dream



Om jag bara hade haft detta imorgon.. <3
Fast mina kläder är fan nästan i samma liga..
Dock hade ju min kropp kunnat vara en del snyggare för att det skulle bli perfekt.
Men jag älskar min klänning, mina leggings, min väska, mitt glitter, mina örhängen, min päls och mina skor!
Fråga bara om det är snyggt ihop.. Det får jag ju se imorgon!
Hoppas också att denna nyår blir bättre än den förra & att min nya "utetrend" ändras imon!

081231

Idag (eller igår egenlitegn då) sprang jag och plotten runt på stan hela dagen. Fyfan! Jag hittade min kära leggings <3 + glitter till ögonen :)
Hon köpte massa svarta tröjer, eller tre som typ alla såg exakt likadana ut.. Hahaha hon är värre än mig ;)

Vaknade på morgonen av att Malin ringde till plott och hon tjötade som fan med henne. FYFAN vad arg jag var.. Var sur hela morgonen.. Blää
Nu denna morgonen som kommer nu kommer jag inte heller få sova så mycket för vi ska ta en tantrunda ;)
Första till challes farmor och äta sen till min mormor för att fika, hahaha. Eftersom vi har en del att hinna med måste vi gå upp rätt tidigt för att önska gott nytt år till de gamla :)
Sen blir det middag & förkrök hos mig sen ska jag och plotten ut och juni & olivia ska nån annanstans.. De är ju för små för att gå ut med oss ;) mohahaha

Grattis hjärtat mitt



IDAG FYLLER MIN UNDERBARA BÄSTIS ÅR!
GRATTIS ÄLSKLING

blää

Har inget att skriva om.. Mitt liv suger just nu, vill bara ändra allt! USCH
Snälla gode Gud hjälp mig att få ett liv!

tokio hotel

Idag har jag spenderat min dag i sängen med min kusin. blev mycket prat om våra män, Bill & Tom men också om de andra killarna i bandet.. Mycket mysigt & roligt prat men ett tag gick det lite för mycket över gränsen.. Det var inte ens roligt.. Blev prat om en hel del annat också. Just nu sitter jag och målar mina naglar för snart skall jag, charlotte & Caroline åka tíll Jossan och förfesta med henne och Maria. sen ska vi ut! YEAAAH

Inatt skall jag och plotten sova med våra män igen efter lång tid ifrån dem.. :/ Men bra att dom kommit tillbaka nu när vi behöver dem som mest! Vi pratade om att vi kanske ska ta en tud till tyskland nästa år så har vi varit där en gång varje år i tre år för att kolla på våra män! Dock om vi bra sett dem en gång.. Men denna gången skall det bli anorlunda! <3
Vi har också bestämt att vi ska göra våra TH-tatuering när vi åker till LA i höst! LÄNGTAR SÅ MYCKET! Unendlichkeit


081224

Usch vad jag hatar julen! Värsta julen någonsin, nu vill jag bra flytta härifrån så fort som möjligt! Så får jag får chansen så drar jag!

081224

God Jul!

En och en halv timma kvar till Kalle.. Ska nog kolla på det & det lär äll bli Kan du vissla Johannan med.. fat jag kommer kräka på den.. Fye
Nu snart skall jag gå och möta mina kusiner!
Julafon :) Åååh mysigt med alla paketen som ligger uner granen!



Önskar att jag hade detta på mig nu, men det har jag tyvärr inte :/

081223

Oliver ligger vid mina fötter på golvet och sussar..
Saknar honom så mycket nu när han nästan aldrig är här längre :/

Köpte violte igår som jag skall smaka på nu, mumms! Imon är det julafton :) har bara en klapp att slå in imorgon. Idag var jag & Charlotte på stan och hon köpte sina sist julklappar. Sen nu ikväll var jag på Liseberg med min familj och sedan kom Charlotte, Fredd, Caroline & Calle in. Fast jag gick bara med plott.. Eller gick och gick, vi satt mest. Sen åkte vi till 7:ans och köpte en milkshake med cocos smak.

081223

Princess Universel Ripen Sexysexy Vilumsons Kaulitz Aka Höje, min & Charlottes blivande vovve.

 

Monique Lhuillier

Jag har hittat kvinnan som ska designa min röllopsklänning, om jag inte gör det själv då!
Underbara kläder, önskar att jag vore hon eller att jag hade jätte mycket pengar och var känd!










081222


Nej jag måste skaffa mer pengar på något sätt + nytt bankkort så att jag kan
köpa mig kläder på nätet. Lovely


Monique Lhuillier
Underbara klänningar! Skulle vilja ha de alla! Farmför allt den gula, den ljusblå och den lite mörkare blå.. Va faan jag vill ha de alla, men framför allt de tre ;)

081222

Har hittat en skräddare som kanske kan sy upp min klänning till balen! Hoppas verkligen att dom kan göra det för jag måste ha den! Ska dock själv sy min klänning till själva studenten, får be till Gud at jag klarar det! :) Gud va fina dom är! Längtar så!
Imon när jag är i stan med plotten så ska jag, om jag hinner, kolla på lite tyger som kan passa! :)

081222

Dan före dan före dopparedan.. Ojojoj om två dagar är det julafton! Mysigt värre.

Charlotte kom upp idag :) Sitter i lokalen med henne nu där vi ska sova inatt. Ska snart hoppa in i duschen så att hon kan få datorn ett tag.
Efter den 24e kommer den 25e och då blir det utgång! Jag, Charlotte, Caroline, Josefine & Maria ska förfesta hos Josse och sedan blir det utgång! Sen kommer Ole imon så ska nog träffa honom, Oliver, Jacob & Nora om vi hittar någon tid, hade varit jätte roligt. Annars kommer jag säkert träffa Ole den 25e för jag antar att han ska ut med Zebbe, Hamed och de andra killarna och att vi kanske och förhoppningsvis ska möta upp dom. Jag har saknat Ole. Inte för att jag tror att vi hade setts något om han bodde hemma men nu när han bor i England så då blir det en annan sak...

Nej nu hoppar jag in i duschen. Imon ska jag och plott in till stan för hon ska köpa sina sistaminuten klappar, hej då!

081219

Prövade den sidan jag la upp igår nu eftersom jag inte hann kolla den igår. Det visade sig vara en sida där de hämtar kläder från andra sidor. Var mest nelly, lindex, halens och en sida som hette smartgirl. De kläder jag hittade där kom nästan alla från denna smart girl. Får kolla in den någon dag. Men nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite Harry Potter, måste ju komma igenom den sista boken nu känner jag.. Lite smått efter sådär..


081219

Jobbajobbajobba...

Har jobbat hela dagen idag. Ska upp klockan sju imon börjar jobba kl nio, roligt jullov felicia! Men pengarna måste ju in.. 1900 kr i lön i november.. Fyfan hur ska min Italy resa gå ihop?? Men lönen jag får i januari kommer nog vara snäppet bättre + juklapps pengarna!
Lördag, söndag och måndag kommer ju komma med på lönen jag får i januari också.. Får be till Gud att detta kommer gå ihop! Och vara jätte snäll hemma så att min far kan sponsra en del med.


Helvete.. Jag måste vara den dummaste människan på jorden! Jag måste lära mig att kunna kontrollera mig själv och tänka ett snäpp längre. Varför kan man inte spola tillbaka tiden och göra saker ogjorda? Är allt förstört nu? Eller vad vill jag själv? Vill jag något eller inte? Vad ska jag göra, hur kommer detta att bli? Åååh jag orkar inte med detta, finns inget värre på hela jorden än denna jävla kärlek..  Eller är det ens kärlek? Är det ens något litet alls..

god natt

http://www.modezine.com/se/

Tänkte bara skriva upp en ny sida med kläder då jag redan letat sönder de andra. Har så dåligt minne och kommer glömma denna om jag inte skriver upp det :)

081218






081218

Vaknade vid 11 idag. Åkte in och åt frkukost/lunch med carro. Blev sushi <3
Sen hade vi case avslut och sedan julavslutning. Sista riktiga skolavslutningen  någonsin för mig :/ Bara studenten kvar, är ju dock avslutningarnas avslut, men det är ju ingen riktig skolavslutning.

Åkte in till stan med Juni och hittade julklappar till mig :) Från henne och min syster dippen. Sen åkte vi hem och gjorde pepparkakor. De blev jätte fina!! Jag gjorde den finaste! Gjorde massa glasyr som vi dekorerade dom med :) Var alltså här min blev finast.. Drack glögg också, riktigt julmys!!

Ska jobba imorgon och på lördag, söndag och måndag med. Kul.. 15 dagar utan en ledig dag.. Men jag måse ju ha mina pengar nu när Italien närmar sig på riktigt!! Så jag får stå ut, men det ska nog gå.. Jag och höje hade lite Italy snack igår. Gud vad jag längtar!! Men det visade sig att bussen inte går fören 10 på morgonen och vi hade ju hoppats på mitt i natten så det var mörkt när vi åkte. Men så blir det inte, men jag gillar det ändå!!

God natt, julavslutning imorgon.






081217



Har hittat mig en ny sida.. Kanske inte den bästa men fanns några fina saker. Eller dessa här över va väll de ända fina egentligen.. Men det är alltid roligt att hitta lite nytt :) Denna sida hade lite annan stil än de andra som jag varit inne på (asos, forever21 & nelly är de bästa!). Men finns ju de som gillar olika saker så olika sidor passa olika folk. Gojane passade inte mig så bra men dessa fem saker här över önskar jag att jag hade!



När jag satt och letade efter jul och nyårs kläder hittade jag mycket som jag gillade som kanske inte passade jätte bra till dessa två tider men som jag mer än gärna skulle vilja ha! Älskar den laxnyanserade väskan!! Och de blommiga armbanden! Klänningen än underbar och nitar älskar jag just nu så skorna och de andra väskorna skulle jag inte tacka nej till! Jag vill ha! Jag vill kunna köpa alla kläder som jag tycker om! Vilken dröm det hade varit, att bara kunna köpa hur mycket kläder som hellt och hänga i sin stoora walk in! Det är något som bidrar till att jag verkligen vill bli något!

081217

Satt och tänkte på livet lite.. Så kom jag att tänka på detta med i- och u-landsproblem.. 

Vi i Sverige har det jälvigt bra (om man jämför med många andra länder) men ändå hittar vi något att klaga på. Som jag, jag klagar på att jag inte förstår något i skolan. Jag anstränger mig knappt, jag vill att allt ska komma med en gång utan att ens försöka lite. Jag klagar också på att jag har för lite pengar att köpa kläder för.. Ändå köper jag kläder för ca 2000 i månaden, mer än vad många kanske gör. Självklart är allt rellativ, det finns dom som köper betydligt mindre men också de som köper betydligt mer! Men dessa två saker är väll det jag klagar på mest! Eller maten också.. Jag har blivit så otroligt kräsen att jag knappt äter något alls, eller äter gör jag ju men jag gillar ingenting längre! 
Jag tror att vi svenskar är väldigt bra på att hitta fel i allt och bara uppmärksamma detta och inte det vi har som är bra. Vi klagar på att hyran är för hög, varmvattnet gör dyrt, maten för dyr, för lite jobb och för höga skatter osv osv. Visst vi kanske har för lite jobb men vi att vi har så höga skatter är ju för att hjälpa till. Jag betalar 8% skatt och klagar på detta att jag inte får något tillbaka.. Men jag får gratis skola, med gratis mat varje dag, jag får gratis läkarvård, tandvård, jag går/kör på vägar som lagas om något går sönder, vi får vatten direkt i kranen som tillskillnad från många andra länder går att dricka. Vi klagar på att vår skatt går till dessa som inte jobbar. Självklart kan man känna att det är meningslöst men efter att min kusin själv blivit arbetslös har jag fått ett annats synsätt på detta. Arbetslöseheten kan drabba vem som hells och då får man ju tillbaka de pengar som man själv betalat in när man jobbade. Vi hjälper ju andra samtidigt som vi får tillbaka mycket!
Jag tycker vi klagar på för mycket och inte är tacksamma för det vi har!

U-landsproblem däremot. det är något att verkligen vara arg och klaga på, på riktigt.
Någonstans i världen finns en flicka, hon är 13 år. Hon jobbar 10 timmar utan rast på en åker för 5 kr i veckan.. Efter dessa 10 timmar går hon 1 timma till sitt hem för att sedan hitta något att tillaga till sina 4 små syskon som alla är yngre än henne. Deras båda föräldrar har dött i AIDS. Både flickan och hennes syskon har sjukdommen och de alla vet att de kommer dö inom 5 år. När flickan kommit hem måste hon gå yttiligare 1 timma för att hämta rent vatten så att de kan dricka/laga någon mat. På vägen kanske hon blir våldtagen av en 30årig man och har hon otur blir hon gravid. Dagen innan sålde hon sin 9 åriga syster till en 40 årig man för 50 kr. Den 9 åriga flickan kommer bli våldtagen varje dag och om nio månader föda deras första barn för att detta skall leva i 3 år innan den dör av antingen AIDS eller malaria. Den 9 åriga flickans högsta dröm är att gå i skolan, läsa till läkare och rädda världen. Denna dröm har många av dessa barnen men de alla vet att de inte kommer bli av. De har ca 5 år kvar att leva tills de dör i AIDS eller blir mördade av sina 40 år äldre män för att de inte ville ha sex. Att de inte vill ha sex beror inte bara på att de känner sig äcklade/tvingade av sin man utan också för att de själva inte känner något, de blev könsstympade när de va 4 år med en trubbig glasbit utan bedövning. Hennes man dör i AIDS en vecka senare, hon är nu gravid och har ingenstans att ta vägen. Hon blir lämnad att dö, utan pengar eller mat med ett nyfött barn i sina egna barnsarmar. Om barnet har otur kommer det att överleva. Både mamman och pappan är döda sedan 5 år tillbaka av AIDS en sjukdom som han själv också bär på. Han bor på gatan äger inget annat än ett par byxor och en flaska med lim. Detta är hans ända tröst i livet, tills han själv går döden till mötes.

Detta händer världen över och det är vad jag kallar riktiga problem. Så att jag inte får fylla min gaderob med 5000 krs tröjor varje dag ser jag som rätt litet prblem jämfört med de som finns världen om. Jag måste själv bättra mitt tänk om hur jag lever. För jag har det jävligt bra trots att jag betalar 500 kr i skatt varje månad som skulle kunna gått till en tröja. Idag ska jag ta ett snack med min mamma och i slutet av denna veckan har hon och jag förhoppningsvis ett fadderbarn någonstans i världen!

081217



Mitt riktiga jag kommer fram!
Felicia Vilumsons, Lettland. Här ser man hur jag skulle sett ut om jag bott där. Kortklippt hår orangefärgat och med pälsen till det och självklart stoooora guldiga smycken!
Tack pappa för Sverige. Men det va ju rätt kul att se sitt riktiga jag komma smygande en sväng ;)

081217

Sitter och pluggar. Jag förstår ingenting!
Vad tjänar men mest på, plasthundar eller plassköldpaddor? Överskottet ska bli 18000? HJÄLP! Jag har prövat 10 olika lösningar men inget blir rätt. Och detta skulle vara en lätt uppgift? Nej.

Idag ska jag nog göra julgodis :) Hahaha det är roligt. Fast jag ska kolla på han killen som är  gravid med! Älskar sånna dokumentärer då något inte stämmer :) Intressant också! Nej nu måste jag fortsätta plugga kalkylräkning..

081216

Chris Brown feat. Dre - Erased
Bästa låten han kan ha gjort någonsin! Detta är en typisk låt som jag kommer spela sönder nu denna vecka men ändå alltid kommer att tycka om!


You want to be free
You want to leave me
I can't believe
'Cause without you
Baby I'm incomplete



Så j*vla snygg.. Mumma

081216

Åååh jag vill också vara i Los Angeles och träffa Victoria Beckham.. Livet är inte rättvist!

Just nu vill jag inget annat än att flytta häifrån. Mitt liv är så tråkigt och det händer inget roligt alls som får mig att se det från den ljusa sidan.. Jag har fått tillbaka min huvudvärk och allt är bara allmänt dåligt..
Kollade på lägenheter för några dagar sedan också. Om vi ska flytta nu snart kommer läget bli helt fel. Allt kommer bli dåligt och kommer säkert inte kunna enas om något alls :P Haha men det är ju något vi får lära oss. Kompromissa kommer bli våran nya tro. Men förhoppningsvis kommer allt lösa sig efter en stund. Funderar på att skita i Prag så att lägenheten kan köpas tidigare.. Kommer få jobba sönder mig men det kanske viktigaste av allt är att Charlotte hittar ett jobb.. Men jag längtar ändå så! Jag vet precis hur jag vill ha det i mitt rum! Vardagsrummet, köket, hallen och toaletten kommer det bli mycket bråk om med våra olika smaker och stilar.. Men ännu en gång, kompromissa..  Och balkong måste vi ha!

Detta tänket får mig på bättre humör. Jag är snart vuxen på riktigt, dags att börja ta lite riktigt ansvar. Gå ut skolan, jobba och flytta hemifrån. Men jag kommer sakna mamma och pappa ändå.. Hur ska jag klara mig utan dem? Kommer det ens gå? Jo då plotti får väll bli min nya mamma ;)
Och höje då?? Hur mycket kommer jag inte sakna henne? Att springa in till henne när jag vill..
Eller Charlotte.. Ska vi satsa på Stockholm? Byta ut livet helt.. Ny stad, nytt liv och nya människor.. Jag tycker nästan vi kör på det eller? Kanske behöver disskuteras en del...


081216



Snart är det julafton. Bara en vecka kvar! Eftersom jag bara vill ha pengar så ser inte jag fram emot klapparna så mycket. Utan i år ser jag fram emot att ge bort klappar, julmaten och julgodiset. Kalleanka börjar bli tråkigt och kan du vissla johanna kan jag utantill vid dethär laget.. Nej så denna julen kommer nog inte bli som alla andra. Eller den kommer inte bli det. Vi ska fira hemma hos oss och inte i skåne. Rita jobbar så ingen Rita & Stefan. Heller ingen farfar.. Första julen utan honnom.. Kommer säkert bli rätt jobbigt..
Men julen är ju röd och självklart är det jätte kul med klädern! Jag vet nästan vad jag skall ha på mig men om jag hade fått välja vad som hellst så hade nog detta blivit vad jag skulle ha på mig! Rosetter tillhör ju julen på ett speciellt sett och i år är det en stor modeassesoar så hade (eller ska nog) ha en del rosetter! I håret, runt halsen och i handen! Klänningen älskar jag otroligt mycket och hade och hade tur att den också fanns i rött och svart (finns i svart och rosa med).
ÄLSKAR denna outfit! <3




Men efter julafton kommer nyår! Årets stora händelse.. Byebye 2008 och välkommern 2009! Detta ska firas i göteborg med min kusin, var planerat med Köpenhamn men planer ändras när det inte finns tillräckligt med pengar.. Så vi ska ut i göteborg istället.. Inte samma sak men det får väll funka.
Om jag hade fått välja hade jag haft detta på mig! Underbar klänning, som i sig är rätt tråkig.. Men hottas uppmed massa assesoarer och världens finaste skor!!! Svart tillhör ju nyår men lite färg måste man ju ändå ha :) Så denna rosa underbara väska skulle bli perfekt till mig, älskar rosa! Svart päls till detta när man går dit :) LOVELY

Min verkliga outfit kommer vara lite lik.. Kort svart klänning, päls, höga skor (dock komr jag ha mina ankelboots på mig!) och massa assesoarer! Kommer köra på armband och örhängen tror jag.. Älskar armband, måste bara köpa mig några fina :) Eller kanske önska mig i julklapp!

081216

Borde sitta och plugga.. Men jag förstår ingenting, så jag la boken brevid mig. Och den råkade trilla ner på golvet så nu behöver jag inte ens se den längre! Känns bra nu men imorgon när jag sitter på provet kommer det inte kännas bra! Får gå upp tidigt imorgon och plugga hela morgonen. Roligt..

Har sovit hela dagen idag. Kom hem från skolan och tittade på dödlig fångst sen gick jag och la mig och sov. Jag var otroligt trött så jag glömde av att jag och Juni skulle simma idag.. Fyfan vad dåligt det går för mig och min träning.. Får ta tag i det på riktigt efter nyår! Då kan höje och jag iaf gå på gym tillsammans. Då ska det bli träning så det ryker om det!

081215



Sitter och drömmer mig bort lite till sommaren.. Även om jag verkligen uppskattat vintern detta året för första gången kan jag inte ro för att jag längtar till sommaren. Göteborg med sitt vinterväder är ju inte det bästa. Ingen snö utan bara regn. Och med regn kommer lite depp och vad psarra inte bättre då än att pigga upp sig med lite sommar klänningar?
Älskar klänningar och tycker detta är för underskattat, både av mig och alla andra. Här har jag hittat några som jag vill ha i sommar! Några till vardags och några lite finare! Måste börja använda och köpa mer klänningar sommaren 09!



Men eftersom det är vinter nu så var jag ju tvungen att kolla på några som jag kan drömma min bort i just nu.. JAG VILL HA LLA DESSA! Gud vad jag under dessa tillfällen verkligen ville ha jätte mycket pengar så jag bara kunde köpa all dessa! Önskar även att jag skulle ha lite finare kropp så jag skulle kunna bära upp dessa. Måste sätta igång nu, men eftersom min nyårsklänning redan är för stor kan jag inte gå ner så mycket i vikt fören efter nyår. Så får sätta igång med en gång i januari. Då får ju även Juni följa med så då kommer vli bli träningsnarkomaner ;)
Men iaf jag älskar dessa klänningar och sitter och tänker på dem nästan vaje dag.. Om jag bara hade dessa skulle jag vara lycklig! ( + lite pengar då så jag hade kunnat visa upp mig i dessa någonstans, inte så roligt att gå i dessa till vardags..)

081215

Har inte skrivit på jätte länge.. Har dock inget att skriva om.. Har jobbat hela helgen och har prov nu i veckan så har inte gjort något mer än att jobba och plugga.. Ska jobba lördag, söndag & måndag nu i veckan. Måste ha pengar nu när jag och höje ska åka till Italinen!
FYFAN vad det ska bli roligt! Längtar så jag dör nästan. Bussresan <3 Bo på hotell men min underbara höje <3 Gå ut så ofta vi kan! <3 Det ända problemet är hur fan vi ska kunna gå upp så tidigt för att hinna med skidbussen som går vi åtta eller nio.. Känner redan nu ångest för det då vi kommer vilja gå ut varje kväll. Men får köra på varannan lugn och varannan vild ;) Och de dagarna vi ska köra på en vild får vi ta en liten nap innan ;) hahaha. Men det kommer bli den bästa resan! (bortsätt från Tyskland då, inget kommer kunna jämföras med det.. Framför allt inte när jag stod där med Bill rätt framför mig <3)

Sen kommer plotti upp den 22:a också! LOVE! Ska springa på stan och köpa sista minuten klappar till henne.. Jag har ju redan köpt alla mina! :) Sen är det Julafton! Mysigt värre. Gud vad tiden har gått fort.. Känns som om detta året har gått på tre månader. och igår gjorde mina föräldrar första skinkan! pappa gjorde pepparroten idag med, så det blir frukost för min del imorgon, mumma!
Men det måste ändå ha varit ett av de bästa åren! Sommaren 2008 var det bästa.. Eller bara de fyra tillfällena! Resten va typ skit.. Ne Åsa var rätt mysigt med :) Tack Olivia! <3

Men med jul kommer nyår och med nyår kommer nytt år!
2009 ska bli det bästa året! Italien, Prag, Stockholm, Studenten, sluta skolan, börja jobba heltid, LA, kanske flytta ihop med plotti om hon får jobb här, jobba ännu mera så att våran flytt till ÄNGLARNAS STAD kan bli av! Sen kommer också antagligen våra amerikanare hit på turne!! Fyfan vad jag saknar dom <3 Förhoppningsvis får vi följa med en sväng och så ska jag försöka fixa mig kontakter som jag kan ha användning för i LA sedan! jag ska göra mit liv till det bästa!

idol 2008

Grattis Kevin!

Dock är ju jag ett Alice fan. Men som alla år innan är det säkert tvåan som blir störst!
Jag tror att det beror på att det är mer äldre som röstar i programet än de som sedan kommer att lyssna på dem senare efter detta. Alice är bäst, och jag tror att flera kommer vilja se/lyssna på henne.
Hon måste vara en av de sötsate tjejerna som finns och hur hon sjunger! Börjar gråta nästan varje gång hon sjöng!
Tror dock att vi kommer få se mer av många av dessa som varit med i år. Robin B (aka Basshunter), Johan Palm, Anna och självklart Alice och Kevin!
Älskar idol (L) Detta året var nog ändå det bästa!


Gossip girl

OH NO!

Det var det värsta jag sett i hela mitt liv!
Hon sa jag älskar dig, han dissa henne. Han kom tillbaka men bara lämnade henne, igen? NEJ! De måste bli dom två det går inte annars.. Det är förfan det jag väntat på hur länge som hellst! Chuck och Blair, det ska vara dom två! Det måste.
Har L & R ett barn ihop? Hjälp. Är det en pojke eller flicka?
S kan inte ta E, hon ska vara med Dan. fattar hon inte det själv? Nate och Vanessa? Nej han ska vara med Jenny. Va fan är det som händer med världen? Har dom gått och blivit dumma i huvudet på riktigt? Rätta nu till detta, TACK!

Måste vara den bästa serien någonsin! Den är fan bättre än Dödlig fångst..







påbörjat

Nu är projektet påbörjat!
Mer kommer komma upp här imorgon eller senare i veckan för de som är nyfikna! :D


Projekt

Nytt projekt på gång!

Jag & Juni skall sätta igång & förändra samhället! Få fram det vi tycker är viktigt och som bör uppmärksammas!
När allt är klart och igång kommer vi att lyckas. Vi ska nå ut & kämpa för detta!
Håll ögonen öppna, nu JÄVLAR!

10 december

Jag har julmys i hela kroppen!

Första året jag haft det. Sitter och dricker te och äter pepparkakor. Har inte varit så för det innan men i år är jag!
Idag snöade det och det va pefekt kallt väder ute. Tyvärr verkar det bara vara jag som upskattar det!
Jag vill ha jul hela tiden! För en gångs skulle tycker jag om Sverige riktigt mycket. Tror aldrig jag kommer kunna vara utan julen..

10 december

Idag har jag varit och julshoppat!
Har köpt klart nästan alla mina julklappar nu! Fast det är lite tråkigt.. För jag älskar att köpa julklappar. Tyvärr tror jag att jag har köpt lite för dyra.. För jag har nästan inga pengar kvar nu. Men skit samma :) Det är bara jul en gång om året! Kommer bara önska mig pengar så jag kan betala min resa till Italien, skulle ju inte vara roligt om jag inte hade pengar till att åka med. Eftersom jag inte fått så många tider på jobbet måste jag nu börja tänka på min ekonomi otroligt mycket. Kommer inte bli några mer fikor, luncher eller deppshoppingar för mig på ett tag! Inte heller kommer jag kunna köpa mig något på julrean då jag måste spara alla mina pengar. Kommer inte kunna önska mig något annat än pengar heller om jag ska få ihop till resan.. Usch vad tråkigt för mig! Men jag får skylla mig själv. Får tjata lite extra på Walle & Figge så jag kan få jobba jätte mycket på lovet! Behöver ju verkligen det..

Har fått världens finaste julkort av Inez! <3 Hon måste vara den sötaste ungen som finns!!


Jag & Inez på hennes tre års dag i sommras! Hon hade kommit in i en period

då hon inte skulle kolla in i kameran!


träning

Jag funderar på hur jag skall börja träna. Tänkte att jag behöver lite olika typer av det för att jag tröttnar så lätt..

Gå på gym med Olivia (+ juni efter årsskiftet) 2 gånger i veckan. Då vi även kommer sola då detta ingår!
Simma 1-2 gånger i veckan med juni (på måndagar då hetingen har ett vattengympa pass) Eller juni, vi kanske ska gå på det istället??
Promenera 1-2 gånger i veckan. Själv eller med mamma. 8tror jag ska gå upp en timme tidigare imon, om jag orkar, för att promenera lite innan skolan. Börjar inte fören kl 2)

Behöver verkligen börja nu. Dels för kroppens skull men också för hälsa. Lever inte det mest hälsosamma livet..
Borde nog börja tänka ut en plan för det också.. Har dragit ner rejält på det onyttiga nu. Dock fikade jag idag.. usch! Jag vill äta hälsosamt men jag kan bara inte.
Jag äter ingen frukost för jag orkar inte, jag hinner inte, jag tycker det är äckligt, tröttnar på det, har slut på ideer och är allergisk mot det mesta som är gott att äta på morgonen.
Jag äter ett paket nudlar eller sushi till lunch.. Nån gång ibland kan jag äta i skolan men det händer nästan aldrig. Eftersom jag bara är i skolan en timma om dagen så går jag inte dit..
Sen äter jag middag.. Då äter jag min enda riktiga måltid om dagen!
Usch detta är inte bra, måste sluta med det! Men jag vet ju inte vad jag ska äta för jag gillar inte så mycket mat längre.. Tycker nästan att allt är äckligt, sen orkar jag inte laga något heller.
Borde kanske köpa massa morötter & olika sallader som jag kan äta..

God natt

gossip girl

Har preicis kollat på gossip girl. Det kan inte finnas någon bättre serie än den! Jag blir så jävla avundsjuk. Både hur dom är i serien, hade gett så mycket för att få vara dom.. Men också de riktiga personerna alltså skådespelarna.. Tänk att kunna nå så långt, att bara över en natt bli en sådans stor sjärna.
Jag vill också lyckas och bli någon.. Åh vad jag verkligen vill flytta härifrån nu! Orkar inte med mitt tråkiga liv, speciellt inte när man ser hur mycket bättre många har! Undra om alla kan bli något stort eller om det bara är vissa personer. Undra om man föds till att bli framgångsrik eller om man verkligen måste jobba för det, så att alla kan bli det. Eller om ödet redan är bestämt.. Tänk vad mycket lättare det hade blivit om man kunde kolla in i framtiden, eller i alla fall få en liten glimt av den. Jag är inte född till att bli någon, har aldrig varit det heller, men jag ska jobba för det. Lyckas jag så gör jag det. Gör jag det inte så måste det väll vara ödet. Men jag tänker kämpa så att jag är säker på att det inte är meningen när jag ger upp (om jag gör det).

Ska snart in till stan för att köpa lite julklappar med juni! Det är väldigt svårt. Har bara köpt en halv.. Usch har alla kvar och inte så mycket pengar som jag skulle vilja ha till detta! Har knappt fått några tider på jobbet heller.. Va fan ska jag göra nu då? Får väll tjata på dom så jag kan få jobba lite mera. Eller göra som en annan gång, ringa och fråga någon om jag kan få dens tid! Haha måste ha pengar till Italien, åker ju snart!
Nu är det inte långt tills jag tar studenten heller.. Gud vad roligt det skall bli, skönt att sluta. Men jag är lite rädd för vad det ska bli av mig. Men jag tänker inte nöja mig med något fören jag vet att jag inte kan få mer!


Grrr

8 december



Har varit och simmat med min kära höje!!
Jag fick problem med mig rygg så jag fick ta en paus.. Jag och juni kärade ner oss totalt i en av badvackterna (juni gjortde det sist då hon frågade efter en ring som vi kunde släppa på botten och dyka efter..). Men jag såg honom idag, utan tröja! Och det var mig en vacker syn kan jag berätta.. Ojojoj
När jag gick förbi honom själv höll jag på att gå in i trappan.. Sen varje gång jag och juni simmade förbi hans vatengympapass saktade vi ner farten.. Vi funderar på att börja gå dit. Vi tror också att alla tanter som var på det (för det var bara tanter på hans pass) går dit bara för att kolla på han. Jag fick mig också en ond blick av en av tanterna.. Hon var väll rädd att vi skulle ta honom ifrån henne. Och du behöver oroa dig!

När vi kom hem spelade vi need for speed! Ååååh det är så roligt :) Vi ska göra det imorgon också. Om vi hinner..
Tror dock inte vi gör det för höje ska städa och sen ska i köpa julklappar. På kvällen blir det pannkakor (det är ju tisdag) och sedan ugly betty och DH. Men jag får väll köra själv när juni städar, även om jag inte får en lika snabb bil då.. :/
Skulle plugga nu för ha jätte många sidor till imorgon. Gick ifrån lektionen då jag ändå inte kunde konsentrera mig på det jag skulle.. Är lite svårt på dessa lektioner då mina tankar är någon HELT annan stans! Satte mig nu, men eftersom jag inte hänger med på lektionerna så gick det inte så bra. Får väll ta tag i mitt problem imon och iaf försöka konsentrera mig på rätt sak!  

Liseberg

Igår var jag och Juni på Liseberg! Jätte mysigt :)
Vi gick runt där med alla ljusträd och mös. Köpte knäckäpple, brändamandlar & korvvofflor. Namnam

Sen på kvällen kollade vi på Wallander! Nästa vecka är det den värsta. Usch jag vill inte se den igen. Har redan lite ångest över den.. Jag och Juni kommer kväva oss själva till döds... FYFAN! Man borde inte så göra så i en film.

Idag ska jag och Juni åka och simma! En timma idag igen. Jippi.. Fyfan vad det är tråkigt efter en halvtimma. Men bubbel och basu efter så kämpar man på tills belöningen. Eller den största belöningen är ju att man får en finare kropp.. Men det kommer ju inte än. Jag och olivia har bestämt vilket gym nu, tror jag.. Får dra igång det denna vecka också! För nu jälvar står jag inte ut längre. Glad som jag är att jag inte är i en sugenpåallt period nu! Förhoppningsvis kan jag hålla mig ifrån all dålig mat. Vill inte se ut såhär längre..

Sitter och kollar på Rihannas nya video till Rehab. Fyfan vad den är het! Har aldrig tyckt att Justin är snygg men FY JÄVLAR vad sexig han är i denna video. Även hon är det.. Men det är hon ju rätt ofta.
Dock förstår jag mig inte riktigt på hennes kläder nu för tiden. Visst vissa är ju svin balla men vissa går ju LITE över gränsen..




Så glad blir jag när höje fotar mig när jag äter äpple...


jag och min höje

N f S

Jag fick en rätt mysig dag ändå!

Höje ringde och väckte mig vid 1. Skulle in till stan och träffa Jensa. Han tyckte tydligen inte om Juni så han ville inte träffa oss båda mer än typ 5 min.. Så jag och Juni sprang runt en stund på stan och fixade lite klappar. Tyvärr har jag en sån jobbigt syster. Hon är wallafjortis så man kan inte hitta någonting till henne! Åååh
När jag kom hem gjorde jag glögg och pepparkakor till mig, mamma & pappa. Jag ville ha barnglögg för den är mycket godare, mumms! Pappa lagade god mat som vi sedan åt.
Det har börjat gå en reklam på TV om nya need for speed och varje gång jag ser den blir jag så jävla sugen att spela. Så idag satte jag mig och spelade en stund. Har så jälva sega bilar då det är nästan inte roligt. Men jag VANN! Två lopp :) Så snart ska jag allt köpa mig en ny bil. Efter lite tjat på pappa om att spela med mig (man får mkt snabbare bilar när man spelar två) kom han ner med orden "är du redo att bli utklassad?"
Frågan är ju bara vem som utklassa vem?? Fem vunna lopp (av fem) med UTKLASSNING! 1 min före nästan alla gånger. Men en gång tänkte jag vara snäll och låta han iaf få en andra chans. Så nära slutet stannar jag och väntar på honom. Okej jag ville vinna på riktigt, att få en liten match i det och verkligen jobba lite för det. Så att jag kunde stoltsera ännu mer, det va ju sista loppet!
Slutade med att jag väntade på honom i 2 min och ändå utklassa han totalt med ca 1/2 min före i mål. Tyvärr har vi båda lite dåliga ögon och inga glasögon så en timme för mig och 20 min för honom fick räcka. + att brittan dokumentären skulle börja.

Så imon blir det ännu mer spelade för mig efter att jag gått en promenad och ätit frukost, nu mera med laktosfri yogurt.. Sedan mer julmys på Liseberg och sedan söndags tradition med Wallander! Kan knppast bli en bättre helg nu när jag bestämt mig för att inte gå ut förens det är något speciellt. Har faktiskt vari duktigt och tackat nej till tre olika superier idag! STÅ PÅ DIG!

God natt

For The Record

Har kollat på dokumentären om Britney Spears. Var så otroligt bra att jag laddade ner den för att se igen!
Fick skuldkänslor för allt som sagts och skrivits om henne den senare tiden. Visst hon kanske inte mår så bra nu men det är ju inte hennes eget fel! Det är ju alla runt henne, vi..
Usch vad jobbigt att alltid ha ca 50 paparazzis efter sig vart du än går.. Jag undrar bara hur fan dom kan veta var hon alltid är? Stackars.
Trots det är mitt mål att bli känd nu ännu större. Tanken på vad man får göra lockar ännu mer än innan nu när jag vet hur livet ser ut. Det jag kanske tyckte verkar roligaste måste vara att spela in låtar och videor! Tänk att bli stylad så ofta, rena drömmen! Hon är så otroligt vacker! Och hennes barn, det var det sötaste. Den lilla sköldpaddedräckten, tusse!
Dock tyckte jag att hennes pappa verkade lite smått skumm.. Hur han typ pratade sexigt om henne, hennes kläder och hur han behandlade hennes kompisar.. Men om det är något jag lärt mig från detta är det att inte dömma ut personer för snabbt! Skall därför inte göra det..

Idag (nu räknar jag med att det är söndag bara för att det är en dag närmare) är det bara TVÅ dagar till Jeffree Star släpper sitt album! OH MY LORD! Jag längtar så :)


stan

Nu ska jag snart åka in till stan med Juni, tror att Olivia är med också. Får se om Jensa hör av sig eller inte.. Hahaha
Ikväll ska jag kolla på dokumentären om Britney :) Ååh så roligt. Såg hennes nya video circus idag. Riktligt bra och tuff :) Så jävla snygg är hon också.



Idag har jag min fina tröja <3
Lägg märke till mina jätte fina tokio hotel tavlor på väggen!

julmys

Ååh denna känsla. Hatar den och älskar den på samma gång! Underbara människa, hade kunnat leva länge på bara din blick...

Fick ett jätte gulligt samtal idag :) Från Jensa, umeåbo som förflyttat sig till oslo. Ringde när han satt på bussen nästa här och frågade vad jag skulle göra imorgon. Hade mina planer på att ha en mysig hemmadag med julmys. Ta en promenad, sola, baka julgodis, köpa mig en skinka och fixa den och annat mysigt julmys. Har inte kännst något inför julen än förens idag när jag satt och åt gröt kom jag på det. Gud vad mysigt det är!
Tyvärr kom jag på en annan sak också när jag satt där med min gröt. Jag är laktosintollerant.. Grattis.
Nu är det alltså pälsdjur, damm, mögel, fukt, all sorts pollen, dun, ull, all frukt + tomat, nötter och nu också laktos. Yejj.. Är säker ett par saker till som jag glömt.. Börja bli lite för mycket för att hålla reda på. Så ska boka tid för läkaren i nästa vecka.
Tillbaka till Jensa då.. Så frågade han om jag ville följa med honom och köpa kläder, tussen, självklart svarade jag ja. Stan? Felicia? Banga? ALDRIG! Så jag och höje ska med in och kolla kläder och julklappar imorgon. Mysigt! På söndag blir det ännu mer julmys på Liseberg!

Jag och höje var väldigt duktiga idag! Vi simmade i en timma och fem min, 35 längder! Fyfan vad vi är duktiga. Så blir att köpa 10 kort nu och göra detta två gånger i veckan.. Måste sätta oss ngon dag nu och lägga upp ett pratschema.. Mycket tid = mycket prat! Nu ska jag sova, god natt!


Den dumma gröten fast blev rätt mycket jul känsa från den och mammas lilla pyssel på bordet!

Chez

Igår var jag på Chez med jobbet. Roligt att träffa alla igen så utanför jobbet! Alla är så söta :)
Drack lite och pratade. Jätte trevligt, walle hade bokat en hel sida för oss! Super kul! Men efter ett tag gick vi över till andra sidan där det var lite mer folk. Träffade Larqvist & Jenny där, längesedan man såg dem!

Jag, Josse, Henke, Issa, Albin och en annan kille gick till sticky. Har ju aldrig varit där innan så var bara tvungen! Var dock inte så kul som jag förväntade mig.. Aja allt kan inte vara perfekt första gången. När vi kommit fram till sticky och skall gå in kommer jossan på att hon har glömt sitt bankomatkort på chez så hon och jag fick snällt traska tillbaka hämta det och sedan gå tillbaka till sticky igen! Jobbigt läge när man hade mina skor och det regnade..
Träffade Sandra och Niklas där också! :)
Sen när jossan skulle hem skulle jag sätta henne i en taxi. Om något skulle hända ville jag ha taxigubbens nummer (bilens nummer), namn och en bild på han, för han verkade lite lurig. Men när jag skulle ta detta så skrek han typ och åkte iväg. Tänk om hon hade satt sig i den taxin! Hjälp. Fick sedan tag i en annan som snällt lämmnade ut allt och josse kom hem säkert. Annat för mig som inte kom hem.. Så mamma fick komma och hämta mig!

Jag kom också på under kvällen och nu på morgonen att det borde vara förbjudet för Felicia att dricka alkohol! Så ingen utgång på ett tag för mig.. Måste ändå spara pengar så det är väll bara bra.
Tyvärr känner jag mig själv så bra så att jag inte tor på mig själv. Kommer gå ut imon antagligen.. Om jag känner mig själv.


Jossan, Aicha, Elin & Ksenia


Issa & Jossan


Mikaela, Paulina & någon kompis


Emma, Jossan & jag


Me and my boss!


Ksenia, Jossan, Henke & hans kompis


Jag & Ksenia

klockrenaste

Jag är en av dom kanske dummaste och mest korkade människorna i världen! Iaf när det gäller stavning.. Språk spelar ingen roll, suger på det vilket språk det än är!

Så idag när jag pratade med plott så skulle jag berätta lite om mina drömmar..
"Jag skulle vilja jobba med något band.. Typ fixa hotel och deras autfits". HALLÅ? det va nog det dummaste jag någonsing sagt, och ändå säger jag mins 20 dumma saker i timmen, minst... Men den stavningen var rätt rolig. Det kanske roligaste av allt var att jag verkligen satt och tänkte innan.. Att nej men vafan det MÅSTE ju stavas så.. Hur fan annars? Nej men ah det gör väll det.. Men för säkerhetens skulle så skrev jag ju efter att det är la fel till plott. Och mycket riktigt, det var fel! Hahaha

Idag har jag varit i skolan, bakis som jag vet inte vad! Fyfan vad jag hatar att var bakis.. Sovit ca 4 timmar inatt. Yeah upp till skolan efter det. Aj mitt huvud, min mage och mitt illamående. Usch andra gången denna veckan i skolan.. Inte okej!

Nu snart skall jag och höje palla oss ner till valhalla och simma i en timma! Har alltid simmat 1km innan men nu tar vi det ett steg längre till att simma en hel timma istället! Känns inte att man får ut så mycket av 20 längder så nu blir det väl det dubbla. Bra för jag behöver verkligen detta! Skulle ju börjat träna med Olivia? Fast det SKA jag/vi :P jag ska fan se till att få våra dökött att röra på sig (och försvinna!)
Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på idol! Orkar fan inget annat. Såg att zozo går på TV ikväll. Har aldrig set den så det är väll dags nu då!


ojsan

Ska snart börja göra mig klar för ikväll :) Hoppa in i duschen, måla naglarna, prova kläder, ta på mig de jag valt ut och sedan sminka mig! Älskar att göra mig iordning.. Tråkigt nog blir det aldrig bra.. Menmen det kommer väll någon dag då jag blir nöjd med mig själv!

Hade prov idag och jag tror det gick åt skogen! Fy vad arg jag var.. Sen hade vi genomgång om hur man skriver den skriftliga delen i ett projektarbete. Hatar verkligen projektabetet! Jag skall hjälpa ett barnhem i Rumänien. Men det går verkligen jätte dåligt, så jag funderar på att sy min student klänning istället (inte balklänningen utan den jag har när jag springer ut!) Har redan bestämmt hur den skall se ut :) Så tänkte att jag kanske kan göra det som projektarbete istället... För då får jag ju betyg för den ;) Men jag får se vad som händer skall prata med min handledare nästa vecka.

Kul också när man får läsa andras tankar och inte får veta det rätt i ansiktet. Hur mycket lättare hade det inte bara varit om du pratat med mig istället? Blir lite lättare så.. Inte lika många missförstånd.
Men jag ska göra detta! Med eller utan dig, så det är bara för dig att välja hur du vill göra. Om du vill skita i alla dina drömmar eller om du vill chansa och kanske uppnå dem.

f filli jonkas

Har varit på två föreläsningar i skolan idag. Den första om hur man hittar en lägenhet. De olika typerna av bostäder, första- & andrahandskontrakt och hur man får leva i en lägenhet. Var nog rätt bra att höra hur man skall gå tillväga för att så fort som möjligt få en lägenhet. Det är ju en stor brist. Får hoppas att man hittar sig en om något år :)

Den andra föreläsningen var om arbetsförmedlingen. Jätte bra :) Fick lära mig mycket om hur man söker jobb och hur man skall uppföra sig för att hitta ett. Kan behövas eftersom jag vill ha lite nya jobb nu vid sidan av donken. Finns massa små ströjobb ute på deras hemsida som jag snart ska kolla in och kanske söka några!

Imon skall jag till Chez med jobbet! Hahah roligaste folken att festa med. Ska bli roligt! Sen ska lilla issakissa natta hos mig :)
Får se vad som händer i helgen. Skall till Liseberg en sväng med höje och olivia! Mys, köpa knäckäpplen och brändamandlar, mumma. Sen skall jag väll förhoppningsvis ut en sväng med :) Får se. Är ledig i helgen men hade viljat jobba, för jag behöver pengar! Nej jag ska söka jobb nu. Hej!

För övrigt är resan till italien nu bokad! Jippi. Filli & Jonka v 7.. Lycka till :)

Circus

Siter och lyssnar på Britney Spears nya skiva Cirkus. Fyfan vad den är bra! Jag gillade sista skivan skarpt men denna.. WOW
Har aldrig gillat henne mycket men ojojoj denna tjej är grym! Tråkigt att allt gått så snätt för henne nu de senaste året. Hoppas att denna skiva ger henne lite tur och är början på ett bättre liv!

Imon ska jag vara i skolan hela dagen! Usch, har föreläsningar från 11 till 16. Kunskapsdag, vad fan ska det vara bra för? Snabba cash och hur man skriver ett cv? Det första behöver jag ju iförsig och lär mig skriva ett cv med kanske.. Har ju dock mitt jobb men där är inget jag har tänkt att stanna så mycket längre. Älskar folket men fyfan för dem ibland.. ;)

Blev tillfrågad av josse nu om jag vill följa med ut imorgon. Anna Felicia Vilumsons, du måste lära dig att säga nej. Lära dig att spara pengar och att festa inte är det ända i livet..
Söndag, Onsdag, Torsdag + en/två dagar i helgen.. Ajajaj Felicia inte bra. Men jag får ta tag i det problemet nästa vecka! Ska jobba nästa helg så får väll ta igen det nu i förväg :)


julfest

Jobbade hela söndagen, slutade kl 18. Då hade jag & patti en timma på oss att göra oss klara sen skulle vi hoppa på vagnen med de andra som varit och förfestat hos figge.. Fubbigt dem. De var lagom fulla medan jag och patti var trötta efter heldag på jobbet och helt nyktra. Tur som jag har så hade zebbe med sig två öl till mig, jag som hatar öl lyckades byta en mot en cider :) (tack ändå z)

Väl inne på Valand serverades det mat, inte god! Fy. Sen var det underhållning där vårat gäng typ tävlade mot en annan resturang om vilka som var bäst och mest pepp.. Vi vann! Sen delades pris för åretsmedarbeter ut. Grattis Markus.
Gick sedan ner där själva festen började :) Trevligttrevligt

Kvällen slutade, hahahahaha, bra. "En godis älskling?"


Årets medarbetare


Mina tjejer, Ida & Patricia


Alla tre, grattis :)


Åh snutte


Zebastian & jag (dock inte så lyckad klädmatchning som det var planerat)


Zebbe, Figge & Alladin


Jag och min Issa, som dagen till ära ser otroligt glad ut!

tandis

Ska till tanläkaren nu.. Grejen är bara den att jag målat ena handen med nagellack men hann inte andra. haha pinsamt :)

Mer om julfesten och annat kommer när jag kommer tillbaka

Åkte ner till tandläkaren och satte mig och läste någon historia tidining i 30min. Ingen kom så jag fick gå fram och fråga vart min tandläkare var.. Så självklart var jag inte inskriven :S Fick mig en ny tid nu på torsdag och blev påtvingad en tandborste för besväret (som om jag inte har en tandborste hemma??)

RSS 2.0