sticky


Annabell, Pussy & jag innan sticky


Tone & Pussy




Lovisa & två av italienarna.. Dock inte "min" hehe..

ååh grupie?

Fan, förstår inte hur jag kan bli så glad för detta.. Började med att jag på skoj skrev ett mail till Andy om en låt och råka lägga till hur snygg han va.. Nu efter några mail har han erbjudit sig att skicka låten och börjat berätta massa om sig själv och tydligen är jag söt.. Undra om det är på ett bra sätt?

Men asså fan att jag blir så jälva lycklig av när de svarar på ens mail. Personer som man ser upp till vet typ helt plötsligt att man existerar och är trevliga som fan! Tror alltid att dessa personer skall vara på ett annat sätt.. Tro sig lite mer när ett litet fan typ skriver och säger att man avgudar dem.. Men nej fan ååh de är så trevliga och jag är så glad! :D Vet bara inte om jag kan skriva mer till honom nu.. Va fan ska man säga? Ska man börja bli mer typ "privat" eller ska man bara avsluta detta nu och vara lycklig för de få mail jag fått? Ååh jag vill ha nya mail av honom varje gång jag loggar in!


den första

Sticky var bra.. Hade kunnat vara bättre utan alla intiger och för fulla kompisar.. Haha
Men jag träffade honom. Glamrockare från Italien! Woow min första glamrockare! Haha ;)
Träffade även världens snällaste glamrockstjejer som tyckte att jag verkligen skulle bli glamrockare och som ville hänga med mig! Naaw, synd bara att jag inte vet mer än dom än att den ena heter Kerstin och jag hatar henne. Jag är så avundsjuk på denna kvinna för hon har hånglat med Andy, min Andy! Det var ju jag som skulle sluta med honom.. Eller iaf hångla med honom inte hon.. Aja hon var glamrockare och jag antar att dom vill ha glamrockare.. Men va fan hon var otroligt trevlig så kan ju förstå honom.. Men oj så avundsjuk jag är!!

Är sjuk idag så blev inget jobbande för mig.. Fan jag som behöver pengarna.. Spelar ingen roll hur sjuk jag är imon, jag ska jobba!

löning - ickeysticky

JA! Imon kommer lönen! Har hittat lite saker som jag ska köpa!
Var på stan med Tone, Lovisa och Annabell idag och tittade runt lite. Sen fortsatte jag och Lovisa vårt sökande efter torsdagens outfit. Hittade en del som man vill ta med sig hem så får se vad det blir imon då vi alla samlas tidigt (dock efter skolan..) för att göra våra små inköp.. Sen på kvällen blir det kaffekalajs..
På torsdag beger vi oss till Sticky! Wooow fan vad jag längtar, det springer i hela kroppen efter utgång! Hade ju tänkt att gå ut i helgen men va fan. Ju tidigare desto bättre. Och sticky? Hallå topfloor, wow! Nej fan vad ball det ska bli, i våra nya kläder. LÄNGTAR!

Funderar på att önska mig en låt nu när jag kommit på att man kan göra det! Hell or high water? Ja vi kör på det va.

my love is lixx


183 olivia

Idag på 183 dagar var med kära Olivia med! Wohoo värsta kändis, nästan..
Hahaa såg ju så lagom glad ut också..


run felicia run

Springer runt här hemma med mina nya skor och lyssnar(/sjunger) på Crazy Lixx  och försöker gå in skorna. Måste ju ha dem på våran jobbefest/utgång så måste ju gå in dem innan så jag kan ha på mig dem en hel kväll :). Och nu med skivan nerladdad idag kommer det vara det ända jag kommer lyssna på den närmaste tiden, med undantag för lite deathstars då..
Just nu håller jag på att göra mat, vårrullar! Namnam.. En liten paus i mitt pluggande samt som en belöning för att jag verkligen satt mig. Och bra går det också! Är i mitten av den andra delen. Så nu är det bara hälften kvar. Fan vad jag är duktig egentligen.. Bara jag väl sätter mig med det. Men nu kommer ångesten för att jag inte gjorde det tidigare.. Hade kunnat sova länge idag, finslipa på uppgiften samt göra lite behövda saker. Men nejnej.. Får gå upp jätte tidigt imon för att finslipa på uppgiften som ska in kl 12. Får åka till skolan runt tio för att göra klart allt där. Men får sedan hela dagen på mig imon för att göra det jag skulle behöva göra idag. Aja fan skyll mig själv.. Nej nu kallar rullarna.. :) Blir nog lite sex and the city om nån timma för en lite större paus för orkar knappast sitta och skriva klart allt i ett sträck.

grattis nicole..

till världens vackraste klänning och det andra barnet! Nicole och Joel väntar sitt andra barn och lilla Harlow ska bli storasyster. Världens, enligt mig, vackraste par ska bli två barns föräldrar. Wow hade man inte trott för två år sen..


Underbara perfekta klänning på världens vackraste Nicole!

oscar



JA! Tänkte jag när jag vaknade. Ska få se alla jätte fina klänningar som alla kändisar hade på sin inatt på oscarsgalan. Men till min stora besvikelse fanns det nästa inga. Fy, hur kan vissa sätta på sig det som de gjorde? På oscarsgalan.. Hmm ska man inte hga de finaste klänningarna som visar vad som kommer vara mode detta året? Om det är så ¨så lär alla gå runt i fula tantklänningar med slits och fula kragar.. Nej fyfasen vad besviken jag är.. Dock var Natalie Portmans klänning Gudomlig!! Och till min stora förvvåning var det kändisarnas flickvänner som hade de finaste klänningarna enligt mig.. Eller kändisar som man inte trode skulle vara finast..








Freida Pinto från Slumdog Millionare


Små söta barnskådisar från Slumdog Millionare
Tänk att vara typ 10 år och gå på oscar? wow, så söta de små killarna är!


min nya kärlek!




Crazy Lixx. Fan vad arg jag är att jag upptäckte, eller verkligen satte mig in i, dem försent. Ett par dagar? Fan Gud varför?
Det är väll inte meningen att jag ska vara lycklig. Men jag funderar på att trotsa Hans vilja. Jönköping eller Väserås? Jag SKA se dem! Ååh Andy.. My new love. Nu har jag tre, Bill, Olli & Andy. Kan nog inte hitta tre snyggare killar! Yammie.. Dock finns han inte med i videon eftersom han kom in lite senare än detta..
Så nu har jag äntligen hittat två positiva saker med Thomas avhopp. Det första håller jag för mig själv, med tanke på honom själv. Men det andra, Vic tog hans plats och lämnade C L så att Andy kunde ersätta honom! Tack Thomas & Vic!! Fast jag vet inte om detta är bättre än Thomas I Hc.. Men det orkar jag inte disskutera nu för då blir jag bara ledsen!








melodifestivalen?




Fyfan!
Jag hoppas verkligen inte att Sverige och Svenska folket har tänkt att skicka något bidrag till eurovision iår..
Detta är ju inte okej! Har vi inte redan skämt ut oss tillräckligt i det samanhanget?
Gillade verkligen detta innan men i år.. Nej fy fan, eller dock har jag ju bara sett idag.. Men idag, FYFAN!
Velvet var lätt bäst, låten var ju riktigt bra! Men att ställa upp med den i melodifestivalen? Hallå farfar..

Crazy Lixx - vip?

Rolig dag? Inte särskillt..
Efter skolan, som jag faktisgt gick upp för, åkte jag hem och kollade på sex and the city. Och det är där jag befunnit mig hela dagen. Jälvigt gött under tiden men nu efteråt känns det lite slöseri.. Har inte hunnit med något av det jag hade tänkt att göra men va fan jag är ju baa mig själv. Ingen överraskning dock.

Fast den hände dock en sak idag..
Imorse såg jag att Crazy Lixx skulle spela på sticky. Jävligt bra band där Vic spelade innan.. Blev så jälva arg på sticky för att dom har 20. Hallå? Jag vill ju gå på deras konserter där? Tänker fan inte skaffa falskleg för det.. Nonono. Så på lite skoj så (självklart hoppades jag ju på det bästa men inte ens jag trode ju på det..) skickar jag ett meddelande till bandet på myspace där jag säger att jag önskar att jag hade fått komma, lycka till blablabla jag är bara 18 suger.. Trodde ju faninte att jag skulle få svar och om jag nu skulle få det så knappast detta.. Fick tillbaka; fan att du inte hörde av dig lite tidigare så hade vi ju självklart fixat in dig!
Jo men man tackar.. Jävligt lätt att vara efterklok.. Fan vad arg jag var! Helvete! Antagligen hade ju HC varit där med, tänk att festa med dom! Och inte nog med det, kommer in för att crazy lixx fixar in mig? Jo men visst det är väll så.. Jag får fortsätta drömma. Även om jag är nära drömmarna helatiden så kommer jag aldrig lyckas få dom att bli sanna.. Men tänk om ja då hade jag varit på sticky nu, festat röver av mig med HC + Thomas & Crazy Lizz + alla andra jälva snygga glamrockare.. Fan jag hade haft den bästa kvällen i mitt liv.

fy fy fy

Min dag blev inte alls som jag hade tänkt/planerat..
Istället för alla nyttigheter som jag skulle göra idag fastnade jag framför SATC hela dagen. Såg första säsongen och nästan halva andra. Något som jag verkligen inte har tid med egentligen! Men ooj så bra det är. Kan kolla på alla avsnitt gång på gång på gång tror fan inte man kan tröttna på dem.

Så imorgon skall jag åka till skolan för att få någonting gjort.. Hur bra det nu kommer gå, tror jag vet hur det kommer sluta. Men eftersom jag ska jobba hela helgen så blir det en hemmahelg för mig då jag kommer ha tid för städning/rensning, plugg & promenader. Men kommer jag göra något på helgen? Hahaha kan ju hoppas.
Imon får jag ta en sväng in på sats och fråga om tiokortet också eftersom jag självklart inte ringde idag..
Har dock ett annat samtal som jag måste göra imon!
Får hoppas att jag får tummen ur bara att göra allt detta. Fast det handlar nog mer om ork och vilja för mig. Det är ju inte så att jag har något annat för mig så att jag glömmer det eller inte har tid.. Nej jag skiter bara i det. Något som jag måste bli bättre på verkligen, att ta tag i saker som måste göras!
Fyskäms Felicia

s t a r

Jo då mitt barnaseende finns fortfarande kvar. Så också min svaghet för klänningar.. Woppidoo!
Vill ha dem alla, vill se ut som henne.. Kärlek till världens bästa underhållare, stardoll!
Ja jag är 18...




Den första klänningen tror jag att jag nästan skulle kunna dö för.. Fast om jag dog hade jag inte kunnat använda den.. Och den adra skulle jag vilja ha på min bal, fast inte i rött då, tror jag..

satc & varm choklad

Skulle gå upp klockan nio imorse för att promenera och plugga.. Men när klockan ringde fick den snällt ta och ringa en timma senare istället för jag orkade verkligen inte gå upp. Så när jag vaknade kl tio var jag pigg på att gå upp och ut och gå. Men då ligger det hur mycket snö som hellst på marken så tänkte bara nej för fan jag tänker inte gå ut nu och frysa röven av mig.. Så den får vänta till senare idag! Så satte i mig en redbull för att komma till skott med plugget.
Men på tv va det Oprah som hade besök av M-K och Ashley så fastande självklart där en stund.
Men sen fick jag tummen ur gumpen så satt en stund och började läsa mitt ca 100 sidor tjocka häfte och gjorde lite anteckningar på den första av tre delarna.. Usch fan vad jag borde göra mer men jag orkar fan inte! Det är så jälva tråkigt. Komperativ analys om Indien/Vietnam.. Jo men tack så jälva intressant eller inte? Blää

Nej så nu blir det en "liten" rast med varm choklad och SATC. Min stackars fina lilla box har bara legat här och samlat damm så känner att jag måste inviga den nu. Sätter en gräns på tre avsnitt, sen får jag plugga lite till.. Hehe

       


i m y.

Imorgon skall jag ha en riktigt nyttig dag! Promenad, plugg och fortsätta rensa och städa i mitt rum.
Ibland kan det vara lite bra att vara deppig som jag är nu, för jag har fått så jälva mycket kraft till att göra saker som gör att jag mår bättre och får det bättre. För jag måste ju försöka göra detta så bra som möjligt för mig själv. Även om jag hellst av allt bara skulle vilja lägga mig under täcket och inte vakna fören den rätta tiden kommer.. Men frågan är ju bara när den är.

Aja nu ska jag bli snygg! Ska verkligen komma igång nu, vet att jag sagt det 1000 gånger. Men jag gör "hemma träning" varje dag nu! Så imon ska jag ta en lååååång promenad när jag vaknar. Sen ska jag ringa till SATS och fråga det där med 10 kort.. Nu när Olivia köpt så känner jag ju fan press på mig.. Men det får bli 10 kort eftersom jag vill flytta bort här ifrån!
Nej nu ska jag sova.

nå?


Funderar på att köpa dessa också.. Tycker den är så fin! Kan ju vara roligt att variera sig lite ;) och den är ju så billig. Jag vill!


Här är iaf min lilla jacka som jag köpte igår :) Fast den är så mycket finare på och när den inte är knäppt.


GA



Och om mindre än en timma börjar mitt kära Greys Anatomy igen! Vad glad jag blir nu när alla serier är tillbaka. Känns som om allt blir som vanligt igen och att vardagen är tillbaka nu efter deras lov. Känns som om detta gör min dag lite ljusare i alla fall. Måste ha varit den sämsta dagen jag haft på länge! Hoppas bara att avsnittet är bra nu..

Är doch fortfarande jävligt sur över att Efterlyst bytt till onsdagar! Det måste vara det dummaste tv3 gjort! Hur fan kan de lägga det på en onsdag? Det bästa va ju när det låg på en torsdag för då var det ju efterlyst! Tisdag - DH, onsdag - GA och torsdag - efterlyst! Det var ju så det skulle vara och det var ju bäst så för då fanns det ju ett jätte bra program varje dag att kolla på!

mmmmandel

Har hittat mig en ny liten favorit affär!
Älskar Vila och only kläder, eller vissa av dem.. Eftersom de tagit bort vero moda och satt dit runt med flera, dummaste någonsin!?, så har jag saknat dessa två. Men igår hittade jag min affär.. Mandel på grönsakstorget! ÅÅh så på onsdag när lönen kommer blir det att springa dit det första jag gör efter skolan och shoppa! Har hittat världens finaste klänning/tunika & en underbar kavaj. Dessa två är jag 100% säkra på! Men har också hittat en annan klänning/tunika. Olivia sparng runt i dessa nu i sommras och jag älskade dom men hittade tyvärr ingen till mig själv på vila knappast finns här längre.. Men nu! Får bara se om det blir den också..



Denna underbara sak framställs dock inte på sitt bästa sätt.. Men den är underbart snygg!
Så jälva Felicia-klänning.. :D Blir helt tossi när jag tänker på den!
Påminner liten om den klänningen M-K har som alla bloggerskor bloggar om!



Älskar kavajer! Har dock inte hittat någon innan som jag verkligen gillar..
Men denna rosa fastnade jag för så den ska jag ha på mig hela våren & sommaren!!


Funderar även på att köpa denna.. Men på något konstigt sätt så är denna dyrare än va de andra två är.. Känns inte som om den skulle vara det eller om den verkligen är värd det priset.. Men lönen får avgöra..
Fast den hade ju varit jälvigt snygg under min nya sommar jacka jag köpte igår.. Ååh hoppas verkligen jag får massa i lön, vilket jag inte tror så får hoppas på mamma, så jag kan köpa lite nya kläder! För jag behöver verkligen det :/

bort

Rensar hela mitt rum för att få bort allt. All skit och det som varit.. Tänk om det hade försvunnit ur min hjärna också.. Varför kn jag inte rensa ur den med? Men får hoppas att det iaf blir lite bättre när jag får bort allt som bara stör mig i mitt rum!


shopp shopp

Idag har jag köpt lite mera.. Köpte en fin liten vit spets jacka fårn Gina.. Fan vad fult det lät.. Eller det är väll inte spets utan typ blommor i den.. Aja skitsamma den är jätte fin! Sen förälskade jag mig i en ring. En smal ring med en "diamant" och från den hänger en liten blomma och två löv. åh stod i en timma och kollade på den och blev så kär tt jag köpte både en i silver och en i guld.. Jag som annars aldrig använder guld. Men den va så fin så jag alltid vill ha den på mig så då har jag en som passar till allt! My love

Efter detta spenderade jag och Tone en jälva massa timmar i att gå runt i alla Göteborgs indrednings och möbel affärer och kollade/lekte att vi skulle köpa alls. Roligaste var när vi va i en SVIN dyr affär och det kom fram en expedit som frågade om vi ville ha hjälp.. Jo tack jag är 18 år, går i skolan och jobbar på donken.. Jag har nog råd med detta om jag ska flytta hemifrån.. Efter detta hittade vi en underbar liten affär som nu mera är min favvo.. Minns dock ej vad den hette. Sen gick vi förbi Thomas och såg att han rakat av sig allt sitt hår.. OH no hans fina hår.. Sen spenderade vi ca en timma på pricki katt, lysnade på olof och provade hårprydnader.
Hann även med att leta efter glasögon till mig. Så blir att ta in mamma nån dag och köpa mig ett par!

date med vic

Fan jag mådde så jälva bra..

Såg Thomas Silver på vagnen så fick en sån jälva bra idé när jag sa till Juni att jag skulle på "date" imon.
Det urartade med att jag pratade med Thomas och han sa att Vic va ensam här i Göteborg i två timmar imon mellan 12 och 14 för att ingen av de andra fyra hade tid med honom under dessa två timmar. De hade lovat honom att försöka hitta nån annan som kunde "ta hand" om honom och när jag och Thomas satt där och pratade frågade han om jag hade tid dessa två timmar. Självklart sa jag och Thomas ringde till Vic. Vi bestämde att vi skulle ses kl 12 vid domkyrkan för att sedan äta lunch tillsamans..

Höje trode på det ett tag tills jag kom på att jag måste avbryta detta innan jag ljuger ihop en historia som jag själv tror på. Fan tänk om jag bara hade haft lite tur.. Eller iaf ens pratat med Thomas på vagnen. Fan


My beloved Thomas Silver.



Min date som tyvärr inte blev av.. Hittade dock ingen snygg bild på killen
så fick ta den som ändå såg någerunda bra ut.. För han är fan rätt snygg
egentligen..

eller nej

Lägg till dessa också så blir jag nöjd!




Nej nu ska jag lägga mig och läsa lite. Förbjuder mig själv att sitta här mer och kolla på kläder..
Sen värker mina ögon, fan måste köpa glasögon nu. Får ta och kolla på det imon efter jag varit i skolan och hämtat min uppgift. Sen hittade jag ju min peng nu med så lägger ner den i plånboken så kan det bli något mer fint imon!

vill ha i vår & sommar! eller alltid..







Tänk om jag hade haft dessa kläder, otroligt mycket pengar, Bill, varit smal och haft långt blont hår..
Då hade jag varit lyckligast i världen, det kan jag lova!

fyfarao

Usch vad jag har tråkigt!
Funderar på att gå och sminka mig bara för att ha något att göra.. Fast det är ju jälvigt roligt at sminka sig med, haha..
Sen ska jag nog kolla på 183 dagar som börjar idag. Eftersom Olivia är med i den och hon tjatat om denna så måste jag nog kolla. fast jag vill ju göra det så det är ju inget jag gör mot min vilja bara för att vara snäll mot henne. Haha.
Sen får jag väll kolla lite på olika serier på MTV, the city har ju kommitut med iaf ett nytt avsnitt sen jag åkte. Även a double shot at love sen finns det ju säkert något annat roligt. Som gossip girl det kanske också har kommit ut.. de hoppade ju över en vecka så får hoppas att det kommit ut iaf ett.. Sen kanske jag ska sätta mig och kolla på lite kläder.. fast jag kommer nog bli ännu mer sugen på att shoppa och ännu mer deppig för att jag inte har några pengar så är nog inte så bra. Men va fan det rycker i hela kroppen efter att göra något och kläder är ju så underbart. Jo jag kommer nog göra det även om jag kommer må skit efter.
Har i för sig fått hem nått jälva reklamskit om bröllopsmässan och eftersom bröllop är en av mina stora passioner så kanske jag kollar runt lite på olika klänningar och annat. Ååh vad jag vill bli bröllopsfixare. Mitt drömjobb! Alla kyrkor, klänningar, resor, dukningar, annan indredning och allt annat som har med denna underbara högtid att göra! Undra bara om jag själv kommer få uppleva denna perfekta dag. Hoppas verkligen det men ser doch inte ut som det just nu..

mitt



Idag blev dessa två mina! UNDERBART.
Fick en liten peng av mormor också som mamma tagit hand om så får se om det blir någonting mer för dem nu i veckan.. Hoppas jag får en feting lön nästa vecka.. Kan ju drömma

italien


Förfest med Bill Kaulitz




Go outfit










Söta danskor




Några av Italienarna, fick dom inte så många bilder från denna kvällen tyvärr. Eller inte från resan över huvud taget. Fan vad dålig jag är på att fota..


Enda bilden från becaken.. Bra gjort. Dock får jag tatta från höje när hon lägger in!


Smarta jag glömde att ta med mig skorna den dagen jag skulle lämna tillbaka all utrustning.. Så fick vandra hem i mina vita strumpr. Var ej vita när jag kom hem. Helvete varenda människa vi mötte glodde som om jag va dum i huvet.. Försökte verkligen vara seriös så dom skulle tro att jag va dum i huvet men jag brast i skratt varje gång ;) haha


Och jag dansar på bilden.. :P


light

Jag förstår inte vad det är med mig..
Har varit på en veckas semseter och mått så jälva bra. Allt har fungerat perfekt. Så kommer jag hem och så tar det fem timmar.. Jag förstår inte vart min livslust tagit vägen. Inget känns som det betyder något eller spelar någon roll längre.. Känns inte som om jag har något att kämpa för eller leva föra.
Befinner jag mig i någon sorts lighet deppression?

italy

Go ner resa.. Bara massa gamla tjat kärringar och deras svin sura gubbar.. Obekväm buss med inga rökpauser.. fyfan resan började inte på topp, men spriten va billig på båten. 80 kroner för en bag in box och 200 kroner för 1 liter vodka. En jälva massa godis och sen var man framme i Andaol. En liten vissen håla trode vi.. Första kvällen sög. Hängde med EDO (världens looser som jobbade på vårat hotell) ut för han skulle visa oss stan. Han skulle sätta sig själv på en bar för han hade inga kompisar. Hittade inget ställe för det satt max två pres på varje bar och killen skulle inte ens dricka? Aja jag och Juni försökte ragga killar på vägen och hittade tre Italienare som verkade roliga. Dock kunde de ingen engelska så tur att man hade Edo.. Men när killarna drog upp sin lilla påse "no, no mariujana hasish HASISH!" Så tyckte jag inte det var så lägligt att låta dom bjuda oss på dricka så vi gick hem.
Skidorna gick la sådär för mig så de andra fick hela tiden vänta på mig. Hahah

Men andra ute kvällen blev bättre. Träffade även denna gång ett gäng Italienska killar men de skulle röka cannabis så va inte så lägligt att hänga med dom mer än att de bjöd oss på en drink. Hittade oss ett gäng danskar istället som vi hängde med på Nicki Nicki.. Hahaha. Drog sedan vidare med dem till ett annat ställe. Eller Jesper för tjejrna verkade inte gilla oss.. Men efter en stund visade de sig vara riktigt snälla så blev ännu en ute kväll med dem! Skulle bli en till om jag inte hade fått feber.
Andre kvällen med danskarna blev jälvigt rolig när vi fick utökning av ett ex antal fulla italienare! Roligaste kvällen på länge. Tänk bara om vi hade varit lite fullare men höje, vi är bajen från söder!

hemma

Kom nyss hem, eller nyss och nyss några timmar sen. Orkar dock inte skriva så mycket nu så får ta det senare. Ska sätta mig och kolla på Beck nu och äta mentos. Båtgodis är det bästa!
Jävligt seg efter 23 timmar på en buss, aja fan sätter ingeång och tränar nu i veckan efter en hel veckas skidåkning känns det lägligt!

på väg

Nu har jag packat klart. Väskan är svin stor fast jag inte har med mig så mycket.. Jag förstår inte! Skorna får inte ens plats i väskan.. Va fan ska jag göra av dom då? Får hoppas att de löser sig på något sätt.. Får väll lägga ne i en egen väska annars, jag för då kan jag ju ta med mig ännu mer saker! Woppido. Fan högtalarna har jag glömt! De måste jag packa ner! Wooh nu ska jag nana ska upp svin tidigt imon med.. Blää

God natt & hej då Sverige!

fan

Först nu har jag verkligen fattat.. Hur fan ska detta gå till? Jag kommer ju dö här i min ensamhet utan dig. Okej inte så att vi ses varje dag precis som det är nu men telefonen. Fan alla jälva typ 100 samtal om dagen? Alla röksamtalen? Vem fan ska jag nu röka med hela tiden? Nej fan nu gråter jag. Förstå gången som det verkligen kommit tårar. Har hela tiden försökt att förtränga det tänkt att denna dag inte kommer.. Ah vafan det är ju inte så att du försvinner för all tid men åh vad jag kommer sakna samtalen.. Visst msn och skype men va fan ofta det är samma sak?
Nej min lilla plotte lisa vad ska jag göra utan dig? Åh jag kommer sakna dig! Nu måste jag ju verkligen flytta här ifrån med haha. För nu blir det mer på riktigt när du gör det. Oj mitt liv kommer att förändras, våra liv kommer att förändras och jag är så glad att du vill ha mig där med dig! För jag vill starta om mitt liv med dig för du är det bästa jag har!
ÄLSKAR DIG



Sophia Somajo




Snygga jävel! Underbar låt!

pusher


woppidoo

Nej nu borde jag fasen gå och hämta mig gigantiska väska på vinden och börja packa. Det roliga med min väska är inte att den bara är gigantisk, den är enormt gigantisk.. Fan jag skulle kunna bo i den och få plats men både kök, toa, sovrum, vardagsrum och allt annat man behöver i ett boende. Jag undrar fortfarande hur fasen jag ska kunna lyfta denna sak.. Hade den när jag var i Tjeckien sist och jag lyfte den inte en enda gång, för jag klarade det inte. Det fick alla andra göra så får hoppas att någon annan gör det denna gången också. Ååh nu killar det lite i magen fan vad kul det ska bli. Nej nu ska jag gå upp och hämta den och börja packa.

Har köpt några mysiga saker att ha med mig!
Uggs
Bubbelgumms färgad hood
As fint rosa panband
Bakisbrus. Fan dom hade det på teknikmagasinet haha. Men tydligen får jag inte festa så jätte hår med dom för då funkar dom inte sa han.. Men va fan!
Måste bara leta upp massa mösser här hemma nu som jag ska ha med mig.
Imon blir det växla pengar och köpa olika produkter på ica med mor min.
Åååh vad jag ska packa nu. Jippi fan va kul. Men något som är mindre kul är ju hur vårat rum kommer att se ut. Fyfan säger jag bara. Felicia + höje i ett rum, hahahahaha ingen bra kombo asså..

men va?

Var inne i stan och köpte lite saker till resan, eller blev bara ett par uggs idag. Imon blir det mössa/band och piller. Var inne en sväng (eller två) på apoteket idag och frågade efter mina efterlängtade bakis piller. Men nejnej sånt hade dom inte på apoteket utan det var diarre tabletter jag skulle ta. Bajspiller mot bakfylla? Jo men det är nog samma sak, not.. Vätsketillsättning ah men hallå eller jag vill ju slippa ont i huvet/illa måendet.. Så vi skickade ett sms till 118 100 som vet allt. Och jo de visste vart man skulle köpa dessa. De heter bakis och finns på tada.. tro det eller ej.. teknikmagasinet! Men hallå eller vart i deras affärsidé har det gått snett? Ah inte vet jag men det blir att knalla in där imon och pinsamt värre om det mot förmodan inte skulle finnas där.. För va fan är chansen egentligen? 

Felicia: Hej har ni bakispiller?
Säljare: Bakispiller, vi? Hahah nej vi säljer kameror, ipods, plastuttar att klämma på och andra saker som har med elektronik att göra..
Felicia: Men 118 100 sa det och dom ska veta allt..
Säljare: Men lilla hjärtat tänk lite innan, du kan inte lite på allt alla säger..
Felicia: Nehe men vart fan ska jag hitta det då? Ska jag ta diarre piller för att jag vill kunna åka skidor efter en fet ute kväll? Jag har ju fan betalat hur jälva mkt pengar som hellst för detta..
Säljare: Jo men nu förstår du lilla vän att det är inte mitt problem om du har svårt för att bajsa eller inte.. Och om du nu vill åka skidor och supa så går det kanske inte..
Felicia: Men..
Säljare: Nej men ska du ha dig en plasttutte att klämma på? Kan ju vara skönt på resan!
Felicia: Nej jag vill inte ha en tutte jag har mina egna och det räcker och blir över.. Jag vill ha bakispiller så jag kan supa i alperna!
Säljare: Men en plastutte löser dina problem ska du se! Då blir det 29kroner..
Felicia: Ah men..!
Säljare: Okej vi säger 19. 19 spän för en patte hallå eller går la inte att neka?

Felicia åker hem utan sina piller men med en extra tutte och diarrebrus..




Lägger mitt hopp och tro om en bra resa hos teknikmagasinet imon.
Ååh nu är det inte många dagar kvar! Känner mig som ett litet barn dagen innan sin födelsedag!
Pirritpirrit. Imon blir det att börja packa och fixa filmer och musik.

no way!

Har spenderat halva dagen genom att kolla på a double shot at love. Fan man blir ju beroende av dessa serier. Vill bara ha mermerMER! Tur hade jag som hade hela sex avsnitt framför mig när jag började titta idag. Men nu är det tyvärr slut så får snällt vänta tills de kommer ut.. Fan

Blev inget mer pluggande idag.. Hehe som om jag trode det? Nej så det blir att gå upp kl 9 imon och sitta hela dagen med det.. Fyefan men skyll dig själv Felicia.. Gör ju samma sak varje gång så borde ju lära mig någon gång men icke!

Sen har jag fått veta det värsta idag. Du lämnar mig, lämnar mig! Eller kanske inte riktigt, jag förstår att du måste. Men jag då? Åååh även om jag är så otroligt glad för dig skull, går inte att beskriva, så känner jag mig så övergiven. Vad kommer hända med mig nu då? Ååh har aldrig känt mig såhär ensam. FY FAN VAD JAG KOMMER SAKNA DIG! Inte för att vi kommer ses mer ofta med alla telefonsamtal. Fan fem gånge om dagen kommer bli till typ ett i veckan. Jag kommer aldrig överleva utan dig känns det som. Aja får bita mig i kragen och snällt vänta ut studentdagen så att jag kan flytta till dig. Om jag nu vill det, jo jag vill, jag vill vara med dig! :D Ååh tänk om du inte kommer på min student för att du jobbar? Hjälp!! Ååh vad jag kommer sakna dig plott! <3


älskar dig   (& denna bild & denna dagen!)

min prins










Rätt roligt att sitta vid sin gamla dator och hitta massa bilder man inte sätt på ett tag. År och dar känns det som men när jag tänker efter är det inte så många månader sen..
Ååh min man, fan vad jag saknar honom ändå. Den tiden då allt kretsade runt honom! Men min högsta önskan står fortfarande kvar, jag vill gifta mig med honom!

höje, felicia & gp

Sitter och ska göra en hemtenta om imperialism.. Skit roligt verkligen. Funderar på om jag ska hänga mig eller inte. Fyfan vad det är tråkigt! Även om det är rätt lätt så orkar jag inte. Åkte till skolan för att komma igång och visst gjorde jag det, skrev en sida på ca en timma. Men det om det lättaste och det som behövs skrivas minst om. Nu är det politiken kvar, hjälp. Hej och välkommen ca 7 sidor om jälva maktstatus och utrotning av alla som inte är vita. Nej fyfan vad blää! Fast det är ju rätt intressant hur folk kan vara så jälva dumma i huvet som tror att det bara är vi vita som har rätt till att leva och de som väl finns kvar av de "ickemänskilga" måste bli precis som oss. Fyfan för att leva på den tiden. Men aja är väll bara att sätta igång. Men jag väntar nog ett tag till. Behöver ju faktiskt inte skriva klart allt idag, har ju imon på mig också..

Sitter och lyssnar på underbara underbara eyes of noctum! <3 äntligen mer än bara en liten snutt. Två hela låtar, fan killar ni gör farmsteg. Inte långt kvar till albumet och hitkomsten! Saknar er






nu blir det te och annanas, mumms




ska äta mig ett nyttigt mellanmål bestående av frukt nu innan vi åker!


city with höje

Nu är jag över peppad för Italine. Ska snart åka in till stan med höje för att leta efter olika saker jag ska ha med mig. mössor och så. Kanske piller också om det inte är för dyrt, eller jag måste ju ha dem.
Vill prova lite kläder också nu när det snart är vår så jag kan få drömma mig bort lite!



Dessa skorna MÅSTE jag köpa! Få se hur mycket penga jag har på kontot för nu killar det i hela kroppen efter att köpa minst en sak! Beror på hur mkt pengar jag har på kontot.. Uuuh får se vad som händer!

snälla gode gud (mamma/pappa) vill du ge mig?


the big one

Det finns en person som är bättre, ballare, tuffare och coolare än Per Hammar. En enda sådan i hela världen.
Gunvald Larsson! Ååh denna människa gör mig galen! Kan inte få nog av honom han är så jälva ball, så jälva klockren. Går inte att göra annat än att älska denna människa.

Är otroligt glad att beck är tillbaka på söndagar! Hela veckan är räddad. Söndagstradition välkommen tillbaka!




imorgon

Då kör vi igång, eller jag. Ska börja starta om mitt liv då. Nu ska jag äta nyttigare, äta frukost, bort med allt onyttigt småätande, frukt, nötter & andra nyttigheter är klart välkommna. Jag ska promenera och göra små träningar här hemma. Små tränadet hemma är dagligen, promenaderna även det eller varannan kan nog inte börja för hårt för då kommer jag tröttna. Sen när jag börjat bli lite bättre så sätter jag igång att springa med pappa igen. Så i vår då jälvar kommer jag vara träningsnarkoman för hoppningsvis! Och även om jag sagt detta innan så tror jag att det kan funka denna gång, för nu har jag ett mål på riktigt!
Hittade ett gamal kort i fredags som gjorde att jag verkligen fick igång motivationen på rikgtigt! Jag ska även klippa mig och färga håret blont när jag kommer hem från Italien. Nu ska jag bli snyggare än jag någonsin varit! Lycka till mig själv

italy

Nu börjar jag nästan bli lite nervös inför resan.. Har hela tiden tänkt att det är jätte långt kvar men nu är det mindre än en vecka.. Hjälp!

Jag är inte så bra på skidor, jag är jätte otränad så kommer vara skit jobbigt! Aaah jag måste börjar träna NUNUNU! Funderar på att ta en promenad nu eller om jag ska göra det imorgon.. Har ingen skola imorgon, får ut en hemtenta, så ska vara hemma hade jag tänkt.. Men måste städa imon med. Får ta promenaden imon tror jag, eller nu. Jag har ju inget att göra. Hjälp mig..

RSS 2.0