte idag heller eftersom jag tog Chriss tid men ändå ;). Har jobbat över till 1 nån gång tror jag fast det var en vardag. Så första helg sena passet blir det idag. Haha får se hur det är också om jag blir kvar där i sommar, mot min vilja, så hoppas jag få jobba mycket sena pass eftersom man får mycket mer pengar då, dubbla obn. Fast på en vardag kommer jag ju inte hem så det lär bli ett problem jag får ta itu med då..


Hmm undra vad jag ska göra nu fram tills att jag ska åka.. Tror jag ska sätta mig och kolla på någon film. Har ett par som jag borde se.. Eller så kollar jag på SATC, ja så får det bli! Min fina box ligger ju kvar här på rummet helt orörd så får ta och inviga den nu!

ta död på mig

Jag kollade igenom Sunnies gamla bdb och hittade lite roliga kort från förr.
Fan, om det bara hade kunnat vara som då! Jag ger allt för att spola tillbaka tiden, pausa den och sedan spola fram igen. Tänk om allt hade kunnat förbli så underbart som det var.
Jag saknar dig, jag saknar er!






 





och höje var med på ett hörn här med! <3



sunnie



Ja du vännen ner det var inte igår..
Men ikväll! Då ska jag ha mys kväll med Sandra. Vi ska köpa onyttigheter, kolla på film, tjöta, röka & spela GH! Älskar dessa kvällar. Sen måste hon spela & sjunga lite för mig också :) det är mysigt! <3

tsatsiki

Jag har en ny idol. Per Hammar. Per fucking Hammar. Kan det bli klockrenare? Tror knappast det!

Fyfan vad tsatsiki är bra! Måste ju vara bästa filmen som gjorts typ någonsin i Sverige! Hahaha jag kan inte sluta skratta när jag tänker på den. Morsan och polisen. Nej nu blir det vänner för alltid!








La redoute

Åååh sommar


wops

Ojfan har ju glömt att berätta det bästa som hänt mig på länge!

Igår var en av de bästa dagarna på jag vet inte hur länge. Fick ett jätte fint/underbart/efterlängtat/bäst mail igår av Andy!
En av de amerikanare som jag, Olivia & Sofia umgicks med i sommras. Han sa att de skulle komma tillbaka någon gång i maj och att de ville träffa oss, you girls was fun as hell. Ja va fan vissa har det ju bra ;)
ÄNTLIGEN kommer de tillbaka! Gud vad jag har saknat dem, nej förlåt djävulen vad jag har saknat dem. Hoppas de stannar ett tag! Ååh jag önskar att de bodde här. Men man får inte klaga de kommer ju iaf tillbaka och då JÄLVAR!


Hittade ingen på alla :/ så blir på Alex & Wes + producenten..
Men va fan måste älska dem <3

givegivegive

Självklart när man inte får köpa några kläder så hittar man som mest..


noo

Ohno jag som har haft så bra hy nu det senaste.. Attans så kommer det en bigfinne på mellan överläppen och näsan! INTE OKEJ. Fast jag borde väll vara glad att jag klarat mig ifrån dem ett tag (ta i trä..).

Filmen var jätte bra. Blev en del gråt i slutet :/ och det var en del jälvigt sköna kommentarer i den som kommer användas flitigt mellan oss. Från min sidan fram för allt med höje.. HOT.
Och snart är det bara en vecka kvar tills vi åker. Nu börjar jag längta igen! Måste bara ta en sväng om apoteket i nästa vecka och inhandla lite piller som kommer göra min vecka ;). Kommer inte kunna leva ut dem där nere för utan dem kommer det inte bli nån backe för mig, kommer aldrig komma upp ur sängen efter våra nätter. MOHAHA.. Men jag ska lära mig att supa kontrollerat nu när vi är där!

Imorgon kommer plotten hem också.. Blir skönt att få tillbaka alla samtal, även om de kan bli lite mycket ibland.. ;) men nu när jag varit utan dem har jag förstått att jag icke klarar mig utan dem! Saknar dig!


nu blir det dock hemma gjord rea glass & Tsatsiki

         


i taket



Ikväll blir det bio med tjejerna. Höje, Olivia & Isabelle.
Blir förhandsvisning av i taket lyser stjärnorna. Blir att sätta på sig vattenfast mascara om man vill se okej ut när man går där ifrån.. jag är ju dock bäst på att STOR böla på bion så tycker lite synd om dom andra som ska dit ikväll.. Men de får skylla sig själv!

ja då börjas det igen

 

dream


Åh Gud! Om Du hade gett dessa till mig hade jag varit lyckligast i världen! Jag lovar jag hade inte klagat på flera dagar, kanske veckor..




Hade dock inte klagat på några timmar om jag hade fått några av dessa heller..

nej

Jag orkar inte. Hur lång tid ska det ta?Varför kan det inte bara sluta inte ens jag förtjänar detta.. Har jag inte lidit tillräckligt för det ännu? Jag vill bara lägga allt bakom mig och börja om men varför skall det vara så svårt? Trodde det hade blivit bättre men ännu en gång är jag tillbaka där, djupt där nere.. Jag orkar inte ta mig upp igen.

natti



Hahaha jag känner mig nästan lite sorglig.. Lördagsmys? Jo te och mörkchoklad.. Känner mig som alla jälva bloggerskor som njuter av detta. Har bara skrattat dem upp i ansiktet innan men nu? Ja då gör jag samma sak. Och det roliga, det var gott och mysigt. Men förklaringen lyder.. Jag var så otroligt sugen på något och det ända jag hade hemma var just te och mörkchoklad så jag tog ju det istället för inget alls.. Så om detta inte vore nog ska jag nu lägga mig och läsa.. Herre vart är jag på väg?

i want



rockig stil med nitar, läder & fjäder..


kalla mig fjortis

Ni får kalla mig fjortis eller omogentönt men jag kan inte hjälpa det. Han är fan riktigt jälva bra! Hans nya skiva kan vara den bästa. Åååh denna låt <3 sen va den handlar om är en annan sak men det är ju en fin tanke. Men åh den är så bra! (a) Skäms nästan lite, men nej jag står på mig! DARIN IS THE SHIT.



i want you in my life

forever and ever by my side


ickysticky

Kvällen började hemma hos Tone med middag och förkrök. Var ju kvällens höjdpunkt, roligaste på länge! tack tjejer. Efter en mkt spännande bussresa och kissande mitt på kungsgatan bar det in till sticky. För mkt och billiga cider/öl bättrade på den redan för stora fyllan.. men vad ska man säga man lär sig aldrig!
Väl där inne blev det startande av dansgolv, har börjat bli lite min thing.. Träffade nudelhenke och jonte, var länge sedan så det var uppskattat! Träffade också på två gamla konffa kompisar, Carro & Mathilda också detta uppskattat! Men sedan gick det bara utför och kvällen slutade inte lyckat.. Dagen efter var ju bara att skylla sig själv men lovade mig själv att lära mig att dricka med måtta!





















top of the world


förbjud mig

Har kommit fram till att jag skall sluta dricka så mycket! Det är inte bra. Nej jag måste lära mig att dricka måttligt. Fyför mig. Var ute igår och fick i mig för mycket, man tror ju alltid att det blir roligare med mer i kroppen. Men ack så fel! Jag måste verkligen skärpa mig för det är ju ite roligt någonstans. Det är inte kul när man dricker det, för det mesta smakar ju inte gott. Det är inte kul under kvällen det är ju inte kul att knappt veta vad man sysslar med, vem man är eller vart man är.. Sen det kanske värsta av allt dagen efter. FYFARO för idag.. Har nog aldrig mått sämre. När jag vaknade var jag svin hungrig gick upp och gjorde mig massa mat.. Men fick jag i mig det? Nej jag fick inte i mig något alls för jag mådde så illa och min mage gjorde ont som fan! Det var bara att be ge sig till sängen igen där jag la mig för att kolla på the city och gossip girl. Men hur jag än låg mådde jag illa och när jag vände mig va spyan i halsen.. Jag var svin hungrig men det gick inte att äta, jag var skit sugen på godis men jag fick inte i mig det heller. Mitt huvud ah ska vi inte ens prata om men inga tabletter i världen hjälpte mig. Mitt cigg sug var inte roligt men jag kunde inte röka, hade kräkts sönder om jag satt den mot munnen och huvudet skall vi inte prata om nu heller..
Fick dock i mig mat runt 8, kebabrulle namnam.. Sn var det bara tv och gossip girl som gällde. Kom ur duschen nu och för första gången idag känner jag mig någorlunda okej. Nu ska jag sova för ska upp och jobba imon.. INGEN UTGÅNG FÖR MIG IMON! Nej inte något fören i Italien och då måste jag skaffa mig bakistabletter innan för jag lär inte kunna vara i backen efter en utekväll.. Nej aldrig mer än sådan kväll och dagen efter! Men man känner ju sig själv och nästa gåg kommer bli likadan.. God natt



Bilder från igår kommer imon!


090119

Jag har ju köpe förbud så jag sitter nu i timmatal och kollar på allt jag hade kunnat köpa om jag hade haft pengar eller fått använda dem.. Vet inte om det är så bra att jag sitter och kollar på kläder när jag absolut inte får köpa några! Jag kommer ju bara göra det ändå, eller nej det kommer jag inte jag får inte!
Men jag får ju iaf drömma om dem.. Det kan ju ingen hindra mig från, förutom mig själv då och det borde jag ju..


I sommar vill jag ha väldigt sommriga kläder! bara jordnära eller blommiga! Riktigt sommrig skall jag vara i sommar och förhoppnings vis inte i Göteborg..



Dessa balleringas bara MÅSTE JAG HA! De blommiga kommer vara de första jag köper när jag får börja köpa kläder igen! Utan tvekan, sen om det följer med ett par svarta och rosa med spelar inte mig någon roll..
De andra paret skulle ju blivit mina redan förra men vet inte vad som hände.. Så det får jag väll också ta och fixa nu till denna!

090119

Ändrade planer.
Blir kanske inget Stockholm för mig. Charlotte skall på intervju i Norge nästa vecka och får hon jobbet där så blir det nog att jag också drar dit i sommar.. Nån medelstor håla vid kusten med namn Ålesund.. Även om jag skulle vilja flytta till en större stad än Göteborg verkar detta vara en go stad. Tydligen väldigt bra uteliv, sommaren kommer tusentals folk bara för att festa sönder i två månader precis min stil.. Hahaha ska vara lätt att få jobb också så det låter nästan prefekt. Ser riktigt fint ut på bilder också så där det ligger på öar ute i en norsk fjord. Nej men det kan säkert bli bra och bara för att man flyttar dit betyder det ju inte att jag kommer bli kvar där för alltid. Nej jag har högre drömmar än så men det är en bra start, att komma bort från Göteborg och i så fall även Sverige!



top shop






Imorgon

Imorgon skall jag och Axel (och ivar för den delen, vårat lilla barn..) ha nile city kväll! Hahah fan vad roligt det kommer bli.Måste vara den bästa svenska serie som någonsin gjorts. Jag minns i Skottland när vi satt där dagarna in och ut med detta.. det var en jälvigt go semster. OC och Nile City i en vecka! <3 haha. Var ju nästan det enda vi gjorde.. :)


 






Hahaha det finns då inget bättre!
Gangster Stina & de korianska adoptiv päronen, LOVE IT!

stor städning

Idag har jag stor städat, eller aah mitt rum är ju pytte litet så städningen blir inte så jätte stor..
Men så började jag rensa lite bland min kläder som seda över gick till alla papper. Det slutade i två jätte stora påsar med massa papper. Hahah var rätt gött att bli av med massa skit som ändå bara låg. Det var också riktigt roligat att kolla igenom det. Hittade massa dagböcker som jag läste. Fick mig ett riktigt stort och gött skratt åt mig själv när jag var mindre. Kännde dock igen mig lite ;). Alla mina män som jag var kära i.. De har ju dock bytts ut men många är dom fortfarande!

Ska snart börja göra mig klar för kvällen. Malin fyller år ska ska fira henne. Ska föra hos carro innan och sedan drar vi ut. Får se vart vi hamnar!
Igår var jag på middag hos issa. Kände ingen där och var lite rädd att det skulle kännas fel men det gick jävligt bra och det var jätte trevligt! De skulle dra vidare sen men jag ville inte följa med dit så krashade in på Malins middag, för de småttingar som ännu inte fyllt 18 och kan följa med ikväll. Även detta var trevligt! Skulle dra vidare sen men eftersom det var en timma tills hon fyllde år fick vi inte komma in någonstans :S snälla vakter, inte! Så vi drog hem. Men träffade på några sköna, och mycket snygga killar som  hade åkt 27 mil för att köpa korv i Göteborg. Hahah det finns allt bra roligt folk!

090114

Usch, skolan är inte rolig! Det är inte roligt att lära sig, det är bara extremt jobbigt och tråkigt!
Mina lektioner är så tråkiga, jag kan inte konsentrera mig och jag sitter bara och tänker och pillar på allt annat än på det jag borde.. Även om det jag läser du, världsekonomi, är rätt lätt och otroligt bra att kunna kan jag bara inte konsentrera mig. Jag är så skol trött trots att jag bara gått en vecka.. Jag vill bara sluta nu men ändå inte.. För sen är jag vuxen. Och tiden då jag var lite och barn kommer aldrig mer komma.

Mamma sa idag vid köksbordet att det kanske var dags för mig att börja hitta något eget. Men hur ska jag klara mig själv? Att tjäna pengar som jag sedan skall leva på? Ska jag jobba heltid på donken kommer pengarna bara räcka till lägenhet, mat, räkningar, cigg och helgnöjen. Men kläder och nöjen då? Jag kommer aldrig kunna shoppa!? Nej jag måste ha någon att dela allt med för jag kommer aldrig klara mig ekonomiskt och inte heller kommer jag klara av att bo själv.. Jag kan ju inte ta ansvar. Eller det kan jag ju det är bara att jag inte gör det. Är ju jävligt bra på det bara jag får tummen ur gumpen.. Och räkningar? Jag måste ju betala för allt jag använder? Nej Gud bevare mig jag kommer aldrig klara av att bli vuxen. Jag vill inte. Jag vill vara ett litet barn hela tiden. Leka med barbie, kolla på bollibompa, äta godis på lördagar och slippa alla problem, som inte handlar om vilken barbie man skall ha eller om jag vill ha den röda godisen då.. Dessa problem, som dock var så stora då, hur kunde man kunna tro att de skulle utvecklas till så mycket värre?

the best part

Jag minns dagen som om den vore förra veckan. Onsdagar brukade spenderas med min pappa framför tvn och voxpop. Men denna dag var speciell. Helt plötsligt var den bara där. De oranga och svarta ballongerna, de snygga killarna, de såg så otoligt annorlunda ut än det jag vara van vid och Lasse där med.. Det var som om något for igenom min men vägrade försvinna.
Dagen efter bar det in till stan med pappa då den skulle bli min. Bad sneakers and a Piña Colda. Det röda skviomslaget gjorde sig så perfekt i min hand. Men inte trode jag att denna skivan skulle förändra hela mitt liv, sätta mig i en plats jag aldrig befunnit mig innan, förändra hela mitt liv, bidra till den jag är och kommer att bli. Det var kärlek. Min första och min största, någonsin. Aldrig kommer något kunna ha så stor del av mig, kunna betyda så mycket för mig eller kunna ta denna plats eller ta över denna känsla. Denna kärlek stavas HARDCORE SUPERSTAR och för mig är det det största som finns.

Även om perioderna kommer och går finns det inget som betyder så mycket för mig, inget som gör mig lyckligare eller inget som får mig att känna mig hel. De är en stor del av mig och grunden till att jag är den jag är. Att de kommer från samma stad som jag, vissa också samma del, gör det ännu större. Att ha fått stå öga mot öga med två av dem går inte att beskriva. Min kropp har aldrig varit så hel men så tom någonsin.  21 oktober, denna dagen kommer aldrig försvinna och det kommer inte kunna bli så mycket bättre. Thomas Silver min största idol och min Gud. Men oj vad du har förstört mitt liv.. Att hoppa av kunde förstöra hela mig. Men det förde mig ju nästan bara närmare..
Och Vic, jag vet vad jag sagt om honom.. Det är dock sant mycket av det men jag är så otroligt tacksam för det du gjort, du räddade mig!















Jag var bara tvungen att skriva detta inlägg då dagen har gått åt att förstå hur otroligt mycket jag älskar dem! Hur stor del de har. Har dock alltid vetat detta men idag förstod jag verkligen på rikgtigt vad dem har gjort. Hade aldig kunnat leva och jag fruktar redan den dagen då det tar slut..

yeeeeah

Gött liv..
Torsdag - Guitar Hero
Fredag - Guitar Hero
Lördag - Guitar Hero
Söndag - Guitar Hero
Måndag - Guitar Hero

Men jag har kommit upp till medium! Nu väntar jag bara på att Juni ska komma hem från solningen så jag kan få spela mera! Åååh beroende framkallande kallas det. Men jag gillart

090110

En annan som gått från usch till yummi är Cynthia Nixon. Hon har alltid varit den "fula" av SADC tjejerna. Men efter denna filmen har hon gått till att bli en av de snyggaste tycker jag! Kolla bara på dessa bilder. Av dem med de alla fyra är hon lätt snyggast på båda! Både utseendetmässigt och stylingen. Yummi!!











Varje premiär har hon den finaste klänninge. Den är också den enklaste och mest stilrena!
LOVE IT & henne.

Rihanna

Att kunna gå från lite små äcklig wannabe till att bli en av världens, tycker jag, bäst klädda! Jag vet ingen som prickar så mycket rätt som henne. Nästan allt hon sätter på sig är underbart och jag bli bara avundsjuk på henne riktigt mycket! Vissa grejer som hon sätter på sig borde dock aldrig ens gjorts men dessa missarna är sällan så de går att leva med.. Hennes fullträffar är så många mer så de missar hon gör försvinner i mängden. Har spenderat min sensate halvtimma på att kolla bilder på henne och jag förvånas över hur jälva snygga kläder och bra smak tjejen har.. Om hon nu väljer själv vad hon ska sätta på sig förstås.. Men ändå ååh drömmer mig bort till hennes kläder, tänk att få äga de!


Jag är inte mycket för färg, framför allt inte gult men denna klänning..
Ååååh måste vara en av de finste jag någonsin sett, LOVE!
Dock ser hennes hår ut som ja jag vet inte vad (och även sminkningen! Usch), det är ju inte snyggt. Kan inte förstå mig på detta superkorta hårmode..
NONONO


Underbart!
Otroligt fina klänning, så perfekt!
Detta håret skulle tjejen behållt, åh vad jag älskade det! Funderade själv på att klippa mig så tills jag kom på att jag har en lugg som håller på att växa ut så det gick inte så bra..

Letade också efter den kanske snyggaste saken hon haft på sig men hittade tyvärr ingen bild på detta :/
Svart korsett full med nitar i olika storlekar och lite kedjor. I LOVE IT! Även om många tidningar och hemsidor rankat detta som en av årets största modemiss så älskar jag den!
NITAR IS THE SHIT! Och nej det kan inte bli för många..

snart



My love snart åker vi!
Längtar så jag vet inte vad. Italy med dig min kära ska bli det bästa någonsin!

Skulle färga håret igår med. Min utväxt var ju inte nådig så Höje övertalade mig att satsa på ljusbrunt så jag köpte det. Jätte fin färg och ville verkligen ha den och medan färgen verkade såg man hur ljust håret blev!
Men när jag sköljer ut det vad händer då? Jo exakt samma färg i hela håret, utväxten sys exakt lika mycket bara att den är mer guldig.. Fysatan vad lack jag blev. Ska jag vara tvungen att köpa tre omgångar till? 600 kr för fägning hemma? Nej då skulle jag ju gjort det hos frisören, jag köpte ju detta för att komma undan billigt nu när jag har ont om pengar. Vet inte om jag ska satsa på ljusare hår eller om jag ska färga allt svart igen. men utväxten kommer ju komma tillbaka.. Aja det tål att tänkas på tills på måndag.

fika



Fikade med dessa sötungarna igår! Miss us..

Olivia var dock nästan höjdpunkten på dagen.. Undrar hur så många så dumma saker kan komma ut från hennes mun. Man slutar aldrig att förvånas!


090109

Fredag vad gör jag? Ingen ska upp och jobba imorgon tidigt så blir inget för mig ikväll, tyvärr. Det tog riktoigt hårt när Tone ringde och frågade om jag ville gå ut med dom..
- Nej tyvärr jag ska jobba..
- Men en liten stund då?
- Nej jag kan inte ska jobba..
- Men..?
- Nej jag ska jobba, fan, har inga pengar heller fan..

Ah roligt liv.. Men inget jobb inga pengar och kan då aldrig gå ut eller gynna mig något det är sånna smällar man får ta.
Blir dock utgång nästa helg då bästa Malin fyller 18!

Idag var jag på stan med Juni & isabelle kollade mönster som skulle lika den jag själv designat till balen så att jag kunde få de uppsydd. Men fanns ju självklart ingen som ens liknade lite så kolade igenom och hittade några fina! Hittade två som jag funderar på att lägga ihop för då skulle den bli underbar! Men får se hur det blir :) Skulle även kolla lite på tyger men det orkade inte Juni så får ta det en annan dag..
Köpte också ett par skor, kanske inte det jag behövde mest men kunde inte motstå.. REA är till för att handlas på så var bara tvungen..
Funderar på att sätta mig och kolla på någon film nu innan jag ska sova men får se om jag har någon rolig på datorn vill inte kolla skräckis helt själv nu är inte på humör för det..

Just det, jag är kär!

oh hjälpe


090107

Sitter och är så otroligt avundsjuk på alla snygga & framgångsrika människor.. Men sen kom jag på att det finns väldigt få riktigt snygga.. Nu när jag sitter här och tänker kommer jag knappast på någon. Visst finns det personer som ser bra ut. Men någon riktigt riktigt snygg person som man bara nästan dör av finns ju knappt.. Jag har min Bill men han är inte snygg på det sättet som någon snygg snygg. Eller det är han kanske visst det förresten.. Men förutom honom.. Vem?

Jag kan inte sluta tycka att Nicole Richie är en av de vackraste som finns! Hon är så snygg och hennes stil är något att dö för. Kan dock bli lite för mycket från hennes del.. Som dessa gigantiska svarta runda plastsolglasögonen hon går runt med.. Eller ska man säga solglasögon? Halva är ju svarta, så som vanliga solglasögon är medan andra hälften är vanligt spegel glas. Jag vet inte hur hon kan ha kommit på detta eller vem som har lurat i henne att detta skulle vara snyggt? En trend? Nej tack. Den personen som sätter på sig dessa kan ju inte vara helt 100.. Det ser ju inte klokt ut och det blir tyvärr inte bättre av att det stavas Chanel, inte denna gången tyvärr! Hennes annars så förståndiga man Joel borde säga till henne att slänga bort dom, långt bort så inte någon annan hittar dem innan det är försent!





I detta fall kan tyvärr inte ens stavningen Chanel rädda..
Måste vara något av den största missen som gjorts..

090107

Så började skolan efter de korta jullovet.. Känns bara som jag varit ledig i en vecka. Fy vad fort det känns.. Fast ändå känns det som det var 2 månader sen det var julafton & juldagen.. Ajaja lovet kunde ju varit längre.
Men nu kommer den, slutspurten. Fem månader kvar sen blir jag vuxen på riktigt. Inte klokt vad tiden har gått fort! Jag minns fortfarande när man gick på Bagaregårdsskolan och lekte vid träden.. Det var tider det, när problemet var om kompisen fick den röda hinken fast jag ville ha den och inte den gula. Eller när man skulle ställa sig på led för att gå till bamba, det var vinter och man hade overall.. Pingvinen på den, haha.

Ju äldre man blir ju värre och mer kompliserade blir problemen. När man växer ifrån sig själv och sina vänner märker man hur mycket att verkligen har ändrats. Hur fort tiden går och så mycket som borde gjorts annorlunda eller inte alls. Usch vill bara bort från allt här och starta om allt på nytt. Hitta mig själv och verkligen bara vara. Men det går ju inte. Om fem månader är man vuxen, på riktigt. Jobb, jobb & jobb. Hur ska jag orka? Jag jobbar ca fyra gånger i månaden, hur ska jag orka jobba fem dagar i veckan? Jag måste ju det, jag måste ju ha pengar. Jag vill flytta. Det är hyra, inredning, mat och allt man måste ha för att klara av att bo själv. Jag vill bara vara mig själv, men det behövs så mycket mer än bara mig själv för det. Usch!

090106

Imorgon börjar skolan igen efter jullovet! Usch, sista terminen någonsin! Sen jälvar välkommen vuxenliv med heltids jobb och flytt! Stockholm med en gång eller säsonga i Sälen och sen Stockholm.. Får se vad det blir. Inte stannar jag här i Göteborg i alla fall..

Igår var jag och Olivia och fikade sen åkte vi hem till mig och kollade på film. The hottie and the nottie, hahah sjukt rolig ;). Juni kom in också och kollade på den med oss.
Jag vaknade vid ett så gick upp och kollade på film. Klockan fyra väckte jag henne, åt frukost och nu kollar vi på Forrest Gump.. Hmm inte jätte bra kaske men är väll ett måste.

twilight

Jag vet jag är efter.
Men jag såg den idag och det var det bästa! Vilken underbar film ville bara ha mer och mer och MER! Jag är kär.
I filmen, i han i filmen, men han privat. Nej fy han var då inte vacker.. Men Edward, yummi! Underbara han önskar att jag var Bella, fast på riktigt. Det ska vara Edward från filmen, jag ska vara jag men det ska vara på riktigt. My dream


090104

Köpte Tokio Hotels senast DVD för några dagarsen eftersom jag inte fick den i julklapp. Men jag valde att inte köpa den lite lyxigare utgåvan då jag bara trode att det va pappfodralet, planshen & boken som var annorlunda.. Men ack vad fel jag hade. Boken var med men DET VAR BARA EN SKIVA I! Den jag redan har sett, fyfan vad arg jag blev. Men ändå tänkte jag att jag sätter mig och kollar på den för jag har ju inget annat att göra och den var skit bra :) Så stoppar in den i mitt playstation (då dvdn är urkopplad) men fungerar den? Nej. Åååh fyfan

Bara för det ska jag ladda ner dem nu.. Blir det första jag laddar ner på min nya dator! <3


090104



Har haft världens tråkigaste dag idag! Har inte gjort något alls. Jo jag har suttit på Stardoll halva dagen, var i för sig rätt roligt.. Men det försklarar ju hur mycket jag har haft att göra idag!
Dock kom Sandra hem från sin pojke nyss så efter jag har ätit nu ska jag hem till henne och kolla på film och mysa! 
Roligt att träffa henne igen, vi träffas för sällan!! 

090104

På onsdag börjar jag skolan igen. På onsdag? Det är tre dagar kvar! JAG VILL INTE! Jag trode att jag hade mins en vecka kvar innan jag skulle tillbaka..

Ååh alla mina lov blir alltid så tråkiga. Gör aldrig någonting, fast visst det är ju rätt skönt det med men lite roligt vill man ju ha..
Som idag. Vad ska jag göra då? Inget alls.. Har ju inget att göra. Eller jo jag ska städa sen ska jag kanske ta mig en promenad med.. Juli & Olivia kommer ju sova till mins kl 18 idag så jag har inget att göra.. Om jag ens ska vara med dom idag.. Ajja roligt liv jag har. Nej, hej!

090104

Känns som jag borde sätta upp lite mål för det nya året.. Har inga direkta nyårslöften för jag tror inte på sådant. Eller det funkar inte på mig.. Tror dock inte att jag kommer följa mina mål heller.. Men jag måste ju försöka.
Nytt år - nya möjligheter!

  • Träning
    Köpa mig ett gymkort! Träna minst två gånger i veckan + solning.
    Börja springa med pappa igen, i alla fall en gång i veckan.
    Kvälls/morgon promenader, går dock bra med dagar också..

  • Ordning & reda
    Inte slänga alla mina kläder på golvet, jag har ju en tvättkorg!
    Lägga in mina rena kläder med en gång mamma kommer in med dom så de inte bara blir liggande i fotöljen och högen bara växer..
    Hålla ordning i alla mina hyllor, smycken..
    "Storstäda" mitt rum oftare! Har ju så litet rum så det kan knappas kallas storstädning..
    Inte spara på massa onödiga prylar som ändå bara blir liggande.

  • Ekonomi
    Inte köpa massa kläder som jag ändå bara kommer använda en gång. Tänk igenom minns två gånger innan köpet..
    Försöka jobba mera på vardagar.
    Spara ca 700 kr i månaden!
    Inte spendera lika mycket pengar ute som jag gör nu..
    Inte fika/äta lika mycket ute. Två gånger i veckan max (då räknar jag in både fika & mat)!
    Sluta bjuda alla på allt hela tiden!

  • Framtiden
    Måste börja fokusera mer på mig själv.
    Fundera över vad jag vill göra med mitt liv.
    Börja räkna på/fundera på egen lägenhet.
    Hitta skräddare till min bal klänning (hitta en date med för den delen...)
    Sy min studentklänning.
    Satsa mer på att komma nära min familj.
    Göra studenten till något bra, se på den som möjligheten att komma ut i det verkliga livet.
    Innan studenten måste jag dock verkligen satsa på skolan denna sista terminen! Två case + geografi B kvar. Ska ha mins ett MVG!
    Bli mer säker på mig själv. Börja tro på mig själv.


090103

2009

Kommer att bli det bästa året av dem alla. Hur vet jag? Jo vi har en teori..
06-07 en rätt okej nyår, eller den va bara bra.. Året? jo det va rätt okej, eller bara bra!
07-08 sämsta nyåren! SÄMSTA ÅRET!
08-09 BÄSTA NYÅREN! Så förhoppningsvis bästa året!

Enligt horoskopet är 3 januari min tur dag. Eftersom kl är över 24 är det ju den 3:e nu.. Och hur börjar den? Bra!
Pratar med Mikael på msn och vad får jag veta? JO JAG FLYTTAR TILL STOKHOLM I SOMMAR! Jag och Charlotte ska med Mikael till Stockholm. Jag och plotten har ju länge viljat flytta, jag bort från Göteborg och hon bort från Skåne. Vill ju utomlands men det får ta den tid det tar, för vi kommer komma dit! Så Stockholm är en bra början! Ska prata med chefen antagligen imon och se om han kan fixa en flytt för mig till en donken i Sthlm. Sen är det bara jobb till Charlotte och en bostad för oss två.. Sen jälvar drar vi!



Nyår!

Världens bästa nyår!
Började med middag och förkrök/grattis Juni hemma hos mig. Åkte till stan och träffade bella. Skulle gå till BLVD men kom inte in för dom hade slängt listan 30 min för tidigt? Så jag & Charlottre drog till Gretas. Måste vara det bästa valen vi gjort i hela vårat liv! Har aldrig haft en roligare kväll.. Träffade de underbarasta människorna och dansade hela kvällen! Underbara kväll om den bara inte hade tagit slut. Dock hände det ju en liten sak som inte borde hänt menmen.. Var ändå den bästa kvällen någonsin! Antagligen så som 2009 kommer bli, bästa året någonsin!












Hade nog den snyggaste personen som nyårs kyss någonsin!



Bästa pojkanra någonsin!
Vet dock inte vem den vithåriga är.. 


Världens sötaste människa :)


RSS 2.0